2016 Aralık Anneleri

sunflower sunflower AzRASILAM AzRASILAM benimde kuru öğürtü ama sürekli değil böyle arada bi ateş basıyo öğürtü geliyo.. Çok halsizim bende hep yatmak istiyorum ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef.. Oda kokuları çok midemi bulandırıyo ve bazı parfümler çok kötü geliyor burnuma
hıh aynı beni demişsin oda parfümü ve bazı iğrenç kokulu parfümler
özellikle otobüslerde havasız yerlerde

Günaydın kızlar bende sürekli uyumak istiyorum uykularım az gelmeye başladı sanki hiç akşam olmak bilmiyor.

Benim uyku aliskanliklarim tamamen degisti. Normalde gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdenim. Erken kalkmak bana iskence. Hamilelikten beri gece 10 da uyuyup sabah 6 bucukta dikiliyorum :KK53: Bu nedir ya! :KK70:

sunflower sunflower AzRASILAM AzRASILAM benimde kuru öğürtü ama sürekli değil böyle arada bi ateş basıyo öğürtü geliyo.. Çok halsizim bende hep yatmak istiyorum ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef.. Oda kokuları çok midemi bulandırıyo ve bazı parfümler çok kötü geliyor burnuma

ıyy oda parfümü :KK43:
banyoda vardı giremedm içeriye.kapıdan kokusunu aldım o bile yetti midemin bulanmasına
köpek gibi koku hassasiyetim arttı. her şeyi kokluyorum

Birde Kızlar sizde oldu mu bilmiyorum ağzımda 3 gündür demir tadı var ve şekerli yiyecekler çok rahatsız ediyor beni

Arkadaşlar benimde çok merak ettiğim bir konu var başka site de bi arkadaş düşük sebebi kan pıhtılaşma sı mutlaka yaptır bu testi dedi tromboli paneli testimiş galiba 750 tl miş cumartesi doktora sorcam siz duydunuz mu böyle bişey ,pıhtılaşma yüzünden kalbi durabiliyormuş Allah göstermesin ,sorcam bakalım doktora. .
Iyide bebek kayiplarinin belkide binlerce sebebi var kendimizde boyle bir rahatsizlik yokken hepsinin onlemini almaya kalksak ne oluruz dusunemiyorum.

X