2016 Aralık Anneleri

ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin hamileliğin, sağlıkla da kucağımıza alalım bebişleri.:anneadayı::emir_bebek::KK49:

Hoşgeldiniz şehir yaş sat bdt kaçıncı çocuğunuz olduğunu yazarsanız listeye elkleyim sizide

Hoşbuldum Teşekkür ederim. Bursadayım. 28 yaşındayım 2. bebeğim sat 16 mart bat 13 mart.. henüz çok yeni gebeliğim bugün kanda öğrendim. Hamilelik çok güzel bir yolculuk.. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah..

ben konrtrolden geldim kesemizi gorduk fakat degerimiz 730 dan 2 gun sonra 2680 e cikmis megersem 10000 yazan kagitda >isaret varmis oda 10000 dem yukari demekmis gercek degerim 2680 yani ikiz annesi olmaya adayim
Süperrrrr çok sevindim :) kese kaç mm çıktı peki ?

Iyide bebek kayiplarinin belkide binlerce sebebi var kendimizde boyle bir rahatsizlik yokken hepsinin onlemini almaya kalksak ne oluruz dusunemiyorum.
En iyisi başta Allaha sonra doktora emanet etmek galiba , çok bekledim şimdi biraz fazla pimpiriklik oldu bende ama doktorla konuşup içimi rahatlatmalıyım. .

Ayyyy cokk guzell kiz masallah bende ok ostiyorum ikiz insallah bnimde ikizlerim olur :KK66:)

Doktordan yeni geldim canlar, kese çok çok minik gorunuyor dedi doktor, salı günü gel daha net görelim dedi. Ama ultrason kağıdı vermedi. Kanda bhcg Artisim güzelmiş. 756 çıktı dün akşam. Zaten 1000 ve üstünde tam gorunur kese biraz daha sabret dedi.

Birde Kızlar sizde oldu mu bilmiyorum ağzımda 3 gündür demir tadı var ve şekerli yiyecekler çok rahatsız ediyor beni
Bende regl günü gelemden basladı o tat orda şüphelenip test yaptım regl önce ögrendim zaten halende öyle tatlı ekşi yiyemiyorum

merhaba kızlar,

kalp atışını duyan var mı? ben bu sabah duydum ama çok derinden geiyor dedi doktor. 7+2 bebegim. 3,8 mm. kesemizde 15,9 mm.

oy maşallah duymuşsun ne güzel. sen de net duyabildin mi
benim için erken 10 gün sonra anca duyabiliriz demişti doktorum.
6+0dayım. inşallah bizde en kısa sürede duyarız

:KK200::anneadayı:Hayırlısşcumalar Maaşallah topıgımıze giderek çoğalıyoruz dün Dr cok erken dedibende göremedi alttan baktı rahmi kalınlaşmış dedi ınsl carsamba günü gidecegiz :nazar: E Ebrtrk ınsl görürsünüz cankm maaşaşşah kalp atışları duyanlara darısı bize :KK54:
Ben ev işlerini bitirdim namaz kılıp markete gidecegiz oglumla akşama ve hafta sınu misafir lerim E hazurlıknyapacagım bir yığında ütüm birikti haydi saglıcakla ablacım Ankhtc Ankhtc nerdesın taze hamişşşş

Hoşbuldum Teşekkür ederim. Bursadayım. 28 yaşındayım 2. bebeğim sat 16 mart bat 13 mart.. henüz çok yeni gebeliğim bugün kanda öğrendim. Hamilelik çok güzel bir yolculuk.. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah..
Yine Bursa Şoklardayım,:KK57:
Maşallah Bursaya:nazar:
hoşgeldiniz ekledim tabloya:KK200:
sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:anneadayı:

merhaba kızlar,

kalp atışını duyan var mı? ben bu sabah duydum ama çok derinden geiyor dedi doktor. 7+2 bebegim. 3,8 mm. kesemizde 15,9 mm.
Gözünüz aydın
listede yoksunuz dilerseniz ekleyim

Bende regl günü gelemden basladı o tat orda şüphelenip test yaptım regl önce ögrendim zaten halende öyle tatlı ekşi yiyemiyorum
çok çok kötü birşey

X