- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
kiz ne yaptin hic? hamile misin ?Bu arada buralar artık hıc eskısı gbı deıl jtaime020626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz ne yaptin hic? hamile misin ?Bu arada buralar artık hıc eskısı gbı deıl jtaime020626
Merhaba Kızlar aranızda hamileler varmış Allah IM sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
Benin kızda 1 yaşında yürümeye çalışıyor ben çalıştığım İçin daha 2. Düşünmüyorum bakalım kısmet
Ben size bley sorucam açaba haberi olan var nu Fransa menşeli bazı ürünlerde salmonella bakterisi bulunmuş ihraç ülkeleri arasında Türkiye de var dünyada toplatılıyormuş burada daha bişey yok firma lactalis diye bi firma ve mama aptamil
İnstagram da gıda dedektifi bi yeri takip ediyorum orada okudum bilgisi olan var mı
Meraba cnm yok valla sonradan silik çıktı etti filan ama adet oldum ben Bitti bile hatta hayırlısı cnm bu bıraz buyusun bakalım zorlanırım gibime gelıo buyuturum evelallah ama ne blıyım ıkı ara bı dere esım ıstemıo zatenkiz ne yaptin hic? hamile misin ?
anladim canim hayirlisi. herseyin bir vakti zamani var..olur insallah birr gun..Meraba cnm yok valla sonradan silik çıktı etti filan ama adet oldum ben Bitti bile hatta hayırlısı cnm bu bıraz buyusun bakalım zorlanırım gibime gelıo buyuturum evelallah ama ne blıyım ıkı ara bı dere esım ıstemıo zaten
Hayirlisi canim benim. Zaten yasin da kucuk daha :) Tadini cikar bebisinin. Hem ufakliklar buyuyunce insan yeniden bebek hasreti cekiyor. Bizimkilerin arasinda 7 yas var. Tadini cikara cikara buyuttum ilkini. Simdi bunu da ayni sekilde buyutuyorum. İsten eve ucarak geliyorum. Esim de kizim da ayni sekilde. Evde bir oyuncak gibi bisey oldu :)) Evimizin nese kaynaklari. Stres atmanin en guzel hali.Meraba cnm yok valla sonradan silik çıktı etti filan ama adet oldum ben Bitti bile hatta hayırlısı cnm bu bıraz buyusun bakalım zorlanırım gibime gelıo buyuturum evelallah ama ne blıyım ıkı ara bı dere esım ıstemıo zaten
Aynen canım bende 2016 aralık annesiyimMerhaba. 2016 aralik annisler nasilsiniz
Geçmiş olsun canım, doktorunuz diyorsa emin ol bişey yoktur. Ama birinden daha duymak seni rahatlatacaktır, bunu duymak için güvenilir başka bi doktora giderdim ben de yerinde olsam.Arkadaşlar herkese merhaba;
Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..uzun zaman olmuştu yazmayalı..kızım da dün sol göğsünde şişlik farkettim doğduğunda da vardı “anneden geçen hormonlardan korkma” demişti doktorumuz dün bir anda farkedilir ve tek taraflı olunca hemen doktorumuzu aradım 2 yaşına kadar çok dert etmeyiz bu durumu süt hormonları çalışıyordur dedi fakat kızım anne sütü almıyor dedim onunla alakalı değil dedi..%10-15 inde erken ergenlik olabiliyor ona da engel oluyoruz dedi..kızım çok iştahsız ve kilo alımında sorun var daha önce böyle birşey başına gelen var mı? Doktorumuza çok güveniyorum ama zor tutuyorum kendimi bir başka doktora götürüp kızımı muayene ettirmemek için...
Arkadaşlar herkese merhaba;
Umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..uzun zaman olmuştu yazmayalı..kızım da dün sol göğsünde şişlik farkettim doğduğunda da vardı “anneden geçen hormonlardan korkma” demişti doktorumuz dün bir anda farkedilir ve tek taraflı olunca hemen doktorumuzu aradım 2 yaşına kadar çok dert etmeyiz bu durumu süt hormonları çalışıyordur dedi fakat kızım anne sütü almıyor dedim onunla alakalı değil dedi..%10-15 inde erken ergenlik olabiliyor ona da engel oluyoruz dedi..kızım çok iştahsız ve kilo alımında sorun var daha önce böyle birşey başına gelen var mı? Doktorumuza çok güveniyorum ama zor tutuyorum kendimi bir başka doktora götürüp kızımı muayene ettirmemek için...
Geçmiş olsun canım, doktorunuz diyorsa emin ol bişey yoktur. Ama birinden daha duymak seni rahatlatacaktır, bunu duymak için güvenilir başka bi doktora giderdim ben de yerinde olsam.
Gecmis olsun canim. Bence dert edecek bir durum yok. Ama icinin rahat etmesi onemli :) Hem ikinci bir doktoru daha olsun, ne sakincasi var ki.
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz ,oğlum hiç kilo almıyorBenim minik tembel :) bilinçli olarak sadece anne baba anneanne gel Ege(kankasının adı:)), bir de telefona benzeyen bir şey eline geçtiğinde alo hıııı hııı diyor.
Umarım daha kısa zamanda düzelir canım miniğinin uykuları. Ben kızımı bazen kasten uzun zaman uyutmuyordum uykusu erken gelsin diye ama yine uykusu gelmiyordu..
bizde de tam tersi var doktorumuz çok kilo almış mamayı, pirinci kesin dedi. Bu miniklerin ortası pek yok herhalde.
Evolvia kullanıyorduk. Hem severek emdi hem de güzel kilo alımı sağladı bizde.Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz ,oğlum hiç kilo almıyor
Evet çok hareketli bir an yerinde durmuyor,devem sütü içmiyor muhallebi yapıyorum sutten bu şekilde alıyor ancak ama herşey yiyor kefire bayiliyorEvolvia kullanıyorduk. Hem severek emdi hem de güzel kilo alımı sağladı bizde.
Bebeğiniz hareketli ise kilo almaması normal. Bir arkadaşımın bebeği çok yemesine rağmen kilo almıyor hatta15 aylık olmasına rağmen hala 3-6 aylık kıyafet giyiyor. Her türlü tetkik yapıldı ama bir sorun bulunamadı. Doktor çok hareketli olduğu için kilo almadığını söylemiş. Oğluşun sağlığı yerindeyse canınızı sıkmayın hiç
Yemesi iyi ve sağlığı yerinde maşallah oğluşa. Endişelenme bence. Gece yatarken ballı sütü denedin mi annesi? Severse hem süt de içmiş olur. Ben de bu şekilde miniğimin süt ihtiyacını karşılıyorum.Evet çok hareketli bir an yerinde durmuyor,devem sütü içmiyor muhallebi yapıyorum sutten bu şekilde alıyor ancak ama herşey yiyor kefire bayiliyor
Denemekte fayda var içer inşallahYemesi iyi ve sağlığı yerinde maşallah oğluşa. Endişelenme bence. Gece yatarken ballı sütü denedin mi annesi? Severse hem süt de içmiş olur. Ben de bu şekilde miniğimin süt ihtiyacını karşılıyorum.
Merhaba canim. Bu kis bizde pek iyilesemedik. Orta sekerliyiz hep: ) Yaz gelince insallah toparlaniriz :)Nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bakalım bu kış hastalık gitmedi bizden pek onun dışında iyiyiz saçımız yok bide herkes erkek sanıyor kızımı:)
İnşallah canım ya kimi görsem hasta zaten bu sene :) siz napıyorsunuz gidiyor mu senin ki anasınıfına falan benimki evlenme teklifi bile almış dün arkadaşım teklif bende kabul ettim şakacıktan diyo şaşırıp kalmışız :)çok güldürüyormuş arkadaşıMerhaba canim. Bu kis bizde pek iyilesemedik. Orta sekerliyiz hep: ) Yaz gelince insallah toparlaniriz :)