2016 Aralık Anneleri

benim baya göğsüm şiş ve açıyor ama benim ilaçlardan da olabilir senin normalmi yoldanmı oldu hamileligin
evet normal yoldan çok şaşırtıcı doktora sormaya unuttum

kızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
benim de bu şekilde çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırın hayırlı olsun

22 yaş ilk çocuk istanbul ve 14 aralık tahmini doğum
:KK66:

beni de alın aranıza :KK22:
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim:KK70:
hoşgeldiniz ilk sayfada nasıl yapacağınız yazıyor ve linke yönlendiriyor

Günaydınlar hamımlar hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
AZrasıla neden sasırdın normal yoldan olmasına bacım benım oglum 4.5 seneden sonra rabbmin izni ile normal oldu bu bebeğimde 1 senedir istiyorduk cok sukur incir ve çörek otu kürü yaptım ve folica asir kullandım b heöen bı ayngeldiiiiii cok şükür gerçi oğlanda aynı kürleri yapmıştım elhamdulillah

Günaydınlar hamımlar hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
AZrasıla neden sasırdın normal yoldan olmasına bacım benım oglum 4.5 seneden sonra rabbmin izni ile normal oldu bu bebeğimde 1 senedir istiyorduk cok sukur incir ve çörek otu kürü yaptım ve folica asir kullandım b heöen bı ayngeldiiiiii cok şükür gerçi oğlanda aynı kürleri yapmıştım elhamdulillah
Benimkisi şaşırtıcı o yönden dedim cnmm

ngr33 ngr33 B Bnnmls1 merimericik merimericik sevsah07 sevsah07

ekledim kızlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bir bakın bakalım eksik varsa doldurum

Gunaydin hanimlar.bende 4 yillik evliyim bu ay tedaviye gidecekken RABBIM mucizesini nasip etti..6+4 olduk yalniz benim aklima takildi.satim 26 subatti 29 martta 1029 cikti.30 martta doktor karnimdan kucuk minnak bir kese gordu.yarinda kalp atimina gidecez INSALLAH.acaba erkenmi cunku herkesi okuyorum 7 8 haftalikken cagirmis doktorlari kalp atimina

Gunaydin hanimlar.bende 4 yillik evliyim bu ay tedaviye gidecekken RABBIM mucizesini nasip etti..6+4 olduk yalniz benim aklima takildi.satim 26 subatti 29 martta 1029 cikti.30 martta doktor karnimdan kucuk minnak bir kese gordu.yarinda kalp atimina gidecez INSALLAH.acaba erkenmi cunku herkesi okuyorum 7 8 haftalikken cagirmis doktorlari kalp atimina
Hemen döllenmiş demekki
hayırlı olsun hoşgeldiniz bilgilerinizi söylerseniz ekleyim sizide listeye

Ayy canım maşallah ne kadar mutlu olmuşsundur. Allah tamamına erdirsin. Belki senin döllenme erken olmuştur benimkide 8. haftaya gel dedi kalp atışı için

Hemen döllenmiş demekki
hayırlı olsun hoşgeldiniz bilgilerinizi söylerseniz ekleyim sizide listeye
Benim bilgileirm var diye biliyorum ama yine de soyleyeyim.zenepp sat 26 subat yas 26 batman ilk bebek.tahmini dogum 2 aralik.ama ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra hsg cektirdim doktorum onun ustune olmustur dedi

Benim bilgileirm var diye biliyorum ama yine de soyleyeyim.zenepp sat 26 subat yas 26 batman ilk bebek.tahmini dogum 2 aralik.ama ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra hsg cektirdim doktorum onun ustune olmustur dedi
sen eklesin canım en başlardan :)
ben yenilere dedim :)

kizlar bende hamileymisim adetten 4 gun once kan testi yaptik negatifti ve kulagimdaki iltihaptan dolayi kortizonlu igne vuruldum adet 5 gun gecti test pozitif sok oldum ne olacak simdi bu igne zarar vermismidir cok uzgunum cokkm

kizlar bende hamileymisim adetten 4 gun once kan testi yaptik negatifti ve kulagimdaki iltihaptan dolayi kortizonlu igne vuruldum adet 5 gun gecti test pozitif sok oldum ne olacak simdi bu igne zarar vermismidir cok uzgunum cokkm
bizde bir inanış vardır hamileyken bilmeden yaptıklarında ALLAH bebeği koruyor
tabii her zmn korur
bnm bir arkadaşım gebeyken çok riskli bir ameliyat girmişti bilmeden çok küçüktü hemde doğum yaptı çok şükür
tabii yinede doktoruna sor

X