2016 Aralık Anneleri

Bence doğru olanı yapmışsın canım. Ben de böyle durumlarda sakince olayın uygun olmadığını anlatma taraftarıyım.

Ben de başkasının bebeğine karşı çok hassasım korkarım hasta olur falan diye yaklaşmam asla. Hatta herkesin bir düzeni vardır diye düşünüp bir sorun varsa annesinin ilgilenmesini tercih ederim. Şu sen bakamıyorsun triplerine girip çocuğumu elimden alanlara ayrı bir gıcık oluyorum canım. Sonuçta annesiyim ve ben anlarım sadece onun dilinden. Biz onların çocuklarına bu kader hassasken onlar böyle davranınca çok geriliyorum.

Allah yardımcın olsun canım ben ücretsiz izne ayrıldım 23 mayıs 1 temmuz arası. O zaman belli değildi seminerlerin durumu riske atamadım. Şimdi de eşim boşver rahatına bak diyor.
Çalışma ortamı çok önemli Huzur olmayan bir ortama gitmek insanı ekstradan geriyor. İnşallah sorunsuz atlatırsın.

Canım çok iyi oldu bunu öğrenmem teşekkür ederim oğluşum da elini her şeye atıyor özellikle telefonu almak istiyor her defasında oğlum bu senin için değil büyükler için. Sen daha çok küçüksün diyorum. Ama hayır demedim hiç. Artık hayır demeye de başlayayım.

Aman bırak ukala desinler canım. Geçen bize de kadının biri ay bu çocuk hiç gelişmemiş dedi. Ben de sinirlendim öyle deyince. Kadının gelişimden anladığı kilo. Obez bir çocuk olacakmış illa ki. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Saydırdım kadına bozuldu gitti. Cahillik başa bela. Bunu diyen de 2 çocuk annesiymiş. Böyle insanlar yüzünden iyice asosyalleştik.

Bizim oğluş da hiç emekleme belirtisi Yok maşallah kelebek hızlı gidiyor allahım esirgesin onu aynen canım halı şart bu dönemde. Hemen hasta olurlar Allah korusun.

Ben deniyorum uzağına bir oyuncak koyup bekliyorum elini uzatıp gel gel yapıyor oğluş oyuncağa sonra başlıyor ağlamaya

Sevsinler onu bir de onay istiyormuş burası iyi ki var valla uzun zaman oldu giremedim ama nasıl özlemişim bebişlerin gelişimlerini okudukça mutlu oluyorum

Maşallah kelebeğe başlamış konuşmaya artık :)
Nasıl geçti aşı dönemi canım? Biz yaptırmadık bu ay aşımızı. Oğluş ben yumurta yediğimde etkileniyor yüzünde döküntü oluşuyor. Yumurta alerjisi olan bebeklere her aşı yapılmıyormuş. Alerji testi istedi hemşire. Ama o Da uzun sürebilirmiş. Biz de bir haftaya taşınmayı planlıyoruz istanbuldan. Yetişmez diye yaptırmadım test.

Bize hediye gelmişti el örgüsü lif canım onunla yıkıyorum yumuşacık çok güzel köpürüyor. Çift mille örülmüş sanırım.

Ben bu konuyla ilgili konuşamıyorum bile Allah ailesine büyük sabır versin böyle pislik insanlar yaşamasın gebersin!!!!

Gecmis olsun canim minicikler onlar. Cok cabuk hasta oluyorlar ama cok sukur cabuk da iyilesiyorlar. Insallah bir iki gune birseyi kalmaz.

Tripli olacak bayağı canım
Ay inanmıyorum onun poposuna poposuna vuracaksın bir güzel seveceksin sen nerden biliyorsun daha kıskanmayı
Geçen ben de bir bebek kucakladım oğluş bakıyor tabi ben de anlattım kardeş bak ne tatlı falan diye hemen oradan biri kıskandı kıskandı diyor. Küçücük bebeğin aklına böyle şeyler düşürmeyin dedim gayet sakin bakıyor dedim

Aynı durum bizde de var canım almak isteyip alamadığı bişi olursa bas bas bağırıyor. Bazen ben farketmeden eline zararlı bir şey geçirmiş oluyor hemen alıyorum yine ağlıyor ver onu bana diye kontrollü verilecek bir şeyse veriyorum yoksa zararlı sana göre değil diyorum

Bizim oğluş da hiç emekleme belirtisi Yok maşallah kelebek hızlı gidiyor allahım esirgesin onu aynen canım halı şart bu dönemde. Hemen hasta olurlar Allah korusun.

Erkekler sanirim kizlara gore daha agirlar. Kizim cok aktifti bu aylarda. Oglum totoyu kaldırmaya useniyor :)

Kesinlikle öyle bir bebeği ya da çocuğu annesinden iyi kim tanıyabilir kim bakabilir ki...haklısın gerilmekte bende bugüne kadar sessiz kaldım ama bundan sonra susmama kararı aldım..annelik içgüdüdür...bıraksalar da biz edilmesi gereken müdahaleyi etsek..

Rica ederim canım kesinlikle telefon çok ilgi çekiyor kızım da öyle..bende mümkün olduğunca kızımlayken telefonlar ilgilenmiyorum..evet "hayır" daha net olacaktır...

Kelebek yakında başaracak annesi emeklemeyi ya ne tatlı olacak o zaman sürekli peşinde dolanır artık :)
Hala evler soğuk İstanbul'da canım. Yazlığa geçemedik ama denemek için giydirdim sevdim fotoğraf çektim çok tatlı oluyorlar yazlıkla bebişler
Ya ne güzel canım biz de geçen hafta çok yoğunduk yazamadım sürekli dışarıdaydık hatta bir arkadaşın yanına gittik yatılı. Ama arkadaşın oğlu hastaymış hiç demedi. Oğluş da orada kaptı hastalığı şimdi grip yavrum
Baktım varmış canım

Mersin de çok kalabalık oluyor canım. Bir de ben Mersin'de denizi sevmiyorum
Ama yapacak bir şey Yok oğluş için gideriz artık. Güneş kremi de aldık mustela aldık biz.
Oyy Allah yardımcısı olsun miniğin. Çok zor bir süreç. Oğluş nasıl ağlıyordu sakinleştiremiyordım da
Ay evet nasıl büyüyorlar canım oğluş da aynı istediği bir şey olursa gözlerini dikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…