Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin hamileliğin, sağlıkla da kucağımıza alalım bebişleri.ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
Hoşgeldiniz şehir yaş sat bdt kaçıncı çocuğunuz olduğunu yazarsanız listeye elkleyim sizide
Süperrrrr çok sevindim :) kese kaç mm çıktı peki ?ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
En iyisi başta Allaha sonra doktora emanet etmek galiba , çok bekledim şimdi biraz fazla pimpiriklik oldu bende ama doktorla konuşup içimi rahatlatmalıyım. .Iyide bebek kayiplarinin belkide binlerce sebebi var kendimizde boyle bir rahatsizlik yokken hepsinin onlemini almaya kalksak ne oluruz dusunemiyorum.
Ayyyy cokk guzell kiz masallah bende ok ostiyorum ikiz insallah bnimde ikizlerim olur )ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
Hadi hayırlı haberlerle inşallah. Kaç haftalık şu an.Herkese selam. Bugun kontrolum var insallah kesemizi gorcez Rabbim insallah nasip eder kızlar n'olur dua edin sikinti olmasın çok heycanliyim
4+6 canim ama gecen pazar hcg degerim 1300 şu doktorum bugun gorebiliriz belki diye çağırdı sizce gorurmuyuzHadi hayırlı haberlerle inşallah. Kaç haftalık şu an.
Evet geçen pazar o kadar ise görünür diye tahmin ediyorum.4+6 canim ama gecen pazar hcg degerim 1300 şu doktorum bugun gorebiliriz belki diye çağırdı sizce gorurmuyuz
evet ultrason kağıdında mutlaka yazar ölçüm yapıyor ya.kesenin boyunu soylemedi ultrason kagidinda yazarmi..buarada cok tesekkurler hrkeseeeee
Evet gec cıkıyorben izmir de yaşıyorum ilk önce gittiğim hastaneye bi sorayım olmadı ege üniversitesi hastanesinden bilgi alıp yaptırayım sonuç 1 ay da çıkıyor diye duydum hemen mi çıktı sizin?
Bende regl günü gelemden basladı o tat orda şüphelenip test yaptım regl önce ögrendim zaten halende öyle tatlı ekşi yiyemiyorumBirde Kızlar sizde oldu mu bilmiyorum ağzımda 3 gündür demir tadı var ve şekerli yiyecekler çok rahatsız ediyor beni
Haydi hayırlısı bir anda zaten fırlıyor ınslmıglumda ben de 2000 olmu kü dıye baktırdıgımda 6000 leri gecmişti canımyanlis yazmisim buarada 10000 degil 1000 olacak☺
merhaba kızlar,
kalp atışını duyan var mı? ben bu sabah duydum ama çok derinden geiyor dedi doktor. 7+2 bebegim. 3,8 mm. kesemizde 15,9 mm.
Yine Bursa Şoklardayım,Hoşbuldum Teşekkür ederim. Bursadayım. 28 yaşındayım 2. bebeğim sat 16 mart bat 13 mart.. henüz çok yeni gebeliğim bugün kanda öğrendim. Hamilelik çok güzel bir yolculuk.. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah..
Gözünüz aydınmerhaba kızlar,
kalp atışını duyan var mı? ben bu sabah duydum ama çok derinden geiyor dedi doktor. 7+2 bebegim. 3,8 mm. kesemizde 15,9 mm.
çok çok kötü birşeyBende regl günü gelemden basladı o tat orda şüphelenip test yaptım regl önce ögrendim zaten halende öyle tatlı ekşi yiyemiyorum
Hile yapma
Anne dedigin sabirli olur Bekle bakalim yarini
Zaten cabuk dogar diye 3den 2 ye aldimhahaaaa çok hoşsun