2016 Aralık Anneleri

Merhabalar arkadaslar ben 2015 aralık annesi tabi meleğim 27 kasımda doğdu konunuzu gördüm duygulandim geçen sene bugüler gibi şuan sizin yaşadığınız heyecanı yasiyordum hele birde ilk bebisse emin olun günler çabuk geçiyor ben sezeryan ile doğum yaptım cok güzeldi belden igneymis hepsi boş yere korkuttular cok şükür çok rahatti Allahim hepinize hayirli bebisler nasip etsin:)

Son adet tarihin ne zaman? hamile olduğunu ne zaman öğrendin ve beta hcg kaç çıkmıştı. Aramızda tahmini doğum tarihi 1 gün görünüyor da.
Son adet tarihim 2 mart. 5 nisanda evde test yaparak öğrendim. Beta hcg me hiç bakmadı doktor. Almanyadayım burada yaklaşım biraz farklı

Merhabalar evet heyecan sırası bizde
şunu sorum size sezaryan olmasaydı normal doğum olsaydı ayın kaçında olacaktı
siz kaçıncı haftanız da doğum yaptınız : hayırlı olsun Sağlıcakla büyütün bebeişinizi

Bu arada arar ara sizi ziyaret etmek isterim sorularınız varsa yasadiklarimdan yardimci olmak isterim
Ve her zaman bekleriz :)

Son adet tarihim 2 mart. 5 nisanda evde test yaparak öğrendim. Beta hcg me hiç bakmadı doktor. Almanyadayım burada yaklaşım biraz farklı
Orda ki prosedür nasıl ?

Kizlarrr cok heyecanliyim olecemmm bugun 6+5 olduk kalp atimina gidecez.9 bucukta randevum.ne olur dua edin duyalim pit pitlarimizi
hadi İnşallah bakalım
Haberdar et bizide

Merhaba almanyadaki doktorların yaklaşımı nasıl oluyor anlatabilirmisiniz belki bize de örnek olur

günaydın hamişler dün akşam çok kötü bişey yaşadım. havalar yağmurlu malum iş dönüşü ayağım kaydı ve çok kötü düştüm. eşim gelene kadar uzandım bekledim hastaneye gittik ve çok şükür kuzumun hiçbişeyi yok. dün tam 6 haftalık kalp atışınıda duyduk keşke böyle öğrenmeseydim ama bütün ağrılarım geçti duyunca.

Geçmiş olsun canım artık daha dikkatli olmalıyız. Hatta evde tekken banyo bile yapmamalıyız

Bulantıları başlayan oldu mu? Kokuları keskin biçimde alıyorum ama bulantıdan kasıt nedir? Çok hafif bi bulantı oluyo bişeyler yedikçe geçio.. Böyle bir şey mi beklentimiz? Yoksa kendimi şanslılar sınıfına koymalı mıyım

çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etsin bebeğini ve tüm bebekleri.. çok dikkat etmek lazım bu dönemde ama bazen sakındığın göze çöp batabiliyor.

çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etsin bebeğini ve tüm bebekleri.. çok dikkat etmek lazım bu dönemde ama bazen sakındığın göze çöp batabiliyor.
amin cnm inş. o kadar çok dikkat ediyorum ki bundan önce 2 tane düşüğüm oldu bunu da kaybetmekten çok korkuyorum

sürekli bir bulantım yok ama sabahları oluyor yada gün içinde bir-iki kez öğürtü şeklinde geliyor ptesi sabah istifra ettim mesela..

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…