2016 Aralık Anneleri

Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırız
Calpol kurtarıcı canım bir sıkıntı olmaz Geçti mi oğluşun huzursuzluğu?
Yarinda bizim asimiz var bakalim basil gececek...

Yahu bu insanlardaki sanal ortamda birbirine laf sokma uğraşı nedir anlayabilmiş değilim buradan bile nedir bu nefret düşmanlık anlam veremiyorum.. yazık ya forumdan da soğutuyorlar insanı.
Beğenmeyen okumasın cnm biz halimizden memnunuz sonuçta burda birbirimizi tanıyoruz ve konuşup rahatlıyoruz

Haklısın canım da insanın canını sıkıyor bu tarz yorumlar. Kime neyse bizim konuştuklarımız her giren eskiden böyle değildi falan filan..
evet canım biz Barut Lara'ya gitmiştik. Ücretsiz hizmetler Park yatak, şampuan ve sünger, alt açma mama önlüğü, biberon ısıtıcı; ücretli olan da bebek arabası idi yanlış hatırlamıyorsam.
Baston bebek arabanız varsa çok yer tutmuyor gerçi ben artık kanguruya alıştım arabaya dönüp bakmıyoruz bile biberonları sterilize etmiyorum ben artık 6 aylık olduk sen de yavaş yavaş bırak canım bence büyüdüklerinde nanemolla olmasınlar
Yanına alman gerekenler bol miktarda kıyafet ve bez, calpol, diş jeli, silverdin, fenistil

Kesinlikle katılıyorum sana syns

Bugün arkadaşımdaydım bebişlere tarhana yaptık et suyuyla benim kelebek alerji oldu. Normalde evde yaptığımda bir sorun yaşamadım hiç kıpkırmızı oldu yüzü hafif kabardı, bacakları, sırtı kızarmaya başladı hemen doktora gittik iğne yaptılar. Bir süre tarhana verme dedi doktorumuz aman dikkat edin arkadaşlar tarhanada katkılar değiştiği için reaksiyon gösterebiliyor miniklerimizin bünyesi.
Bu arada doktorumuz et suyu çok iyi derler ama bir espirisi yok; esas çorbanın içine kıyma koy daha besleyici olsun dedi.

Yarinda bizim asimiz var bakalim basil gececek...

Beğenmeyen okumasın cnm biz halimizden memnunuz sonuçta burda birbirimizi tanıyoruz ve konuşup rahatlıyoruz
İnşallah kolay atlatırsınız canım. Darısı da başımıza olur
Diş yeterince yoruyor benim minik cadıyı bir de aşı huysuzluğu yaparsa tamamen bitirir beni de kendisini de.

Bu silverdin yara ve yanik kremi degilmi acaba ne için kullaniyosunuz. Ben pisik icin suruyorum arada. Sizdr onun için mi kullaniyosunuz

İnsanların yaşantılarını bilmeden ahkam kesmek doğru değil diye düşünüyorum...biz burada herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle demek ki şu an daha samimi bir ortam var eskiye nazaran...takılma canım ne yazık ki insanlarda benden olmayanı, benim gibi düşünmeyeni hemen karalayayayım inancı mevcut...çok çok geçmiş olsun minik kelebeğine kuzucuk benim de kızımın var olan atopik dermatiti coştu bu ara ek gıdayla birlikte yanağı ve bacağının arkası su dolu sanıyorum yoğurt tetikliyor bizimkini de...3 gün bekleme kuralını şimdi daha çok önemsiyorum..dün kiraza atladı ağladı yiyeceğim diye elimde tutarak verdim damakları öyle güçlenmiş ki emerken az kalsın hüpletiyordu ödüm koptu...

Bu silverdin yara ve yanik kremi degilmi acaba ne için kullaniyosunuz. Ben pisik icin suruyorum arada. Sizdr onun için mi kullaniyosunuz
Evet o krem. Ben pişik için bepanthol kullanıyorum ama miniklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Geçen gün tencereye yapıştırdı elini kızım o günden beri yanımda taşıyorum çünkü yara yanıklara çok iyi geliyor.

Çok Haklısın canım ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Yani sanal ortamda bile nedir bu burun sokma ve laf söyleme sevdası. İşine gelmezse okumazsın bakmazsın zorla okuyacaksın mı deniyor acaba kimi üyelere..
geçmiş olsun canım kuzucuğa. Çok daha zor senin işin. Geçer miymiş yaşında ya da ileride acaba?
alerjik bünyelerde ek gıdaya başlamak sıkıntıymış baya onu fark ettim ben de. Normalde az az veririm geçen gün ceviz ve tarçın da yaptı ama az verdiğim için bu kadar etkili olmadı iğneye gerek kalmadı. Tarhanayı evde hep veririm diye aklıma hiç gelmedi deneme kısmı, çok dikkat etmek lazım.

Ben kanguru kullanamıyorum canım kız içinde sıkışıp kalıyor
Sterilizasyon aleti benim en çok kullandığım alet oldu neye verdiğin paraya değdi dersen sterilizasyon derim
En çok düzeninin bozulmasından korkuyorum nazar değmesin uykunuz düzene girdi bir aydır acaba bozarmıım diye düşünüyorum sizde böyle değişiklikler oldu mu

Bi ara birisi de ek gıda ile ilgili kızmıştı ben Aralık annelerinde değilmiyim ek gıda salça vb verilir mi diye
Farklılıklar iyidir bence herkes istediği gibi istediği konuda konuşsun zaten çoğunluk bebek ve gelişimleri konulusulyıe kuzuma öncelikle farklı düşüncelere saygılı olmasını öğreticim aklı erin

Evet kesinlikle işine gelmezse okumazsın da cevap da yazmazsın bunu büyütüp de laf sokmanın gerginlik yaratmanın anlamı yok...2 yaşına kadar geçer dedi doktorumuz bebeklerin moda hastalığı buymuş bu ara...genelinde rastlıyoruz dedi..organik deterjan kullanıyorum üstüne 2 kere duruluyorum nevresimlerini çamaşırlarını...bas bas bağırıyorum parfümlüler kızıma mesafeli dursun diye ama Cumartesi günü iftara davetliydik oradaki bir grup kızımı kucaklarken farkettim parfüm kokuyorlardı 2 yaşına kadar bilumum laftan sözden anlamadık bu insanlardan uzak tutasım var...şimdi bana da saldırıya geçerler bu cümleden sonra...çilek yumurta vs.yememeye çalışıyorum çünkü daha da kötüleştirebiliyor..doktorumuz geçmezse birkaç güne kortizonlu krem başlayalım dedi ama onu da açıkcası istemiyorum..ek gıda bize biraz problem olacak gibi...

Bakin yanlış anladiniz hala da devam ediyosunuz. Benim demek istedigim zaten ortada yanlis bişe demedim. Herkesin yasantisi farkli ve herkes bir yerden cekiyo. Ben kv seviyorum diye herkes sevcek degil. Seninki cektirir ama benimki bal dok yaladir. Ama kisilik nasil farkliysa hayat da oyle.
Benim demek istedigim eskiden kimse kalmadi niye kalmadı o zaman herkes hamileyken yok ikili tarama yok seker yuklemesi cart curt bunlarda ne kadar sıkıntısı olan varsa hamilelik boyunca yaziyodu demekki dert için o zaman ki boslukla giriyolardi.
Bizim aralik ya acin ocak annelerini belki daha fazladır bizim mesaj sayimizdan cunku hem baska yerde acilmisti konular hemde cok yazilmiyodu. Hos onlarin topicde birisinin onlari kandirmasiyla sahtr uyelikle karismisti.
Gecen hatta bi arkadasi topa tuttunuz :) yedirdiginiz seyleri gorup biseler yazinca. Sizi elestirmek veya anneliginize laf etmek istemedi. Cunku o arkadasi biliyorum sadece su verenlere bile kiziyodu sonraki mesajda zaten yazmisti sut yetmiyosa olabilir gibisinden diye uslup biraz yanlis olabilir konusmasinda ama onunda kisiligi o. Oda eskilerden tanıyorum.
Simdi ise @Ebruzerim75 arkadas oda eskilerden bebekle ilgili seyler okumak istedi olabilir. Yanlis boyutta yazdigini sanmıyorum ama ifade edis seklini degistirseydi belki bunlari yazmazdiniz cunku geçen seferlerde ek gidayla ilgili bircok seyi sorup merak ettiniz sayfaca konustunuz onla. Yurt disinda yasayip 4. Ayda ek gidaya gecildigi icin ilgi odagi olmustu simdi ise birsey soyledi diye kotu oldu.
Biraz herkes tarafindan anlayis olsa cok iyi olur. Eskiler dedigimde herkes ucup gitti onlar guzeldi demek istemedim. Ben hep takip ediyorum Seviyorum aralik annelerini.
Benimde esimle sıkıntım vardi yazdim kapandi konu ama karsi degilim yazmadım. Yasantidan olabilir bosverin dedim. Neyse ablalarim cok uzamasin konu uzulmeye degmeyecek kadar hayat az...

Oyy kuzum benim ya cok mu yandı yoksa kizarik falanmi oldu nasıl cani yanmistir kiyamam. Bepanthol iyi mi acaba. Hametan kullanıyorum iyi gibi ama sizinki daha iyi diyosaniz bi deniyim

Kızlar galiba benim kız bugün baba dedi anne değil yani baba
Ne guzel ya. Benim oglanla bi annem ugrasinca dile dokuluyo. O zaman baa baaa falan diyo keskin baba henuz duymadik. Benim oglanda baba asigi o kadar cok seviyo ki beni gorunce sinirleniyoellerini sıkıyor. Tabi aciktimi birde gogsumu acinca gozleri donuyo:)

Yok lütfen kimse size saldiriya gecmez. Sen annesisin en iyisini bilirsin. Ama konu daha uzamasin lutfen. Arkadas tartismak icin yazmadigini soyledi.Parfumdeki dikkat ettigin sey ne acaba. Kimyasal olmasimi.

Alışır canım başta bir mızırdanıyorlar sonra alışıyorlar çok rahat oluyor. Benim kelebek mızmızlandığında bağlıyorum kanguruyla yarım saat içinde uyuyor
Ben hiç bakmadım o makinalara canım hastanede hemşireler biberonu yıkayıp kaynamış suda bekletin kullanımdan sonra demişlerdi hep öyle yaptım. Şimdi de bitki özlü deterjan aldım sadece onunla yıkıyorum. Ayda bir de bulaşık makinasında biberon programında yıkıyorum yine bitki özlü deterjanla
Düzen illaki bozuluyor canım. Normalde 10-11 gibi uyuyan kızım 1 gibi uyumuştu tatilde tatil değil de diş sıkıntısı yüzünden daha çok bozuluyor düzenleri.
Kendini hiç sıkma canım tatilde kuzucuk da sen de orta noktada buluşursunuz illaki sen rahat olursan miniğin de rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…