2016 Aralık Anneleri

Ben

benimde karnım o kadar siski sanki 4 aylık hamsi gibiyim bende başka böyle karnı şişen var mi diye sorcaktm
Bu da bn

Benide listeye eklermisiniz..yas 32 eskisehir 6 yasinda oglum var. Muhtemel dogum 25 aralik.

En kısa zamanda eklerim inşallah hoşgeldiniz

Ben de hiç ummadığım bir anda Aralık annesi olacağımı öğrendim. Yaşım 29, ilk gebeliğim nasipse, sat 9 mart, beklenen doğum tarihi 14 Aralık olarak görünüyor, Allah izin verirse, hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin Bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara da Allah en güzel dönemde nasip etsin. Sat ı bana yakın olup kalp atışını duyan var mı acaba aranızda

Hoşgeldiniz hangi şehir listeye ekleyim sizide

Ben varım tatlım 170 boy 83 kiloyum kızıma bu kilomda doğuma girmiştim bende tırsıyorum gebelik diyabeti falan çıkmaz inşallah diye

aynen ben de bi de böyle nedense Allahım uzak etsin, tansiyonum çıkarsa diye bir korku geldi. forumlarda okuduklarımdan etkilendim sanırım :/

Maaşaşşah

Diyet listen nasıl neler var Yemen gereken?
Sağlık problemin mi vardı acaba o yüzden mi kilo aldın?
çok şükür bir sağlık problemim yok ama işim nedeniyle hayatım epey düzensiz.. bütün gün yemek yiyemeyip akşam çılgınca yemek yiyordum o yüzden maalesef çok kilo aldım. diyet listem 3 ana 3 ara öğün, hamilelikten 3 ay önceki kan tahlilimde insülin direncim yüksek çıkmıştı o yüzden ona göre bir liste hazırladı

Bende oğluma 69 la kaldım ama buna 79 la kaldım on kg fark var de uyardı kg istemiyorum diye

Günaydın hanımlar ben bugün doktora gideceğim aslında daha erken ama kahverengi akıntı başladı bende gitmezsem içim rahat etmeyecek

Canım selam kul kedileri temizlik topiğinden hatırladım seni tez yazıyorDun sanırım

Çok sevindim senin adına

Darısı başıma inşallah :)

Ben ekim de 96 kiloydum kızlar hamile kalamıyordum 5 ayda tam 16 kilo verdim boyum 172 kilom 80 çok şükür ilk kiloyla kalsam çok problem olurdu galiba iyiki vermişim

Inşallahhh canım yamile25, post: 46085889, member: 663857"]Günaydın, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)[/QUOTE]
Inşallahh canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…