2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Siz hiç iftara davetli olupta yemek yiyemeden 10 dk içinde kalktığınız oldu mu benım kızım dun bi yabancıladı sakinleştiremedik ağla ağla eve geri döndük

Merhaba kızlar hastalara geçmiş olsun.Artık miniklerimiz iyice akillandi.Benim ogluş da kız peşinde koşuyor Erkek kardeşim benjm okuldan bi arkadaşıma takılıyordu şakayla. Kendisinden 7 yaş büyük seni alacam diyip duruyodu.Oğlum da en çok o arkadaşımla oynuyo gülücükler kahkahalar atıyor ve oğlan dayıya çeker cümlesinin ispatı oluyor :) Seminere gidiyoruz iki gündür. Birazdan çıkacaktık ama uyumus oğlum. Müdürü arayıp geç gelecegimi soyleyecegim.
Bir haftadir burun akıntısı ve öksürük vardı hafif bikac gündür arttigini hissediyorum geceleri tikaniyo öksürürken. Bugün doktora götüreceğim tam hastalanmadan onlemini alalim.Tavsiye de almam lazım. Bu haftasonu gidiyoruz ve esimin memleketinde doktor yok diyebilirim.
Bi çıkacağız bi daha eylüle kadar dönmüyoruz evimize.goc ediyoruz resmen arabaya sigmayacagiz boyle giderse.dusundukce darlık basiyo.

Günaydın kızlar
Siz hiç iftara davetli olupta yemek yiyemeden 10 dk içinde kalktığınız oldu mu benım kızım dun bi yabancıladı sakinleştiremedik ağla ağla eve geri döndük
Canım iki kere iftara gittik davete 2 sinde de kızımı sakinleştiremedik arabaya bindik sustu...artık gitmiyorum bende yapacak birşey yok..yabancılıyorlar artık.. geçen hafta dışarıda yiyelim belki farklı olur dedik gayet iyiydi ilgi onda olmazsa sıkıntı Yok ama tabi bir kişi kucağında gezdirdi :)

Bugün biraz daha iyi canım burnu dünkü kadar çok akmıyor şükür Onlar bizim gözümüzde hiç büyümeyecekler ki canım
Kelebeğim de suyu hiç sevmiyor ama penguenlerden aldım oyun yaparken, dişlerini kaşırken içmiş oluyor
O çırpınan ayakları yerim annesini yönlendirirmiş dee
Biz de uykusuz bir gece geçirdik. Yarım saat - 1 saate bir uyandı emdi kelebeğim. Huzursuz uyuyor yavrum sabah da okula gideceğimiz için ben uyandırıyorum ama yarın dayısı gelecek 2 gün dayısıyla oturacaklar ben okuldayken. Sürüklemek istemiyorum kuzumu okula.
Oyy göründü demek annesi o minicik ekmek düşmanları:) hadi bakalım iyice patlasın inşallah en kısa zamanda da rahat etsin meleğin. Kelebeğim açmıyor ağzını, parmağımla yoklamaya kalktım izin vermedi sanırım çok acıyor.

Günaydın kızlar
Normal canım hiç sıkma canını arkadaşlara gittiğimizde bazen kelebeğim de yapar napalım onların keyfiyle hareket edicez bir süre

Kızlar gelecek ay kelebeğimin kulaklarını deldireyim diyorum. Kimisi küçükken delinsin hissetmiyor ve küpeyle oynamadığı için yara olmuyor diyor kimisi büyüynce kendi isterse deldirsin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Canım valla bende çok şaşkınım henüz çok küçük mü memeleri, nasıl olacak aynen dedikleri gibi küçükken deldir diolar şaştım bende

Kolay gelsin hayatım bizde bayramda memleketim Antalya'ya gidelim diyoruz ama bissürü eşya var nasıl sıparız arabaya orda kızın düzeni bozulur mu bilniyırum tavsiyelerini dinlerim sen bi tecrübe et bakalım

Canım valla bende çok şaşkınım henüz çok küçük mü memeleri, nasıl olacak aynen dedikleri gibi küçükken deldir diolar şaştım bende
15 günlükken doktora deldiren bile olmuş. Aslında daha az acı hissetmesi için bu aralar doğru zaman gibi düşünüyorum ben de ama hala tam karar verebilmiş değilim canım.

Inanır mısın şimdi kızı ayağımda sallıyorum bi gireyim bakayım kız anneleri kulakları ne zaman deldirecej diye sorayım dedim sen benden çok yaşayacaksın evet kızlar kız annelerı be zaman delirtmek lazım bu bebişlerin kulakları

Dr kontrolde sormuştu yabancılaması var mı diye meğerse nörolojık gelişimlerimin bi parçasıymış ama çok üzüldüm öyle katıla katıla ağlayınca eşimde bana kızıyor kızı hiçbir yere görüşmezsen ağlar tabi diye yabani mi oldu kızçem ben ankaradayım havalar bi düElmesi düzelse çıkıcam

Canım calpolu buzdolabında mı saklıyorsun ben oda sıcaklığı diye biliyorum

Benimde işe başlama günlerini düşününce içim gidiyor nasıl bırakıp gidicez bu kuzuları

Kız aç açına döndük eve geri ama o nasıl ağlama katıldı kaldı nefesi kesildi bayramda memlekete gideyim diyorum beni bi korku sardı
Size yemek yedirmemeye ant içmiş senin kuzucuk. Yok korkma canım rahatsız olduğu bir şey olmuştur illaki ya da gününde değildi miniğin
Aynı zamanda düşünmeye başlamışız kulak deldirme işini demekki :) çok samimi olduğumuz ve sevdiğim bir ablam küpe almış kelebeğime. Onlar elime geçti, aklıma geldi azıcık araştırdım tecrübe edenleri okudum canım ben de.

Bize ee halası almış bide annemler benim bebeklik küpelerimi saklamış benden kızıma geçsin istiyorum ama koyamamış dekdiröeye ne yapsam bilmiyorum
Aynen valla Allah tan dünden yemeğim vardı eşim oruç tutuyor çünkü

İyi canım en azından yemek varmış. Rezervasyonsuz restoranlar bile kabul etmiyor resmen. Ne güzel annesinin küpelerini taksın miniğin :)

dgulkts canım ya onu bunu geçtim benim kız 1 dk durmuyo bugün konu da açılınca aklımda kulak delmesi ve benim kız... Yok 1 dk durmyo 1 ini deldirsek 2.ye dayanamayız sanırım. Kıpır kıpır el ayak hiç durmyo inanmazsınız, uyanınca yattığı yerdw emziriyorum biraz oynaşıyorz ondan sonra tövbee sırtı yere gelmesin... Şimdi misafirlikteydik eşime dedim beni eve götür ne yemek yiyebiliyorm ne çay içebiliyorum çocuk avutuyorum ben annem ve kendi evim dışında...

Ay aynen benimki de öyle mümkün değil uyanıkken dokundurtmaz. Tırnaklarını çok zor kesiyorum uyurken yapabiliyorum anca. Ben o kendini bildiğinde deldirmek istiyorum lise olur ortaokul olur o dönem yani ne zaman küpe takmak isterse o zaman deldirsin hem kendi isteğiyle yapmış olur.
Annem benimkini bebekken deldirmiş tam ölçememişler biri yukarıda biri tamdı mesela kilitli küpe takamıyordum sonra kendim deldirdim iki delik üst üste oldu sonra diğer yanlış olan kapandı vs vs gerek yok bence bide o kadar da can yakan bişey değil istediğinde yaptırsın hem kendi istediği için acısa da acımıyor der valla

Ay bizim minikler aynıııı tırnak kesmek işkence, uyurken bi de gece uykusu gündüz diil yoksa uyanıyo, önce bir elini kesiyorum 10 dk bekliyorm tekrar dalsn die sonra dier elini... Ayrıca benim de bebekken annemin yengeai delmiş dediğin gibi biri daha yukarda ama kilitli küpe takamıcak kadar diil benim de aklıma gelmiş ama sonra vazgeçmiştim ii yapmşsn tekrar deldirtmekle canım. Yaw annanesi de doğum hediyesi küpe almıştı şimdi aklı ersin kendi deldirsn desek ohooo dicek annem hani kızımın küpesi çok sakin uykuyu almış yeni uyanmış karnı tok olması lazım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…