2016 Aralık Anneleri

Bnm gittigim doktor mu beceriksiz acaba?
Ben 5+1 im görmedi bnm kesemi. .
Seninkini vajinal mi gördü?
evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.

evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.
Bende çarşamba gittim 6+2 idi direkt vajinal muayene yaptı meğer drum ilk muayeneyi vajinal yapıyormuş

Kızlar bu arada bilgi olsun drum bana çiğ et yeme dedi salam sucuk sosis, yemiyorum zaten dedim yeme demiyorum ama iyi pişmiş ye dedi çiğ sebze meyveleri çok iyi dezenfekte et mümkünse dışarda salata yeme dedi ilk 3 ay... Tatlı kesinlikle yasak sütlü tatlı arada olabilir dedi, kuru yemiş ye sabah akşam süt iç hamileyim diye çok yeme protein ağırlıklı beslen dedi.. Bende 66,5 kiloyum çok kilo alsın istemiyorum gebelerim dedi.

Merhabalar tatlı hamiş arkadaşlarım. İnşaallah hepiniz iyisinizdir. Sabırsızlıkla Salı gunku kontrolumu bekliyorum. Bende lekelenme oluyordu bu yuzden hep yatiyorum. :anneadayı:

Merhabalar tatlı hamiş arkadaşlarım. İnşaallah hepiniz iyisinizdir. Sabırsızlıkla Salı gunku kontrolumu bekliyorum. Bende lekelenme oluyordu bu yuzden hep yatiyorum. :anneadayı:
Aramızda bir gün var benim de tahmini doğum 9 aralık. Haftaya cuma gideceğim ben de inşallah kalp atışı görürüz

benım ki kac haftalık olabılir dıye tahmin etmek için sordum cnm.henüz doktora gitmedim.6-7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.gittiğimde kalp atışlarınıda duymak istiyorum çünkü.beklemek biraz zor olacak ama Rabbim verir sbrını inşallah.
Amin canım evet beklemek zor ama Allah sabrını veriyor hem sağlıklı olduğunu duyunca değiyor beklediğine. .

benim glukoz 111 di açlık olan,bugün 112 gözüküyor normali 74-109 arasıymış acaba doktor ilaç mı verir iğne ki sonuçla gitcem öğleden sonra bakalım merak ettim

Çok şükür gördük kesemizi 5+0dayım 8.4 mm kesem sizce normal mi? Kahverengi akıntı için tahliller istedi.kan verdim bekliyorum. Daha önce boş gebelik yasayinca yine aynısı olursa diye korkuyorum. Insallah Rabbim hayirlisini verir
alttan mı muayene etti acaba ? beta hcg kac cktı sızın

lekelenme nasıl oluyor canım bende de var bende hep yatiyorum
Canım bazen kahverengi, bazen kırmızı oluyor. Tuvalet ihtiyacimi giderdiktrn sonra peceteye sildigimde görüyorum. Dün doktor kontrolüm vardı kese çok minik gorunuyor Salı günü gel net belli olsun dedi. Lekelenmemi sordum, yatacaksın eğer kanama seklinde artarsa gel dedi. Kese net belli olsun ilaç yazarım dedi.

kızlar bana korku saldı ya 112 açlık şekerim çıktı sizlerde nasıl çıkmıştı ne tedavisi verir acaba insilün falan m vercek yoksa Allah korsun ya

X