Çok geçmiş olsn canm şükür ii bzmki çok yükselmeden müdahale ediyorm 2 gecedir uyku yok. Dr. A gittik bakteriyel enf. Dedimdeğir max.5 iken bizmki 12 olmş 3 gün antbyotik ver dedi. Başlıcaz bizde. Ama sabahtan berri de ateş yok çok şükürCalpol bize hiç etki etmemişti ya. Biz ambulans bile çağırdık gece yarısı. Çocuk hastanesi nerde var bilmiyorduk ankaaya yabancıyız. Ambulans hemsiresi boşa götürmeyin orda da size bunları yapmanızı söyleyecekler dedi ki kalabalık olur dedi. 4 saat arayla bi calpol bi fitil ver dedi kendinle birlikte ılık duş aldır dedi bezle soğuk pansuman fln yaptık baktık düşmüyo vicks yaptık onla iyi olduk. Biz 3 gün çektik Allah yardımcın olsun canım tez zamanda gecer inşallah
Bizde de öyle crp alt ast değerleri çok yüksek çıktı ama antibiyotik kullanmadım ben. Anne olmayı şimdi anlıyoruz başında uykusuz beklerken. İnşallah ilerde kıymet bilen evlatlar olurlar :)
Anım gecmiş olsn. Benm kız da bi kere 5 gün yapmadı. 1 gn daha bekliim dr u arim dedim yaptı. Şimdiye kadar fitil kullnmadm kabzlık içn. Ama ateş içn kullndgm fitil çok geç etki etti senimki de baya olmş. İnş yapar canımKızlar acil
Benim kız 5 gündür kaka yapmıyordu bugun Dr tavsiyesiyle fitil verdim 5 te daha kaka yapmadı kac saatde etki eder bu fitil
Kızlar acil
Benim kız 5 gündür kaka yapmıyordu bugun Dr tavsiyesiyle fitil verdim 5 te daha kaka yapmadı kac saatde etki eder bu fitil
Canım bizimki de o akşam 5 te koydum ardından banyo yaptırdım masaj yaptım uok sabaha yaptı anca Dr Demir ilacından oluyor dedı bana da sağlık ocağı vermışyı kestın vetmıyorum şimdi Dr 6 ay olunca kan degerlerıne bakar öyle başlattınız defiCanim fitilin adi ne? Kizim hep kabiz olurdu benim. Doktor kansuk adinda fitil yazmisti. Gliserin iceriyor. Verdikten bi 10 dk sonra kati olarak yapiyordu. Sonra baktik ki cok sik tekrarliyor, arastirma yapildi. Bir sorun cikmayinca duphalac diye bir surup var ona basladik. O da çözüm olmadi gerci. Zamanla kendiliginden duzeldi.
Okudum ve çok etkilendim. Bende hamileyken hastane araştırırken koru hastanesiyle ilgili doğuma kendi kontrolü yapan değilde başka doktorların girdiğini yazmışlardı o yüzden hiç güvenememiştim. Beni 9 ay kontrol eden doktor girmeyecekse doğuma ne işim var o hastanede ki bayada pahalı bi yer koru. Allah vicdanli insanların eline düşürsün muhtaçları
Bende okudum ve sabah sabah tüm dengen alt üst Oldu vende hamileylen orayla görüşmüştüm çok pahalı gelmişti Allah sabır versin ailesineOkudum ve çok etkilendim. Bende hamileyken hastane araştırırken koru hastanesiyle ilgili doğuma kendi kontrolü yapan değilde başka doktorların girdiğini yazmışlardı o yüzden hiç güvenememiştim. Beni 9 ay kontrol eden doktor girmeyecekse doğuma ne işim var o hastanede ki bayada pahalı bi yer koru. Allah vicdanli insanların eline düşürsün muhtaçları
Canım bizimki de o akşam 5 te koydum ardından banyo yaptırdım masaj yaptım uok sabaha yaptı anca Dr Demir ilacından oluyor dedı bana da sağlık ocağı vermışyı kestın vetmıyorum şimdi Dr 6 ay olunca kan degerlerıne bakar öyle başlattınız defi
Ben ezbere verilmesine karşıyım dün götürdüğüm de tahlil olmasan ilaca mı başlanırmış dedı bi tarafı yaparken diğer tarafı bozmanın anlamı yok bende bi düzene girsin az az vermeyi düşünüyorum ek gıdaya daha izin çıkmadı bizde bi çıksa pekmez verşcemdeNe yalan soylim demir ilacini haftada iki kez anca veriyorumAnnem bize demir ilaci mi vermis ki. Pekmez veriyorum onun yerine. Demiri verdikten sonra 2 gun boyunca siyah yapiyor kakayi. Uc gunde bir ideal demekki.
Ben ezbere verilmesine karşıyım dün götürdüğüm de tahlil olmasan ilaca mı başlanırmış dedı bi tarafı yaparken diğer tarafı bozmanın anlamı yok bende bi düzene girsin az az vermeyi düşünüyorum ek gıdaya daha izin çıkmadı bizde bi çıksa pekmez verşcemde
Söylemesi ayıptır benim kızın kilosu fazla çıktı ondan ek gıda yok hatta gece emzirmelerini azalt dedi bende emmeyiniz eben hasta oluyorum diyince o Aman sağ dedi gece 2 fse uyanıp sağıcaöDoktor bize de izin vermedi. Kizimi da ayni doktora goturuyorum. Taniyor artik bizi. Kizimda vermedim de ne oldu hocam simdi hic yemekle arasi yok dedim. Dunyanin her yerinde ek gida 4. Ayda basliyor. Hem ben cocugumu sutten kesmeyecegim ki dedim. Iyi tamam hadi basla dedi. Yogurt, pekmez, meyve puresi ve corba donusumlu veriyorum. Bol bol da emziriyorum :) Bu da boyle olsun.
Söylemesi ayıptır benim kızın kilosu fazla çıktı ondan ek gıda yok hatta gece emzirmelerini azalt dedi bende emmeyiniz eben hasta oluyorum diyince o Aman sağ dedi gece 2 fse uyanıp sağıcaö
İnsanlıktan yoksunlar okurken gözlerim doldu burnm sızladı. Allah bildiği gibi yapsın o insanları. Cinayet resmen!!!
Eki Görüntüle 1999450 Merhaba kızlar :) oğluşla 13 saat yolculuk yaptık ve tatile geldik hava biraz serin henüz oğluşu denizle tanıştıramadımotel bebek dostu. Banyo küveti, filesi, alt açma, dijital biberon ısıtıcı ve sterilizatör, bebek yatağı veriliyor. Yalnız muhallebi yapmak için bir yer bulamadık. Meyve püreleriyle idare ediyoruz. Mama alan bebekler için sıkıntı yok. Odalarda kettle var. Bebekle tatil zor oluyor yalnız. Oğluşun uykusu gelince sessiz hareketsiz ortam istiyor bu da otelde mümkün değil :) odaya çıkıyoruz mecbur. Tam deniz havası varken oğluş uyuyacağım diyor yeme içme sınırsız her şey dahil olarak rezervasyon yaptırınca. Etkinlikler çok güzel henüz tam katılamadık dün akşama doğru giriş yaptık. Bugün de oğluş uyuyacağım dedi öyle geçti bakalım hizmetleriyle ilgili tanıtım bilgisini de ekledim. Sormak istediğiniz bir şey varsa ben buradayken sorabilirim :) kısa süreli girdim herkese bebişleriyle güzel günler diliyorum