Merhaba güzel hmişler, dünden beri pek gelemedim buraya. Yarın kontrolüm var inşaallah. Sat'a göre 5+4 görünüyorum ama sanırım benimki geç döllenme çünkü geçen hafta doktorum değerlerine göre 3 haftalıksın demişti. Kese de görünmemişti zaten. Salı günü değerlerim 222 çıkmıştı inşaallah yarın görürüm keseyi. Bu yüzdenbiraz endişeliyim ama içimi rahatlatmaya ve kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, bebişlerimiz tutunsun inş.
zaten doktor bana progestan ıgne ve hap verdi vallao iğneyide yaptırmak cok sıkıntı acayıp agrıttı
iğnenin adı ne canım senin?Igneyi popdan mi karindan mi yapiyorsun? Ben kendim karindan yapiyordum. Eger sonrasinda ovalayip iyice dagitirsan sonraki agrisi az oluyor.
Benimde geçen yılki gebeligimde 51 oldu ilk adet gunum.2 gün sonra 150 oldu ve orda.kaldı sonra kanama başladı ve hcg düşmeye başladı. Bende korkuyorum seni cokkkk iyi anlıyorum canım. Benim şimdi 4-0 oluyor tam 4 haftalik.doktoraya gitmedim Kanda vermedim.sadece idrarda çıktı. Beklemeyi düşünüyorum bakalımmerhaba, inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.
ben de pazartesi öğrendim 151di değerim.bugün baktırdım tekrar 477. sat a göre 5+0 şu anda ama bu zamanlardaki diğer değerlere bakıyorum herkes 1500ü görmüş nerdeyse. sanırım benimki de geç döllenme ama yumurta takibime göre zamanında olmuş olması lazım. kafamda deli sorular. değerler iyice yükselmeden bize rahat yok galiba.
ilk gebeliğimde değerim gıdım gıdım artmıştı ve düşük yaptım o yüzden çok endişeliyim
iğnenin adı ne canım senin?
günaydın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar ben iş yaptıkca azcık kanamam oluyor şuanda zaten raporluyum bu hafta için bu gidişle hiç çalışamıcam herhaldeee[/QUOTcanım cokkk geçmiş olsun. Hosbulduk.sadece yemek yemeye kalk başka. Kalkma ne olir olmazzz
AokDAK, senin?
Bende Akdeniz anemisi var canım Plt trombosit hep yüksekti pıhtılaşma olan değer ama eveli gün 150_500arası değer 430 du çok sevindim ama yinede o kadar bekledim bişey olcak diye endişe ediyorum bi sorayım inşallah öyle bişeyim yoktur sizin ailede var mıydı peki ?Amin cnm amin. Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Üst üste düşük olduğu için devlet hastanesi ücretsiz yapıyor ama özel hastanelerdeki ücretini bilemiyorum. Doktoruna kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin. Gerekli görür mü bilmiyorum çünkü üst üste düşük olmadan hiçbir doktor önemsemiyor.
Canım bursa Uludağ üniversitesi nde kadın doğum profosoru kendi muaynanesi de var tüp bebek merkezideBu gürkan hoca nerde hangi hastane tanıyor gibiyim...
Gurkan hocanın gebelik takibi yaptığını bilmiyordum Canım hayırlısı olsun bebeğin seninle olsun damalesef çok yüksek ama erken menopoz olayıyla ona başladığım için bir güven duygusu oluştu. şimdi bırakırsam bir daha adama gitmeye yüzüm olmaz diye mecbur devam :/
Amin Canım inş duyarız hayırlısı ileEvet doktor hic bir tehlikesi olmadigindan emin. Insallah duyarsin, hadi bakalim yarin büyük gün :)
Gözün aydinYani ultrasondan sesi duydunuz?
Kac haftaliksin sen?
ben izmir de yaşıyorum ilk önce gittiğim hastaneye bi sorayım olmadı ege üniversitesi hastanesinden bilgi alıp yaptırayım sonuç 1 ay da çıkıyor diye duydum hemen mi çıktı sizin?Ark iki kez düşük yaptı kan pıhtılaştıydı ıcın çocuğa kan gidemiyor beslenemeyio Allah korusun ölüyor düşüyor imkanın varaa yaptır yoksa zaten ay ay gelişiminden anlıyor çoğu Dr
Ben ilk oglum gec oldugu ıcın acaba kan pırtıllaşması mı var diye fakülte hast baktırmıştım şükür temiz çıkmıştı sonuc üm
canım çok sevindim ne mutluuKizlar simdi doktordan geldim. Bebegimi ilk kez gordum, kalbinin atisinida duydum cok sukur. Tarif edilemez bir duygu. Allahin mucizesi... Allah hepinizin yavrularini korusun.
Kizlar simdi doktordan geldim. Bebegimi ilk kez gordum, kalbinin atisinida duydum cok sukur. Tarif edilemez bir duygu. Allahin mucizesi... Allah hepinizin yavrularini korusun.
amin canım, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. pozitif düşünüp dua edicez..Kan uyuşmazlığı durumunda değil de, kanda pıhtılaşma olduğu kan testleriyle ortaya çıkıyor. Ben iki düşük yaptıktan sonra bakıldı. Kan pıhtılaşması direk çıkmasa da yatkınlık çıktı. Bu 3. hamileliğim olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladık. Ayrıca coraspin kullanıyorum. Allah tan hayırlısı bu sefer bebeğimin kalbi durmaz umarım.
ya çok huzursuzum, sanki doğru kullanamıyormuşum gibi geliyorrrBen de varim
sorunlu gebeliklerin takibini yapıyor aslında..Gurkan hocanın gebelik takibi yaptığını bilmiyordum Canım hayırlısı olsun bebeğin seninle olsun da