- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 39
inşallah canım aminnMerhaba kizlar... bulantisi baslayanlar olmus en korktugum sey benimde. Bugun regl gunum sabah yine test yaptim 4. Testim yine cift cizgi ☺
Dr gidenleriniz var sanirim bende sali gidicem ama usg ile baktirmak istemiyorum cok erken daha. 7 ve ya 8. Haftada kalp atisi icin gidicem birde.
Bebeklerimizin hepsi saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlar insalah.
Kan gibi mi kahverengi mi.günaydın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar ben iş yaptıkca azcık kanamam oluyor şuanda zaten raporluyum bu hafta için bu gidişle hiç çalışamıcam herhaldeee
Ben progestan kullanmadığım halde kabızım
bu sabah bulantı başladı bende de
ne için kullanılıyor canım bu ilaç ?
Dr gittim alttan da muayene etti kese görünmedi haftaya carsamba gel dediiCanım bel ağrın varsa git istersen benimde belim çok kötü. Geçen hafta ağrı artınca gittim bende keseyi gördük karından. bel ağrısının pek bebekle ilgisi yok dedi
Ben bugun verdim sonuclar yarin cikacak hayirlisi...Doktora haftaya gideceğim de o yüzden demiştim. .
Tekrar kan testi yaptirayim diye. .
Hah wimdi anladim hayir bence cok iyi canim 5+ daha duwuk hcgli arkadawlar vardicanim gebelik takvimim yanlis duzeltemiyorum bugun 5+2yim bugun verdigim donuc 1000.0 2 gun once 736 dydi yuksrlme az geldi cok uzgunum
Ay ne guzelll bende bi gireydim ultrasona offfffff yaUltrasona göre yazdım canım . usg ye göre bugün 6+5 günlük
Hoş geldiniz yaş kaçtı ?AzRASILAM benide listeye eklermisin canım sat 6 mart tahmini doğum 11 aralık ankara ilk cocuk
aaa senin Azerbaycanda olduğunu şimdi gördüm. bana da 22 nisana randevu verdi doktor bakalım hayırlısı inş :)mihaelamarta ayyy evettt benim doktor prospektus okumayin diyor her weye kafa takarsan senin icin iyi olmaz diyor doktor iwte )))) ay sonuna gelsekte bende miniyimi gorsemmmn kewkee turkiyede yawasaysim bende diyorum bazen
evet canımBir muayene 600 tl mi
aynı sıkıntı bende de var bol bol kayısı ve posalı şeyler yiyorum biraz düzeldi bugün çok şükür. akıntıyı da takma kafana, arkadaşımla konuştum onun doğuma kadar hep olmuş. o öyle anlatınca bende rahatladım biraz. sen doktora gidince progestan kullanmalı mıyım diye mutlaka sor, es geçebiliyorlar çünkü.Kızlar, bende de durumlar benzer. Çok yoruluyorum, akşam 9 da uyuya kalıyorum. Son iki gündür çok afedersiniz büyük abdeste çıkarken zorlanıyorum. Sonrasında da hafif açık kahverengi geliyor akıntı. Korkuyorum ama kırmızı değil diye hem de büyük abdestten sonra geliyor sadece diye bekleyeyim diyorum. Pazartesi randevum var doktorla. Hayırlısı.