- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
AzRASILAM @suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 @Hayats03 @senuber @smile25 @cyd86 @hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
iyi ki varsınız kızlar..
Gözün aydın
amin amin
Yurt dışındasın sanırımKizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. 25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
bnm dr folikasitten başka birşey vermedi