2016 Aralık Anneleri

inşallah canım aminn

günaydın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar ben iş yaptıkca azcık kanamam oluyor şuanda zaten raporluyum bu hafta için bu gidişle hiç çalışamıcam herhaldeee

Ben progestan kullanmadığım halde kabızım

Onun sebebi de vücudunda dogal olarak üretilen progesteron. :) Ben de zaten oluyordum bir de ilac eklendi

bu sabah bulantı başladı bende de

ne için kullanılıyor canım bu ilaç ?

Aslinda düsük tehlikesinde kullaniliyor ama bizim bebek cok zor oldugu icin doktor önlem alalim dedi, öyle yazdi.

Canım bel ağrın varsa git istersen benimde belim çok kötü. Geçen hafta ağrı artınca gittim bende keseyi gördük karından. bel ağrısının pek bebekle ilgisi yok dedi
Dr gittim alttan da muayene etti kese görünmedi haftaya carsamba gel dedii
Henüz cok yeni dediii bel Ağrı'n kasık Ağrı'n ılknaylarda normal kanama olmadıgı sürece sıkıntı yok dedi cok şükğr

Ben normalde spor yapiyorum 2 haftadir sporu biraktigim icin belim agridi biraz. Önümüzdeki haftadan itibaren tekrar basliycam. Normalde agirlik falan calisiyordum, hafifleticem, yürüyüs ve hafif pilatese ceviririm belki.
Bir de bisikletle gidiyorum oraya buraya.

Merhaba hanımlar... benim hiçbir şey yapasim yok ama öğretmenim ve mecburen çalışıyorum. Çok zor geliyor. Buraya daha sık yazmak isterim ama hem okul hem evde çocuk hem hamilelik çok yoruyor. Yeni gelenler hayırlı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben henüz doktora gitmedim. Çok kararsizim ne zaman gitmeliyim emin değilim. Ayrıca hiç belirtim yok acaba bir sıkıntı mı var bilemedim

Kızlar, bende de durumlar benzer. Çok yoruluyorum, akşam 9 da uyuya kalıyorum. Son iki gündür çok afedersiniz büyük abdeste çıkarken zorlanıyorum. Sonrasında da hafif açık kahverengi geliyor akıntı. Korkuyorum ama kırmızı değil diye hem de büyük abdestten sonra geliyor sadece diye bekleyeyim diyorum. Pazartesi randevum var doktorla. Hayırlısı.

mihaelamarta ayyy evettt benim doktor prospektus okumayin diyor her weye kafa takarsan senin icin iyi olmaz diyor doktor iwte )))) ay sonuna gelsekte bende miniyimi gorsemmmn kewkee turkiyede yawasaysim bende diyorum bazen
aaa senin Azerbaycanda olduğunu şimdi gördüm. bana da 22 nisana randevu verdi doktor bakalım hayırlısı inş :)

aynı sıkıntı bende de var bol bol kayısı ve posalı şeyler yiyorum biraz düzeldi bugün çok şükür. akıntıyı da takma kafana, arkadaşımla konuştum onun doğuma kadar hep olmuş. o öyle anlatınca bende rahatladım biraz. sen doktora gidince progestan kullanmalı mıyım diye mutlaka sor, es geçebiliyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…