- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Gecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.
Biri damla olmak üzere 4 aşı yapiyorlar.
Yarinda bizim asimiz var bakalim basil gececek...Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırız
Calpol kurtarıcı canım bir sıkıntı olmazGeçti mi oğluşun huzursuzluğu?
Beğenmeyen okumasın cnm biz halimizden memnunuz sonuçta burda birbirimizi tanıyoruz ve konuşup rahatlıyoruzYahu bu insanlardaki sanal ortamda birbirine laf sokma uğraşı nedir anlayabilmiş değilimburadan bile nedir bu nefret düşmanlık anlam veremiyorum.. yazık ya forumdan da soğutuyorlar insanı.
Haklısın canım da insanın canını sıkıyor bu tarz yorumlar. Kime neyse bizim konuştuklarımız her giren eskiden böyle değildi falan filan..Canım konu değişsin boşver herkesin aile yapısı farklı kimisi kan kustum kızılcık şerbeti içtim der kimisi anlatır rahatlar sen nasıl kendine uygun görüyorsan öyle davran bizim gibi düşünmeyen kişileri farklı diye eleştirmemek lazım
Sen bebişle tatile girmiştin dimi ben antalyalıyım eşim bayramda izin alırım gidelim diyor ben cesaret edemiyorum beşik araba sterilizator süt sağma makinası bissürü şey var En'in tatilin nasıldı ne tavsiye edersin ne gerekli mutlaka sence bu arada büyük olasılıkla evde kalkcaz otelde değil
İnşallah kolay atlatırsınız canım. Darısı da başımıza olurYarinda bizim asimiz var bakalim basil gececek...
Beğenmeyen okumasın cnm biz halimizden memnunuz sonuçta burda birbirimizi tanıyoruz ve konuşup rahatlıyoruz
Bu silverdin yara ve yanik kremi degilmi acaba ne için kullaniyosunuz. Ben pisik icin suruyorum arada. Sizdr onun için mi kullaniyosunuzHaklısın canım da insanın canını sıkıyor bu tarz yorumlar. Kime neyse bizim konuştuklarımız her giren eskiden böyle değildi falan filan..
evet canım biz Barut Lara'ya gitmiştik. Ücretsiz hizmetler Park yatak, şampuan ve sünger, alt açma mama önlüğü, biberon ısıtıcı; ücretli olan da bebek arabası idi yanlış hatırlamıyorsam.
Baston bebek arabanız varsa çok yer tutmuyor gerçi ben artık kanguruya alıştım arabaya dönüp bakmıyoruz bilebiberonları sterilize etmiyorum ben artık 6 aylık olduk sen de yavaş yavaş bırak canım bence büyüdüklerinde nanemolla olmasınlar
Yanına alman gerekenler bol miktarda kıyafet ve bez, calpol, diş jeli, silverdin, fenistil
Kesinlikle katılıyorum sanasyns
Bugün arkadaşımdaydım bebişlere tarhana yaptık et suyuyla benim kelebek alerji oldu. Normalde evde yaptığımda bir sorun yaşamadım hiçkıpkırmızı oldu yüzü hafif kabardı, bacakları, sırtı kızarmaya başladı hemen doktora gittik iğne yaptılar. Bir süre tarhana verme dedi doktorumuz aman dikkat edin arkadaşlar tarhanada katkılar değiştiği için reaksiyon gösterebiliyor miniklerimizin bünyesi.
Bu arada doktorumuz et suyu çok iyi derler ama bir espirisi yok; esas çorbanın içine kıyma koy daha besleyici olsun dedi.
Canım nasılsın?ek gıdada sebze meyve pürelerini konuşmuştuk artık 6 aylık oldular şimdi nelere dikkat edelim? Ne öneriliyor? BLW destekleniyor mu orda?bebeklerden daha cok kv konusu var... benim amacim tartismak degil
Evet o krem. Ben pişik için bepanthol kullanıyorum ama miniklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Geçen gün tencereye yapıştırdı elini kızım o günden beri yanımda taşıyorum çünkü yara yanıklara çok iyi geliyor.Bu silverdin yara ve yanik kremi degilmi acaba ne için kullaniyosunuz. Ben pisik icin suruyorum arada. Sizdr onun için mi kullaniyosunuz
Çok Haklısın canım ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Yani sanal ortamda bile nedir bu burun sokma ve laf söyleme sevdası. İşine gelmezse okumazsın bakmazsın zorla okuyacaksın mı deniyor acaba kimi üyelere..İnsanların yaşantılarını bilmeden ahkam kesmek doğru değil diye düşünüyorum...biz burada herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle demek ki şu an daha samimi bir ortam var eskiye nazaran...takılma canım ne yazık ki insanlarda benden olmayanı, benim gibi düşünmeyeni hemen karalayayayım inancı mevcut...çok çok geçmiş olsun minik kelebeğinekuzucuk benim de kızımın var olan atopik dermatiti coştu bu ara ek gıdayla birlikte yanağı ve bacağının arkası su dolu sanıyorum yoğurt tetikliyor bizimkini de...3 gün bekleme kuralını şimdi daha çok önemsiyorum..dün kiraza atladı ağladı yiyeceğim diye elimde tutarak verdim damakları öyle güçlenmiş ki emerken az kalsın hüpletiyordu ödüm koptu...
Ben kanguru kullanamıyorum canım kız içinde sıkışıp kalıyorHaklısın canım da insanın canını sıkıyor bu tarz yorumlar. Kime neyse bizim konuştuklarımız her giren eskiden böyle değildi falan filan..
evet canım biz Barut Lara'ya gitmiştik. Ücretsiz hizmetler Park yatak, şampuan ve sünger, alt açma mama önlüğü, biberon ısıtıcı; ücretli olan da bebek arabası idi yanlış hatırlamıyorsam.
Baston bebek arabanız varsa çok yer tutmuyor gerçi ben artık kanguruya alıştım arabaya dönüp bakmıyoruz bilebiberonları sterilize etmiyorum ben artık 6 aylık olduk sen de yavaş yavaş bırak canım bence büyüdüklerinde nanemolla olmasınlar
Yanına alman gerekenler bol miktarda kıyafet ve bez, calpol, diş jeli, silverdin, fenistil
Bi ara birisi de ek gıda ile ilgili kızmıştı ben Aralık annelerinde değilmiyim ek gıda salça vb verilir mi diyeÇok Haklısın canım ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Yani sanal ortamda bile nedir bu burun sokma ve laf söyleme sevdası. İşine gelmezse okumazsın bakmazsın zorla okuyacaksın mı deniyor acaba kimi üyelere..
geçmiş olsun canım kuzucuğa. Çok daha zor senin işin. Geçer miymiş yaşında ya da ileride acaba?
alerjik bünyelerde ek gıdaya başlamak sıkıntıymış baya onu fark ettim ben de. Normalde az az veririm geçen gün ceviz ve tarçın da yaptı ama az verdiğim için bu kadar etkili olmadı iğneye gerek kalmadı. Tarhanayı evde hep veririm diye aklıma hiç gelmedi deneme kısmı, çok dikkat etmek lazım.
Çok Haklısın canım ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Yani sanal ortamda bile nedir bu burun sokma ve laf söyleme sevdası. İşine gelmezse okumazsın bakmazsın zorla okuyacaksın mı deniyor acaba kimi üyelere..
geçmiş olsun canım kuzucuğa. Çok daha zor senin işin. Geçer miymiş yaşında ya da ileride acaba?
alerjik bünyelerde ek gıdaya başlamak sıkıntıymış baya onu fark ettim ben de. Normalde az az veririm geçen gün ceviz ve tarçın da yaptı ama az verdiğim için bu kadar etkili olmadı iğneye gerek kalmadı. Tarhanayı evde hep veririm diye aklıma hiç gelmedi deneme kısmı, çok dikkat etmek lazım.
Bakin yanlış anladiniz hala da devam ediyosunuz. Benim demek istedigim zaten ortada yanlis bişe demedim. Herkesin yasantisi farkli ve herkes bir yerden cekiyo. Ben kv seviyorum diye herkes sevcek degil. Seninki cektirir ama benimki bal dok yaladir. Ama kisilik nasil farkliysa hayat da oyle.Çok Haklısın canım ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Yani sanal ortamda bile nedir bu burun sokma ve laf söyleme sevdası. İşine gelmezse okumazsın bakmazsın zorla okuyacaksın mı deniyor acaba kimi üyelere..
Oyy kuzum benim ya cok mu yandı yoksa kizarik falanmi oldu nasıl cani yanmistir kiyamam. Bepanthol iyi mi acaba. Hametan kullanıyorum iyi gibi ama sizinki daha iyi diyosaniz bi deniyimEvet o krem. Ben pişik için bepanthol kullanıyorum ama miniklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Geçen gün tencereye yapıştırdı elini kızım o günden beri yanımda taşıyorum çünkü yara yanıklara çok iyi geliyor.
Ne guzel ya. Benim oglanla bi annem ugrasinca dile dokuluyo. O zaman baa baaa falan diyo keskin baba henuz duymadik. Benim oglanda baba asigi o kadar cok seviyo ki beni gorunce sinirleniyoKızlar galiba benim kız bugün baba dedi anne değil yani baba
Yok lütfen kimse size saldiriya gecmez. Sen annesisin en iyisini bilirsin. Ama konu daha uzamasin lutfen. Arkadas tartismak icin yazmadigini soyledi.Parfumdeki dikkat ettigin sey ne acaba. Kimyasal olmasimi.Evet kesinlikle işine gelmezse okumazsın da cevap da yazmazsın bunu büyütüp de laf sokmanın gerginlik yaratmanın anlamı yok...2 yaşına kadar geçer dedi doktorumuz bebeklerin moda hastalığı buymuş bu ara...genelinde rastlıyoruz dedi..organik deterjan kullanıyorum üstüne 2 kere duruluyorum nevresimlerini çamaşırlarını...bas bas bağırıyorum parfümlüler kızıma mesafeli dursun diye ama Cumartesi günü iftara davetliydik oradaki bir grup kızımı kucaklarken farkettim parfüm kokuyorlardı2 yaşına kadar bilumum laftan sözden anlamadık bu insanlardan uzak tutasım var...şimdi bana da saldırıya geçerler bu cümleden sonra...çilek yumurta vs.yememeye çalışıyorum çünkü daha da kötüleştirebiliyor.. doktorumuz geçmezse birkaç güne kortizonlu krem başlayalım dedi ama onu da açıkcası istemiyorum..ek gıda bize biraz problem olacak gibi...
Alışır canım başta bir mızırdanıyorlar sonra alışıyorlar çok rahat oluyor. Benim kelebek mızmızlandığında bağlıyorum kanguruyla yarım saat içinde uyuyorBen kanguru kullanamıyorum canım kız içinde sıkışıp kalıyor
Sterilizasyon aleti benim en çok kullandığım alet oldu neye verdiğin paraya değdi dersen sterilizasyon derim
En çok düzeninin bozulmasından korkuyorum nazar değmesin uykunuz düzene girdi bir aydır acaba bozarmıım diye düşünüyorum sizde böyle değişiklikler oldu mu