- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
hayır canım progestan kullanmıyorumProgestron jel kullanıyor musunuz? gaz, kabızlık, şişkinlik bunların sebebi jel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım progestan kullanmıyorumProgestron jel kullanıyor musunuz? gaz, kabızlık, şişkinlik bunların sebebi jel.
evet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.Bnm gittigim doktor mu beceriksiz acaba?
Ben 5+1 im görmedi bnm kesemi. .
Seninkini vajinal mi gördü?
Bende çarşamba gittim 6+2 idi direkt vajinal muayene yaptı meğer drum ilk muayeneyi vajinal yapıyormuşevet canım vajinal gördü, karından göremedi, ama şunu öğrendim karından görünebilmesi için idrara sıkışık girmek lazımmış usg ye o zaman net görünüyormuş.
Kalp atışı gördü mü peki cnmBende çarşamba gittim 6+2 idi direkt vajinal muayene yaptı meğer drum ilk muayeneyi vajinal yapıyormuş
idrara sıkışık gidince vajinale gerek kalmıyor net görünüyor ben 6+4 de kalp atışını bile gördüm bebeğimin :)Bende çarşamba gittim 6+2 idi direkt vajinal muayene yaptı meğer drum ilk muayeneyi vajinal yapıyormuş
Evet Neden öyle oldu anlamadım :)Karindan muayene etti canim teşekkür ederim smile25 telefondan sıkıntılı oluyor alıntı yapamamisim
Aramızda bir gün var benim de tahmini doğum 9 aralık. Haftaya cuma gideceğim ben de inşallah kalp atışı görürüzMerhabalar tatlı hamiş arkadaşlarım. İnşaallah hepiniz iyisinizdir. Sabırsızlıkla Salı gunku kontrolumu bekliyorum. Bende lekelenme oluyordu bu yuzden hep yatiyorum.
Amin canım evet beklemek zor ama Allah sabrını veriyor hem sağlıklı olduğunu duyunca değiyor beklediğine. .benım ki kac haftalık olabılir dıye tahmin etmek için sordum cnm.henüz doktora gitmedim.6-7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.gittiğimde kalp atışlarınıda duymak istiyorum çünkü.beklemek biraz zor olacak ama Rabbim verir sbrını inşallah.
Evet canım çok şükür rabbimeKalp atışı gördü mü peki cnm
lekelenme nasıl oluyor canım bende de var bende hep yatiyorumMerhabalar tatlı hamiş arkadaşlarım. İnşaallah hepiniz iyisinizdir. Sabırsızlıkla Salı gunku kontrolumu bekliyorum. Bende lekelenme oluyordu bu yuzden hep yatiyorum.
alttan mı muayene etti acaba ? beta hcg kac cktı sızınÇok şükür gördük kesemizi 5+0dayım 8.4 mm kesem sizce normal mi? Kahverengi akıntı için tahliller istedi.kan verdim bekliyorum. Daha önce boş gebelik yasayinca yine aynısı olursa diye korkuyorum. Insallah Rabbim hayirlisini verir
Canım bazen kahverengi, bazen kırmızı oluyor. Tuvalet ihtiyacimi giderdiktrn sonra peceteye sildigimde görüyorum. Dün doktor kontrolüm vardı kese çok minik gorunuyor Salı günü gel net belli olsun dedi. Lekelenmemi sordum, yatacaksın eğer kanama seklinde artarsa gel dedi. Kese net belli olsun ilaç yazarım dedi.lekelenme nasıl oluyor canım bende de var bende hep yatiyorum
Canım SAT'a gore 6.haftadayim ama doktora gore 5.haftaya girdim sanırım geç döllenme :)Aramızda bir gün var benim de tahmini doğum 9 aralık. Haftaya cuma gideceğim ben de inşallah kalp atışı görürüz
Darısı bize inşallah :))idrara sıkışık gidince vajinale gerek kalmıyor net görünüyor ben 6+4 de kalp atışını bile gördüm bebeğimin :)