- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Annesi zaten evde durmayı sevmeyen biri artık kimse tutamaz bizi :) iki gün babamızdan izin koparıp bir arkadaşa gittik yatılı kaldık. Çok iyi geldi oğluşla bana iki tane çocuğu var arkadaşın da; biri 3 yaşında diğeri 9 aylık. Oğluş çok sevdi ortamıOy maşallah oğluşa gezenti olacak oğluş desene annesi ana oğul gezin birlikte bol bol
Havalar iyice güzelleşsin çok sever bence denizi, o zaman da çıkmak istemediği için ağlar
Belliydi oğluşun seriye bağlayacağı. Kelebeğimin de beyazlığı vardı bir ara hatta parmağımı ısırdığında acıtıyordu ama gerisi gelmedi, bekliyoruz. Bu ara huysuzluğu zirve yaptı jel sürmeden uyumuyor yavrum
Ee annesi onların da kişiliği oluşuyor benim kuzucuk da öyle istediğine gözünü dikip bakıyor, onu vermezsem başlıyor ağlamaya
Yaza tekrar Marmaris'e tatil ayarlayalım dedik otelden çok memnun kalmıştık fiyatlara baktık canım 6000 tl civarı bir haftalığı. Başka otel araştıracağız. Hem Mersin'de götürmeyi düşünüyorum oğluşu denize :)
O beyazlık bizde de olmuştu ya canım nohut kadar demiştim. Sonra kaybolmuştu. İnşallah kelebeğin dişi de çıkar da rahatlar. Ben de soğan suyu sürüyorum dişlerine canım bir de çörek otu yağı dediler de zarar verir mi bilmiyorum işte.
Aynen aynen canım oğluş da öyle bakıyor ve elini uzatıyor yetişmezse alamazsa bağırıyor direk. Artık daha bilinçli davranışları var kuzucukların