Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da günde 3 kez verdi ama benden hala küçük küçük kahve lekeler gelmeye devam ediyor, normal mi acaba? öyle lekelenme olunca da kesin yanlış kullanıyorum diye düşündümBen tüp icin denerken ayni seyi yasamistim. Dogru yapamiyorum ise yaramiyor gibi geliyordu. Ama sonra kanda progesterona bakildi cok yüksekti. Merak etme bir sey hissetmiyorsun, hatta birazi geri geliyor ama ise yariyor.
Dogru kullaniyorssundur. Iceri 4-5 cm ittirdiysen tamam bu kadar :)
Bana gece verdi heralde sonra yatmak iyi oluyor. Ama öncekinde gündüz de kullaniyordum.
bana da günde 3 verdi, sende lekelenme var mı ki? niye o kadar fazla verdi acaba?bende kullanıyorum günde 6 tane 2 şerden gün aşırı da iğnesini kullaniyorum
Mide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez
ben tüpbebek yaptırdım başından beri kullanıyorum bu ilaçları ama 2 gündür kanamam var evde dinleniyorum inş. gecerbana da günde 3 verdi, sende lekelenme var mı ki? niye o kadar fazla verdi acaba?
Hayırlı haberler gelirsin inşallahKızlar yarın doktor kontrolüm var ve heyecandan uyuyamiyorum :) ayrıca dayanamayıp bu aksam yine bhcg baktirdim 456 çıktı. 2 gün önce 222'ydi... Ben bu sabırsızlıkla ne yapacağım bilmiyorum
moralini bozma canım hayırlısı olsun hakkında buraya yaz olur mubenim biliyorsunuz degerim 736 dan 2 gun sanra 1000 çıkmıştı..bana az geldi cok moralim bozuk...bugun ultrasona gitcem cok heyecanliyim dua edin
ekledim :)
Gunaydin tatlim hayirli haberler duyacagimiz lutuflu bir cuma olsun insallahhGünaydın Hayırlı Cumalar olsun
geçmişolsun bende de aynı lekelenmeler var kendınımı azcık yorsam oluyor uzanmaya calıs cok artarsa mutlaka doktora git bana iğne ve hap verdiMide bulantisi beni mahvetti yerimden kalkamiyorum oglumda hic boyle olmamistim. Birde bugun iki nokta kadar kahve rengi lekelenme oldu ins devami gelmez
aynen öyle benim düşünce tarzımdagünaydın hayırlı cumalar...
aralık anneleri iyi düşünün iyiyi yaşarsınız inşallah..
çok fazla kendinizi strese sıkıntıya sokmayın..
öyle olunca bebekleriniz de zarar görür mutlu olmaya çalışın...
Gunaydin tatlim hayirli haberler duyacagimiz lutuflu bir cuma olsun insallahh
Allahtan hayırlısı inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzbenim biliyorsunuz degerim 736 dan 2 gun sanra 1000 çıkmıştı..bana az geldi cok moralim bozuk...bugun ultrasona gitcem cok heyecanliyim dua edin