Aslında 2.cinin bu kadar plansız ve erken olma ihtimaline takılmıştım ne yaparım nasıl bir yol izlerm diye düşünürken az önce adet oldum
ben şüpheyi attım darısı başına
gönlüne göre olur inşallah:)
Valla bende durumla hala daha karısık içimdeki şüphelerden dolayı ilaçlara başlamadım ve evde son kalan testım vardı adete 3/4 gun var onuda dayanamayıp denedım akşam ve hayalet çizgi çıktı bende anlamadım bu işten bişey
testi pazartesı yada salı tekrarlasam net gorurum sanırım saskınım ve anlam veremıyorum bakalım nolck bu ay bı tuhaf gectı
goremeyedebılırsınız gorenlerde olabılır cok sılık oldugu ıcın ben elımde tuttugumda hıc ısık vs olmadan goruyorum oncekıler bembeyaz olup tek cızgıyle kalıolardı sonra ne golge ne bısey oluyo bu bole oldu
Aynısını yaşadık biz de. 2 -3 gündür düzeldi yine uyku düzeni. 1 ay uykusuz gittim geldim okula hatta eşimle sıra usulü oluşturduk. İkimiz de uykusuz yorgun olacağımıza bir gün ben bekledim kelebeğimi bir gün o. En erken yatma saatimiz 2-2.30 idi. dönem tatilini dört gözle bekliyorum çok yoruldum.
Bu arada bebişleriniZin konuşmayla arası nasıl? Kelebeğim birkaç kelime çıkartıyor ama konuşmak için pek çabası yok.