- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Farklı dil ilgilerini çekiyor sanırım. Hatta bir belgesel izlemiştim vakti zamanında. Bebekler farklı dil olduğunu algılıyormuş ve ona göre tepki veriyormuş ama belli yaştan sonra algılamıyormuş ve anlamıyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama bu dönemde ufaktan başlamak iyi olur sanki.Benim oglum da farkli geldiginden midir yoksa hosuna gittiginden mi bilmiyorum. Ingilizceyi duyunca tepkileri degisiyor. Hele ingilizce sarkilara mest oluyor resmen.
Muhtemelen işliyordur alttan dua da :) konuş canım.Bende konuşayım o zaman ben bazen Youtube dan sesli dua açıyorum nazar değmesin diye o bile etkili olabilir
Tatil nasıldı şemin asıl
Ebru öyle bende vetmıyorum kabız olup fitil kullanacağıma benim anlamadığım sağlık bakanlığı ücretsiz veriyor kimse şikayet etmiyor mu bunları
Maşallah oğluşuna.çabuk toparlanır inş. Geçmişi okuyamadın yazdıysan kusura bakma nerde kim yaptı sünnetini bizde düşünüyoruzdaMerhaba kızlar biz de sünnet rahatsizligimizi atlattik cok şükür. Annanemiz geldi sürpriz yapıp o çok iyi geldi.
Yalnız benim dönen donemediginde bile sürekli çaba içinde olan oglum sunnetten sonra hicbir cabada bulunmuyor.Bikac gün donmesin diye ugrastik ondan oldu sanırım. Umarım eski haline döner bi an önce.
Yürüme arkadaşı alan var mı aranızda. Cok fazla denge sorunu olduğu söylenen ürün var.Baktım ama icime sinen bişey bulamadim.
Bn tutmicam cnm sütüm zar zor doyuryo miniğimi ek gıdamız tadım şeklinde karın doyurck kadr yemiyo Allah affetsinKizlar oruc tutacak misiniz?
Ek gidayi bnde tadimlik veriyorm da acaba oruc tutnca süt azalir mi ki ya cok kararsz kaldmBn tutmicam cnm sütüm zar zor doyuryo miniğimi ek gıdamız tadım şeklinde karın doyurck kadr yemiyo Allah affetsin
Istanbuldayim canım. Eğer buradaysan detay veririm doktorla ilgili.Tavsiye üzerine gittik cok memnun kaldik.Maşallah oğluşuna.çabuk toparlanır inş. Geçmişi okuyamadın yazdıysan kusura bakma nerde kim yaptı sünnetini bizde düşünüyoruzda
Ben tutacagim nasip olursa.Zaten oğlum emmeyi birakti birakacak 1.5 aydir sadece geceleri emiyor bazen onu bile veremiyorum.Mama ağırlıklı besleniyoruz.Mama aldığı için ek gidaya da erken geçtik. Ama beni düzenli emiyor olsaydı asla tutmazdim.Sonuçta bu bi mazeret dinimizde de kolaylığı var emziren anneler oruçlu yükümlü değil. Bebeğimizin beslenmesi her şeyden önemli.Kizlar oruc tutacak misiniz?
Canım valla bnim süt az bile emerken bitio ısıryo gelmio die dierini veryorum anca. Günler uzun sabahtan akşma kadar biz gıda hele su almazsak nasıl sütmz olsnEk gidayi bnde tadimlik veriyorm da acaba oruc tutnca süt azalir mi ki ya cok kararsz kaldm
Bu gece 2 saatte bir kalktı acıktığı tam doymadığı için, evde yalnzdm kahvaltyı 11 de yapabldm akşm yemeğini 19 da yedim normlde ara öğün yerdm yiyemwdm sütüm bazen dengesizlesio beslenmemle doğru orntılı. Bn ii yiynce gece 1 2 kez uynıo
Sütüm yetersiz olduğu için 4.ayda başladık biz ek gıdaya. Önce ev yapımı yoğurtla başladım ardından patates, havuç ve pirinçli sebze püresi. Bazen meyve suyuyla muhallebi yapıp veriyorum bazen de meyveyi meyve filesine koyup eline veriyorum. Birkaç gün önce de tarhana çorbası vermeye başladımNe yediriyor sunuz kizlar ek gida olarak
Istanbuldayim canım. Eğer buradaysan detay veririm doktorla ilgili.Tavsiye üzerine gittik cok memnun kaldik.
Ayyy ben yeni döndüm istanbuldan ankara da yaptırmayı planlıyoruz bakalım araştırmalardayım. Sağol canım
Ben tutacagim nasip olursa.Zaten oğlum emmeyi birakti birakacak 1.5 aydir sadece geceleri emiyor bazen onu bile veremiyorum.Mama ağırlıklı besleniyoruz.Mama aldığı için ek gidaya da erken geçtik. Ama beni düzenli emiyor olsaydı asla tutmazdim.Sonuçta bu bi mazeret dinimizde de kolaylığı var emziren anneler oruçlu yükümlü değil. Bebeğimizin beslenmesi her şeyden önemli.
Biz erken başlamıştık canım ek gıdaya bu aralar herşeyden veriyorum başlarda yogurtla başlamıştım sonrasında irmikli sebze falan yaptım fileye meyve koyuyorum pirinç unu irmik mama karıştırıp yediriyorum bugünde babaanne sütlü yedirdi birazda ekmek dogradı bayıldı bizimkiNe yediriyor sunuz kizlar ek gida olarak
Bi değişiklik olmadı cnm bizde ama zaten pek sütüm yoktu geceleri emer gunduzleri oynar memeyleHanımlar kimler oruc tutuyo tutanlarin nasil geciyo. Sütün de azalmasi olan varmi
Baya uzun zaman olmuş canımHayırlı ramazanlar
Hayırlı haftalar kızlar
Hiç vakit bulup giremiyorum umarım herkes iyidir ben kızın kaka nöbetindeyim gecen çarşambadan beri yapmadı oruç tutmuyorum sütüm etkilenir diye
Hem ev hem kucaktan inmeyen gündüz ayağımda Sallama dışında uyumayan bi meleğim olunca giremedim herkes mi böyle ben mı beceriksizliğim anlamadım