2016 Aralık Anneleri

ben de gittim bugün ilk defa doktora gittim
kese görünmedi
haftaya gel o zaman görürüz dedi...

Kizlar pastörize günlük sütleri normalde kaynatmadan iciyordum ben. Simdi nasil yapiyorsunuz kaynatiyor musunuz?
Ben hic sevmem kaynamis sütü

Maaşaşşah son regl ne Zaman Can'ım kaç kg son boyun kaç ben 163-79. Kg im bana da kg almaman gerek dedi oğlumda 69 kg ile kalmıştım buna cok fazla kaldım

bende cok merak edıyorum benim doktorumda öyle olabilir dedi pazartesi gidicem eger 4 kat artmaya devam ettıyse benimki görünür diye düşünüyorum inşallah

Saol cnm. Evt hap verdi devamli icmek istemiyorum ilac sonucta ama dayanilmaz bir hal aliyor iciyorum mecburen. 8. Haftaya girdik bugun biraz daha iyiyim gecicek die dusundum bi an ama daha mi cok oluyormus 8. Haftada

Canim doktor genelleme olarak oyle soyledi bana. Herkesin bunyesi farkli tabi. 8. haftadan sonra bulantilar azaliyormus, seninde azalmaya baslamis demek cok guzel. Insallah benimde azalir veya daha fazla artmaz.

Canim doktor genelleme olarak oyle soyledi bana. Herkesin bunyesi farkli tabi. 8. haftadan sonra bulantilar azaliyormus, seninde azalmaya baslamis demek cok guzel. Insallah benimde azalir veya daha fazla artmaz.
Benimde çok fazla yaaa hele sabah kalktığında aşırı

Kızlar keseyi gördük 4+6 bugün sata göre. Kese 7 mm nasıl sizce sanki küçük dimi
Doktorun bir şey demedi mi? benim sat a göre 5+5 te 8 mm çıkmıştı ve normal dedi. neden küçük olsun ki bence normal. Muayene karından mı yapıldı.

Kizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi

Kizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi
Değerin gayet iyi yükselmiş cnm, karından keseyi görmesi için zaten 5.000 leri geçmesi lazım diye biliyorum. Keşke vajinal baksaydı görünürdü kese.

Değerin gayet iyi yükselmiş cnm, karından keseyi görmesi için zaten 5.000 leri geçmesi lazım diye biliyorum. Keşke vajinal baksaydı görünürdü kese.
Vajinal bakmadi canm karini beklyo heraldeki ins dis gebelk filan olmaz ondan korkyom degerim normal artms ama

Kızlar benim usg kağıdında da CRL: 7.25 mm yazıyor bu bebeğimin boyu değil mi ?

Vajinal bakmadi canm karini beklyo heraldeki ins dis gebelk filan olmaz ondan korkyom degerim normal artms ama
iyi düşün iyi olsun vajşnal bakaymış iyiymiş benimkinde 5 haftaya kalmadan patlamıştı acil ameliyat olmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…