- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
GünaydınlarrrrrrGünaydın Kızlaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınlarrrrrrGünaydın Kızlaaar
evet normal yoldan çok şaşırtıcı doktora sormaya unuttumbenim baya göğsüm şiş ve açıyor ama benim ilaçlardan da olabilir senin normalmi yoldanmı oldu hamileligin
benim de bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırın hayırlı olsunkızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
22 yaş ilk çocuk istanbul ve 14 aralık tahmini doğum
hoşgeldiniz ilk sayfada nasıl yapacağınız yazıyor ve linke yönlendiriyorbeni de alın aranıza
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim
Benimkisi şaşırtıcı o yönden dedim cnmmGünaydınlar hamımlar hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
AZrasıla neden sasırdın normal yoldan olmasına bacım benım oglum 4.5 seneden sonra rabbmin izni ile normal oldu bu bebeğimde 1 senedir istiyorduk cok sukur incir ve çörek otu kürü yaptım ve folica asir kullandım b heöen bı ayngeldiiiiii cok şükür gerçi oğlanda aynı kürleri yapmıştım elhamdulillah
Hemen döllenmiş demekkiGunaydin hanimlar.bende 4 yillik evliyim bu ay tedaviye gidecekken RABBIM mucizesini nasip etti..6+4 olduk yalniz benim aklima takildi.satim 26 subatti 29 martta 1029 cikti.30 martta doktor karnimdan kucuk minnak bir kese gordu.yarinda kalp atimina gidecez INSALLAH.acaba erkenmi cunku herkesi okuyorum 7 8 haftalikken cagirmis doktorlari kalp atimina
Ayy canım maşallah ne kadar mutlu olmuşsundur. Allah tamamına erdirsin. Belki senin döllenme erken olmuştur benimkide 8. haftaya gel dedi kalp atışı içinGunaydin hanimlar.bende 4 yillik evliyim bu ay tedaviye gidecekken RABBIM mucizesini nasip etti..6+4 olduk yalniz benim aklima takildi.satim 26 subatti 29 martta 1029 cikti.30 martta doktor karnimdan kucuk minnak bir kese gordu.yarinda kalp atimina gidecez INSALLAH.acaba erkenmi cunku herkesi okuyorum 7 8 haftalikken cagirmis doktorlari kalp atimina
İlk hamilelikte hemen almıyorsun ve daha geç çıkıyor göbeğinKızlar selam kilo durumlarınız nasıl benim korkulu rüyam daha almadım çok şükür
Benim bilgileirm var diye biliyorum ama yine de soyleyeyim.zenepp sat 26 subat yas 26 batman ilk bebek.tahmini dogum 2 aralik.ama ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra hsg cektirdim doktorum onun ustune olmustur dediHemen döllenmiş demekki
hayırlı olsun hoşgeldiniz bilgilerinizi söylerseniz ekleyim sizide listeye
Benim ikinci canım ilkindede aldım sanırım bünyeden bünyeye değişiyorİlk hamilelikte hemen almıyorsun ve daha geç çıkıyor göbeğin
sen eklesin canım en başlardan :)Benim bilgileirm var diye biliyorum ama yine de soyleyeyim.zenepp sat 26 subat yas 26 batman ilk bebek.tahmini dogum 2 aralik.ama ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra hsg cektirdim doktorum onun ustune olmustur dedi
hangi şehirSelam
Allah nasip ederse bende aralik annesi olucam. Idrar testi yaptim 3 kez cikti.
Adetim henuz gecmedi insallah bir sıkıntı olmaz. 2. Cocugum olacak bir kizim var 5.5 yasinda
Benide eklermisiniz listeye
Sat 14 mart
Dogum 19 aralik
Kg 62
Yas 31
Hosbuldukhangi şehir
hoşgeldiniz hayırlıolsun
Ciddi şekilde Aralık ayın da Bursa'da nüfus patlaması olacak :)Hosbulduk
Bursa.
bizde bir inanış vardır hamileyken bilmeden yaptıklarında ALLAH bebeği koruyorkizlar bende hamileymisim adetten 4 gun once kan testi yaptik negatifti ve kulagimdaki iltihaptan dolayi kortizonlu igne vuruldum adet 5 gun gecti test pozitif sok oldum ne olacak simdi bu igne zarar vermismidir cok uzgunum cokkm
HahaahhCiddi şekilde Aralık ayın da Bursa'da nüfus patlaması olacak :)