2016 Aralık Anneleri

kızlar yardım edin. acayip gaz sorunum var karnım 5 aylık hamile gibi şişiyor nefes almakta zorlanıyorum . ne yaparsam düzelir,normal mi ki bilemedim.
Benimde öyle Canım hatta tartıda bir kilo fazla çıktım neden acaba bugün Dr soracaktim heyecandan unuttum

Yine Bursa Şoklardayım,
Maşallah Bursaya
hoşgeldiniz ekledim tabloya
sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Gözünüz aydın
listede yoksunuz dilerseniz ekleyim

çok çok kötü birşey

çok teşekkürler. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bahar
ilk bebegim
son adet tarihi:24 şubat
adet olmam gereken tarih :24 mart
27 yaşındayım
izmirden katılıyorum

ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
merhabaa hayırlı olsun benımde günde 2 katına cıkıyor canım degerim 2 gunde 4 katı oluyor 80 di degerim 40 saat sonra 240 olmuş :) bakalım ne olacak ikiz annesi mi olacagız

canım gözün aydın,

kese kaç mm ve bebek kaç mm acaba ? bende bugün gittim ama dok derinden duyduk .

Hoşgeldin Arkadaşım hatta hemşerim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

kızlar yardım edin. acayip gaz sorunum var karnım 5 aylık hamile gibi şişiyor nefes almakta zorlanıyorum . ne yaparsam düzelir,normal mi ki bilemedim.

Of bende de aynı sorun var.karnım davul gibi şişti. Spor yapmak, uzun uzun yürümek istiyorum ama korkuyorum erken daha kanamaya falan neden olurum diye. Şişkinliğim oldukça su içiyorum, su içtikçe şişkinliğim oluyor. Bu bi çelişki midir :)

canım gözün aydın,

kese kaç mm ve bebek kaç mm acaba ? bende bugün gittim ama dok derinden duyduk .
Sağol canım benim yaa heyecandan hiç onları sormadım 6+3 deyim ben herşey yolunda herşey gayet olması gerektiği gibi dedi kalbi benimde derinden geliyordu bu haftalarda bu kadar olur normal dedi korkma Canım tadını çıkar

Benim gebeliği m riskli olmasına rağmen akşamları yarım saat yuru dedi Canlm demekki sorun olmuyorr

ben de dün gece şişkinlikten zor uyudum progesteron sagolsun wc de cıkamıyorum saga donuyorum batıyor sola donuyorum acıyor sırtustu de belim ağrıyor cok mu söylendim ne

aslında ultrason kagıdında yazar kaç mm oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…