Bizimki dün ilk kez dile geldi bum bum mamma die yarım saat hiç susmadı bol video çektikBiz daha doğmadan doldurmuştuk oyuncakla odasını canım :) bizim de aynı gelen misafirlerin çocukları oynuyor..şu an gerçek nesneler daha çok ilgilerini çekiyor..evet her ay 1 oyuncak alma kuralı çok güzel ama tabi annem, kardeşlerim özellikle babam asla bu kuralı dinlemez diye düşünüyorumhamileliğimde bile hep konuştum kızımla her yaptığımı anlattım :) herkes ya çok erken konuşur ya da nasıl olsa annem konuşuyor der çok geç konuşur dedi oy çok geçmiş olsun kelebeğe kıyamam darısı bize inşallah..of ya 3 aşı nedir bir günde 2.ay da 3 aşı birden olduğunda kızımı 3 saat sakinleştirememiştik..inşallaj böyle olmaz bizimki de 28 inde
Ben müslin bezlerden kullanıyorum canım. Kızımı Yıkadıktan sonra da makinada yıkıyorum bezi.Kızlar bebişlerinizi ne ile yıkıyorsunuz? Bende bebek süngeri var ama hiç temizlemiyor kızımı. Lif ipindan mini bi lif ördüm hiç köpürmedi. Süngere devam ettşm ama 3 4 kez yıkamama rağmen vücudnda silgi gibi kalıntılar var. yağlarken eline geliyor sinir oldm ya rahatsız ediyodur miniğimi.
İnsan çok heves ediyor oyuncaklara hele de benim gibi çocuk ruhlu olunca:) sen de seviyorsun oyuncakları sanırım canımgerçi mesleğin gereği biliyorsundur faydalı olanları Ben misafirlere veremiyorum kızımın henüz oynamadıklarını az önce kuzum çok yuvarlandığı için yere yorgan serdim, oturttum etrafına dizdim tüm oyuncaklarını Bir oyuncak çeviriyor elinde dönüp benimle konuşuyor öpüyor tekrar oyuncaklara dönüyor. Rutine bindirdi miniğim
Ben de sen gibiydim canım hamilelik haberini aldığım ilk günden itibaren sürekli konuşurdum. Bizimkiler o yüzden böyle dilli desene:)
Anneanne dede teyze tutulmaz tabi ama yine de o istediği oyuncakların hepsi çok tutturmaz
Sağol canım umarım akşam da rahat olur.
Kıyamam kuzucuğa inşallah bu aşılarda öyle olmaz minik melek
Anladım canım sağol. Hiç aklıma gelmedi bezileri kullanmak bi deniim canm.Ben müslin bezlerden kullanıyorum canım. Kızımı Yıkadıktan sonra da makinada yıkıyorum bezi.
Bugün toplantıda söylediler 28-29-30 tatil değilmiş. Kesin talimat hatta Yusuf Tekin canlı yayında söyledi
Bizimki dün ilk kez dile geldi bum bum mamma die yarım saat hiç susmadı bol video çektikbiz yemek yerken mamma demeye başladı çok şaşırdım bizim aşımız da 28inde acaba tatil mi bilginz var mı
Aynen canım her anları çok güzel an an büyümelerine şahit olmanın tarifi yok... Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam. Allah şifasını versin canım. Peynir gibi delikli süngerler oluyo onlar zannedersem canım. Bi mağzada görmüştüm.Oy maşallah yavruna :) artık her geçen gün bizi şaşırtacaklar ne kadar güzel kuzularımızın her anına şahit olmak..28'inde tatil değilmiş canım..bir de bizim atopik dermatit egzamamız var o yüzden lif falan yasakben ellerimle ovuyorum ama organik bebek süngerleri varmış onları araştıracağım..
Ben de dil çıkarırım eşime bazen ama Eşim de ben gibi olduğu için o konuda iyi anlaşıyoruz bizKesinlikle bende öyleyim :) işim gereği de sanıyorum çocuk gibi davrandığım çok olur...hala omuz silkip 'banane' diyorum bazen eşimeo da diyor ki 30 yaşındasın aferin sana diyor :) maalesef oyuncakları onlar gittikten sonra tek tek dezenfekte ediyorum kuzum oynayamadan oyuncakları eskidi diyorum..bende az önce battaniye serdim kızım döndü ve poposunu kaldırıp gövdesini öne doğru itti öyle zor tuttum ki kendimi çığlık atmayayım diye bir de öpüyor demek kelebeğin oyuncaklarını yerim yaaa o oyuncağı tutan ellerini 'sevgi kelebeği'..evet canım muhtemelen sesimize çok alışkınlar..evet bu geceyi atlatırsanız ateşsiz tamamdır inşallah..
Evet canım aynen onlardan bende alacağım en kısa zamanda..aminnnn inşallahAynen canım her anları çok güzel an an büyümelerine şahit olmanın tarifi yok... Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam. Allah şifasını versin canım. Peynir gibi delikli süngerler oluyo onlar zannedersem canım. Bi mağzada görmüştüm.
Ben de dil çıkarırım eşime bazen ama Eşim de ben gibi olduğu için o konuda iyi anlaşıyoruz biz
Sakla canım oyuncaklarıayy sanırım çok fenayım ben ya kızımı ve kızıma dair hiçbir şeyi paylaşmıyorum
Aferin kuzucuğa annesimaşallah emeklemeye başlayacak yakın zamanda meleğin
Ben de yanına uzanmıştım az önce kelebeğim oynarken beni öpüyordu canım:) oyuncaklarla henüz o bağı kuramadı ama bir aslanı var ışıklı müzikli onun yeri ayrı kızımda gerisinin diş kaşıma dışında bir amacı yok onun için.
Uyudu miniğim biraz zor da olsa akşam da banyo yaptırırım rahatlar uyur inşallah canım.
Hemşire yasak demedi canım. Baktım aşı karnesine verem aşısı yokCanım verem aşısı yok değil mi 6.ayda? Banyo yasağı var diye biliyorum da..evet evet çok yakın bir de bir sesler çıkarıyor :) resmen kaloriler harcıyor çabalarken..oyyy maşallah kelebeğine ne tatlıdır o dünya durur öpücüklerini hissederken..canım bende ilk 2 ay benden başka kucağına kimse almasın kimse dokunmasın kimse sevmesin istedim :) peluşları vermiyorum zatenağızlarına alırlar falan diye...bizim de herşey diş kaşıma aracı..geçen gün kapı koluna saldırdı meleğim :) onu ağzına alıp dişlemek istedi..bizde eşim ağırdır benimle tanıştıktan sonra biraz daha duvarlarını yıktı
Hemşire yasak demedi canım. Baktım aşı karnesine verem aşısı yok
Ayy geçen sene bu zamanlar nasıl olur nasıl gider derken şimdi miniklerimizin hareketlerini konuşur oldukdiyorum ki kızımdan önce biz napıyormuşuz acaba, ev çok boşmuş benim hiç işim yokmuş boş boş oturuyormuşum ben eşimin kızımın babası olduğunu yeni yeni kabullendim sanki kelebeğim tek benim için varolmuş gibi geliyor başka kimsenin bağını kabullenemiyorum kolay kolay
Eteği belinde, tuttuğunu koparan, gayretli bir meleğin var annesi çok şanslısınbenim cadı sevgi pıtırcığı oldu bu aralar
Peluşları da yıkıyorum canım benbir de misafir geldi mi kızımın oynamadığı oyuncakları dolaba kaldırıyorum
Süper ya valşa demek kapı koluna saldırdı. Tam diş kaşımalık gibi gördü demekkitam yemelik kuzucuk :))
Kesinlikle haklısın canım. Kelebeğimle geçen zaman her şeye değerCanım bende baktım aşı takvimine evet verem aşısı yokmuş...kesinlikle öyle bomboş yaşıyormuşuz :) zaman nasıl geçiyor akşam nasıl oluyor bilmiyorum şu an..her gün doya doya meleğimle zaman geçiriyorum herşeye değer...ah canım ne kadar kabullenmesek de babalarıama şunu anladım ki kimse evladın önüne geçemiyormuş..onun sayesinde çok huyumdan vazgeçtim..önceleri fevri davranırdım mesela..şimdi susmayı öğrendim..evet baya hırslı benim kuzum :) istediğini elde edene kadar uğraşıyor..henüz ağlayarak birşeyler istemeyi öğrenmedi onu da öğrenirse işimiz var :) kıyamam gibi geliyor ne isterse yaparım..evet diş kaşıma olayını baya abarttı benim miniğim...kapıyı gözüne kestirdi..
Kesinlikle haklısın canım. Kelebeğimle geçen zaman her şeye değero zamanlar diyordum bir de zaman yetmiyor bir şey yapamıyorum diye ama zaman yetmediği için değil tembel olduğum için yapmıyormuşum
Ne güzel annesini iyi yönde değiştirmiş kuzucuk:) bugün okulda diyorlar ki artık öğrencilere bakış açın değişecek diye bilemiyorum benim kızım çok ayrı dedim
Benim kelebeğim öğrendi ağlayarak anasını kul etmeyi napalım seve seve yapıyorum artık
Oyy kıyamam ben onaaa meleğin her şeyi potansiyel diş kaşıma aracı olarak görüyor
Ayyy dişler geliyor desene annesiii:)) inşallah sıkıntısız çıkarlar bir andaCanım az önce kızım parmağımı ağzına götürmek istedi ve 1 sn de aldı ısırdı diyorum eşime "testere" gibi birşeye dokundum bensanıyorum dişler geliyor..tüm gün huzursuzdu hiç süt içmek istemedi ve sanıyorum ishal çok duygulandım dişleri çıkıyor meleğimin diye..hala lohusa kafası geçmedi bende ki..herşeye ağlama modundayım bizimki de yakında öğrenir sanıyorum ağlayarak birşeyleri elde etmeyi..ben anneliği biyolojik olarak düşünmem hiçbir zaman..anne olmak için doğurmak şart değili savunurum...bilemiyorum belki de eksik bir düşünce ama..bugün haber okuyayım dedim canımdan can gitti İzmir deki olayı öğrenince..nasıl insanlar haline geldik..o anne baba bundan sonra nasıl nefes alacaklar..Allahım evlatlarımızı bütün kötü niyetli insanlardan korusun..
Teşekkürler :) kelebeğimin adı Aryabrcuk ben de elimle yapıyorum bişey kullanmıyorum henüz
Narcoleptic insomniac kelebeğin adı ne ya çok merak ettim kelebek çok şirin
Evet canım eğitim ailede başlıyor. Zaten okullardaki sorunlu öğrencilerin geneli aile kurbanı maalesef.Öğretmeliyiz canım da çocuk içinde yaşadığı ailede gördüğü için işimiz zor
Babasına küsermiş de oyyy yerler o suratı
Babası gönlünü alabildi mi minik beyefendinin?
Şu an oturuyor desteksiz ama bir bakıyorum düşmüşYavaş yavaş olacak annesi. Yarın bir bakmışsın kendi kendine oturuyorkelebeğim illa ayakta duracak, bir de kollarından tutup kaldırınca zafer bakışları atıyor etrafa
Haklısın canım zaten bu aydan sonra başlıcaklar sıralamaya. Benim kuzucuk emeklemeden yürüyecek gibi geliyor bana. Dün üzerime tırmandı poposunu ittire ittire
Evet kız bebek kısmı gerçekten fena onu mu alsam bunu mu alsam derken bir bakıyorum hepsini almışımyalnız idilbabyde çoook güzel erkek bebek kıyafetleri var canım bir bak istersen
Evde de olunca kilo veremiyorum bir de kelebeğim bu ara uyku kısmında çok sıkıntılı. 2 gündür yapışık yaşıyoruz. E haliyle bir şey yiyemiyorum, yemeye fırsat bulunca da çok acıkmış oluyorum
Ben de öyle düşünüyorum evliliğiEvlilik kader gibi geliyor bana. Bir baktım evlenmişim hala nasıl evlendim ben diyorum