2016 Aralık Anneleri

aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar benimde 1 kimyasal 1 normal gebeliğimden sonra bu hamileliğim oldu:KK43: haftaya keseyi görürüz diyor ama benimki geç döllenme sanırsam keseyi gören arkadaslar beta hcg kactı acaba?

aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar benimde 1 kimyasal 1 normal gebeliğimden sonra bu hamileliğim oldu:KK43: haftaya keseyi görürüz diyor ama benimki geç döllenme sanırsam keseyi gören arkadaslar beta hcg kactı acaba?
5+2 de karından ben daha göremedim canım. Hiç merak etme. Bizimkiler biraz nazlı :)
Vajinal ultrasonda 1500 üstü, karından ultrasonda 5000-6000 arası oluyormuş genelde.

cok geçmiş olsun ya
bu arada benide eklermisiniz
AzRASILAM AzRASILAM MERHABA
SAT:12 MART
TAHMİNİ DOĞUM:18 ARALIK
İLK BEBEK
AYDIN İKAMETİM
hayırlı uğurlu olsun bebişin maşallah..
ben aslen aydınlıyım..
memleketimin havasını suyunu özledim..

Merhaba arkadaşlar,
Biz de bugün ilk kontrole gittik. Vajinal ultrasonda keseyi gördük, boyutları normal. Doktor kesenin sezaryen dikişine biraz yakın olduğunu söyledi. Dikişe doğru büyürse sıkıntı olur, gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz bakalım. Umarım bir sıkıntı olmaz.

inşallah sıkıntı olmaz böyle sorunlarda mı oluyormuş ya..?
allah yardımcınız olsun...

CNM BENİM 8000 Dİ YİNE GÖRÜNMEDİ 4 GÜN SONRA KARINDAN GÖRÜNDÜ

Oyleler Canım orası biraz tuhaf bir yer stajerlerle giriyorlar falan biran önce bırakmak istiyorum normal ultrason yok sanırım tüp bebek olduğu için

Direkt baska bir doktora git bence.

benim adet günüm 28 subat keseyi gördüm 13 Şubat bende gidecem inş. kalp atışlarını duyariz

Insallah :) 13 nisan`da gideceksin sanirim :))

Iyi aksamlar kizlar bnde carsamba gunu gidecegim insallah ilk kontrolume :) beslenmeyle ilgili canan karatayin hamileler icin karatay diyeti kitabini aldim okuyorum gayet aciklayici

Ben de aldim o kitabi, baya bir okudum hatta. Cok faydali :KK24:

beni de alın aranıza :KK22:
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim:KK70:

Hosgeldin :)

Kızlar bende Alerjik Rinit ve Astım var. Bugün doktoruma gittim ve hamileliğimi söyledim. İlaçlarımı değiştirdi. Hastaneye gidince dayanamadım Bhcg baktırdım yine :KK22: 7 Nisan'da ilk öğrendiğimde değerim 39'du. Bugün baktırdığımda değerim 222 çıktı. Artış oranı iyi mi sizce?

Kızlar bende Alerjik Rinit ve Astım var. Bugün doktoruma gittim ve hamileliğimi söyledim. İlaçlarımı değiştirdi. Hastaneye gidince dayanamadım Bhcg baktırdım yine :KK22: 7 Nisan'da ilk öğrendiğimde değerim 39'du. Bugün baktırdığımda değerim 222 çıktı. Artış oranı iyi mi sizce?
merak etme canım artısın gayet iyi 2 gunde 2 katına artması gerekiyor normalde
bu arada kızlar benim kanamam başladı şimdi çok korkuyorum yerleşme kanaması nasıl olur bileniniz var mı? bugün normalde adet günümdü benim ço kötüyüm daha önce de düşük yapmıştım

merak etme canım artısın gayet iyi 2 gunde 2 katına artması gerekiyor normalde
bu arada kızlar benim kanamam başladı şimdi çok korkuyorum yerleşme kanaması nasıl olur bileniniz var mı? bugün normalde adet günümdü benim ço kötüyüm daha önce de düşük yapmıştım
Teşekkür ederim. Kanama varsa doktora git canım bence beklemeden. Çok mu var yoksa leke gibi mi

Artışın güzel Canım bence uç gün sonra tekrar yap için rahat eder

X