- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
İÇİMDE KOCAMAN İÇİ DOLU BİR BALON VAR SANKİ VE İNDİKÇE GERİ ŞİŞİYOR NEFES ALAMIYORUMBenimde öyle Canım hatta tartıda bir kilo fazla çıktım neden acaba bugün Dr soracaktim heyecandan unuttum
evet duydum çok şükür ama derinden olması sanırım küçük almasından degil mi?
inşallah sende duyarsın en kısa zamanda.
Sade maden suyu iç yavaş yavaş akşamlar ı yuruyus yap biraz iyi geliyor CanımİÇİMDE KOCAMAN İÇİ DOLU BİR BALON VAR SANKİ VE İNDİKÇE GERİ ŞİŞİYOR NEFES ALAMIYORUM
Canım bebek 0.63 cm kese 6w3d 82.9 % yazıyor onu anlamadım amaaslında ultrason kagıdında yazar kaç mm oldugu
Canım bebek 0.63 cm kese 6w3d 82.9 % yazıyor onu anlamadım ama
Canım kalp sesini duymana çok sevindim sen izmirde hangi hastane ve doktora gidiyorsun?evet duydum çok şükür ama derinden olması sanırım küçük almasından degil mi?
inşallah sende duyarsın en kısa zamanda.
Canım kalp sesini duymana çok sevindim sen izmirde hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
Anladım canım ben egepol de Cemil bey e gidiyorumcanım çok sagol darısı başına inşallah. ben gazi hastanesi Gülizar hanıma gidiyorum çok tatlı çok rahatlatıcı bir doktor ama çoook yogun oldugundan ilgisiz gibi geldi bana degişmeyi düşünüyorum. sende beni anlarsın ilk bebek olunca insan ayrı ilgi ayrı açıklama istiyor. bu kadın iyi hoş da aceleye getiriyor sanki.
sen hangi doktora gidiyorsun ?
Anladım canım ben egepol de Cemil bey e gidiyorum
Doğru söylüyosun doktor da çok önemli ben tercih edemedim açıkcası gebeliği öğrenince direk hastanede aldık soluğu bu doktor da yeni gelmiş genç ama hevesli bakalım memnun kalmazsa m aynı hastanede başka doktora geçerim
Bizimde yarın 2.randevu keseye bakcak ne kadar büyümüş ve kan vercekmişim inşallah yüzüm gülerek çıkarım hastaneden , Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
Evet erdal beye gidiyorum canimDaha çok çok başlamadı bende
en azından öğürtecek kadar
kaçıncı haftandaydın cnm sen
;Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Acıbadem Erdal beye gidiyordunuz dimi siz ?
Hayırlı olsun:) muayene vajinal mi oldu karından mı? Kesenin boyu kaç mm çıktıDun kesemizi gorduk cok sukur. Sirada icinde bebegimi ve kalp atislarina geldi. Bana 10 gun sonra gel demisti ama duyabilir miyiz ki 6 hafta oldugunda ? Dun ilk muayenemi oldm bugunde tam kan ve idrar tahlillerimi verdim hersey mukemmelmis yolundaymis ole dedi dr.muz
Canım hayırlı olsun doktora gittiniz mi? Aynı haftadayız doktorum beni ayın 27sinde çağırdı ama çok sabırsızımMeraba hanimlar bende 8 nisanda gebeligini ogrenmis suan 5 haftalik hamile olan 16.12.16 da dogum yapacak aralik annelerindenim:)
Maşallah maşallah Canım senin kaç haftalık Allah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı da nasip etsinBenim bebegim 0,38 cm daha teyzesi
Saol cnm. Evt hap verdi devamli icmek istemiyorum ilac sonucta ama dayanilmaz bir hal aliyor iciyorum mecburen. 8. Haftaya girdik bugun biraz daha iyiyim gecicek die dusundum bi an ama daha mi cok oluyormus 8. HaftadaGecmis olsun canim. Benim 6. haftada basladi yavastan mide bulantisi. Doktorum 7 ve 8.ci haftalar bulantinin en yogun oldugu zamanlar dedi. Mide bulantisi icin bana bir ilac yazdi. Henuz kullanmadim ama bulantilarim artinca kullanicam. Sende doktorundan ilac iste istersen
inşallahhh canım az önce şükür namazımı kıldım çok istedim Rabbimden geri çevirmedi dularımı şimdide kucağıma,kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıklı gelişimleri olsun inşallah..nekadar ücret ödüyorsun canım? inşallah yüzün gülerek çıkacaksın. saglıkla kucagımıza alacagız meleklerimizi