2016 Aralık Anneleri

Oraya gidincede ne olur ne olmaz diye yatiriyolar hastaneye sonra surekli alttan ultrason yapiyolar bnde rhtsiz oluyorum bu durumdan sddetli kanama olursa gideyim
Siz bilirsiniz. Kücük oldugu icin alttan ultrason yapiliyor. Karindan gözükmedigi icin. Pruloton igne yapılması gerekir kanamayi durdurmak icin ve progesteron hap yada igne. Bunlar kanamayu durdurup düşügü önlemek için

İnşallah bu sefer sıkıntısız atlatrsın cnmm

Bence de git arkadaşım

Yarin bizimde ilk kintrolumuz ins hersey yolundadir. Bi kayip olunca bi dunya soru oluyor kafada dua edin bizede herkese hayrli kandiller

Canım bence de bi git

Bence ihmal etmeden gitmelisin canım birşey olmadan müdahale edilir

Kizlar vala ogrendigimden beri surekli agrim var 5+5 olduk.benim de tup bebek sonuci bos gebeligim.oldu surekli kanamam vardi ama agrim yoktu simdi agrinin alasi var:) ama takmiyorum ben ya vucut degisiklige hazirlaniyor suan normaldir ne bilim evham yapmaya gerek yok gibime geliyor:))

Ben zaten progestan kullaniyorum jese karindan gorunuyo benim artik ama orda 5 aylikda gtse alttan bakiyolar kac aylik olrsa olsun .

Çok doğru bir karar kesenin görünmesi bazen 8. Haftayı bulabiliyor

Kesinlikle canım. Allah hepimizin yavrusunu korusun

ewt cnm malesef buğün üçüncü günüm sabah klomen içtim, aksamda içecegım bes gun boyunca sabah aksam kullanmam gerekiyor... birde doktorum inofolic combi verdi ... hayırlısı artık cnm eşinin sperm testlerınde sorun var diye üzülme cnm hersey normal ama bizde de 20 aydan berı olmuyor.... Rabbımım ol demesını bekleyecegız bak avokado, muz ve bal karısımı spermlerin sayısını artırıyormuş. birde günde 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuda erkeklerın spermlerın artması açısından cok faydalı aklında bulunsun cnm.... inş Rabbım 2017 de anne olmayı nasip eder bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…