pardon canım yurtdışında olduğunu okumamışımAlmanyadayım, burada öyle her yerde bakmıyorlardoktorlar da türkiyedeki gibi değil, rahat davranıyorlar biraz.
pardon canım yurtdışında olduğunu okumamışımama içini rahat tut bence hamilesin çünkü çift çizgi çıkmış, testi tekrarlarsın olmazsa
Senin yaw kac canim ?Bende en küçük benim diye düşünüyorum
Beni de eklermisiniz, sat 22 subat, yaş 34 , 2. Bebeğim, İstanbul.
AzRASILAM benide ekler misin lutfen?
SAT: 3 Mart
Tahmin edilen dogum tarihi: 8 Aralik
Yas: 35
1. Bebegim
okBenide eklermisiniz sat 28.Şubat
Tahmini doğum 04.Aralık
Yaş 35
2. Bebeğim
Ben dün doktora gittim 5+4 de kese görünmedi 3 gün sonra tekrar bakalım dedi
Senindemi kese görünmedi tatlımBana da tarihi tam 6. haftaya verdi. Senin de tam öyle oluyor.
Kızlar geç döllenmede dolaylıdır korkmayın. Adetiniz çok önce bile olsa ve yumurtlamanız.Senindemi kese görünmedi tatlım
İnşallah canım hayırlısı bakalımKızlar geç döllenmede dolaylıdır korkmayın. Adetiniz çok önce bile olsa ve yumurtlamanız.
Benimde karından baktı göremedi keseyi gecen hafta şeninde mi karından baktı Can'ım ? Bizim hastane uzak oldugu için alttan bakalım istersen dedi keseyi görmemiz lazım dedi alttan baktığında görüldü kese ama kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı işte kalp atışı için için gidicem 25 inde falanİnşallah canım hayırlısı bakalım
Benim de aynen bu şekil oldu canım. 19unda tekrar çağırdıBenimde karından baktı göremedi keseyi gecen hafta şeninde mi karından baktı Can'ım ? Bizim hastane uzak oldugu için alttan bakalım istersen dedi keseyi görmemiz lazım dedi alttan baktığında görüldü kese ama kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı işte kalp atışı için için gidicem 25 inde falan
HoşgeldinizMerhaba beni de alın aranıza
Son adet tarihime göre bulamıyoruz malesef çünkü ekim 30 son adet tarihim bebeğim 6. Haftasında şu anda yaş 20 ve 2. Bebiş
Senindemi kese görünmedi tatlım