2016 Aralık Anneleri

Mide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez

Ben tüp icin denerken ayni seyi yasamistim. Dogru yapamiyorum ise yaramiyor gibi geliyordu. Ama sonra kanda progesterona bakildi cok yüksekti. Merak etme bir sey hissetmiyorsun, hatta birazi geri geliyor ama ise yariyor.
Dogru kullaniyorssundur. Iceri 4-5 cm ittirdiysen tamam bu kadar :)
Bana gece verdi heralde sonra yatmak iyi oluyor. Ama öncekinde gündüz de kullaniyordum.
bana da günde 3 kez verdi ama benden hala küçük küçük kahve lekeler gelmeye devam ediyor, normal mi acaba? öyle lekelenme olunca da kesin yanlış kullanıyorum diye düşündüm :KK64:

Mide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez

Gecmis olsun canim. Benim 6. haftada basladi yavastan mide bulantisi. Doktorum 7 ve 8.ci haftalar bulantinin en yogun oldugu zamanlar dedi. Mide bulantisi icin bana bir ilac yazdi. Henuz kullanmadim ama bulantilarim artinca kullanicam. Sende doktorundan ilac iste istersen

Kızlar yarın doktor kontrolüm var ve heyecandan uyuyamiyorum :) ayrıca dayanamayıp bu aksam yine bhcg baktirdim 456 çıktı. 2 gün önce 222'ydi... Ben bu sabırsızlıkla ne yapacağım bilmiyorum :KK51:

geçmişolsun bende de aynı lekelenmeler var kendınımı azcık yorsam oluyor uzanmaya calıs cok artarsa mutlaka doktora git bana iğne ve hap verdi

günaydın hayırlı cumalar...

aralık anneleri iyi düşünün iyiyi yaşarsınız inşallah..
çok fazla kendinizi strese sıkıntıya sokmayın..
öyle olunca bebekleriniz de zarar görür mutlu olmaya çalışın...
aynen öyle benim düşünce tarzımda:KK66::KK19:

:KK49::KK49::KK49:
Gunaydin tatlim hayirli haberler duyacagimiz lutuflu bir cuma olsun insallahh

Amiiin İnşallah :nazar::KK200::anneadayı:

X