2016 Aralık Anneleri

ben de gittim bugün ilk defa doktora gittim
kese görünmedi
haftaya gel o zaman görürüz dedi...

Selammm güzel anneler cokkk mutluyum bugün bebisin kalp atışlarını duydukkk :anneadayı::emir_bebek::KK68::KK71: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Vee Dr diyetisyen e yolladı kilon fazla dedi kistinde var fazla kilo almaman gerekiyor dedi :KK20: pekala dedim :KK70:nasil tutcaz boğazı bilmem:KK70:
Maaşaşşah son regl ne Zaman Can'ım kaç kg son boyun kaç ben 163-79. Kg im bana da kg almaman gerek dedi oğlumda 69 kg ile kalmıştım buna cok fazla kaldım

canlarim tek kese gorduk..dr artis eger 4 katsa ya hersey yolunda yada ikiz olabilor baska bisey olamaz dedi.eger 2 katin altindaysa sorun olurmus..suan bir kese bar ama bida geldiginde iki kese girebiloroz biri gorunmuyor olabikir dedi..ultrason kagidinya kese boyu 6.86 ml yaziyor 5w0d yani 5 hafta sifur gunluk
bende cok merak edıyorum benim doktorumda öyle olabilir dedi pazartesi gidicem eger 4 kat artmaya devam ettıyse benimki görünür diye düşünüyorum inşallah

Saol cnm. Evt hap verdi devamli icmek istemiyorum ilac sonucta ama dayanilmaz bir hal aliyor iciyorum mecburen. 8. Haftaya girdik bugun biraz daha iyiyim gecicek die dusundum bi an ama daha mi cok oluyormus 8. Haftada :KK43::KK17:

Canim doktor genelleme olarak oyle soyledi bana. Herkesin bunyesi farkli tabi. 8. haftadan sonra bulantilar azaliyormus, seninde azalmaya baslamis demek cok guzel. Insallah benimde azalir veya daha fazla artmaz.

Canim doktor genelleme olarak oyle soyledi bana. Herkesin bunyesi farkli tabi. 8. haftadan sonra bulantilar azaliyormus, seninde azalmaya baslamis demek cok guzel. Insallah benimde azalir veya daha fazla artmaz.
Benimde çok fazla yaaa hele sabah kalktığında aşırı

Kizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi :KK43:

Kizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi :KK43:
Değerin gayet iyi yükselmiş cnm, karından keseyi görmesi için zaten 5.000 leri geçmesi lazım diye biliyorum. Keşke vajinal baksaydı görünürdü kese.

X