- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Slm hanımlar ne güzel gezmelere gidilmiş hele tatil ahh ahhh okuyunca kendimi orda hayal ettim süper olurdu ama bebenle gene de cesaret edemezsin galiba
Kızlar cumartesi sınavım vr ve ben çalışamıyorum kaç gündür annemlere gidiyorum ama ufaklık rahat vermiyo 1000 syf 150 anca bakmışımdır
Bu arada ablamın bebek gene dayanamadı 34 de alınacaktım akşam ani kararla 32 de alınacakmış sabah bebegimiz geliyor ama benim gitmem sorun kızlar var birini babarneye sevk edicem baksın artık küçük te annemde duracak ama nasıl bakacak bilmiyorum bugun ben yokken çıldırmış annem almış getirdi yanıma dışarı çıkınca sakinlemiş...ablamızda yatmadan su diye tutturdu diyorum kızım içme yatarken yok anam yok gene çiş yapmışız üst baş gitmiş bizden böyle işte
Sağol cnm tşk ederim sınav ne olur bilmiyorum çalışamıyorum danhayırlısı artık ablamda odaya geldi şükür ama bebişi kuveze koydular daha kimse görmedi merak ediyoruz fakulte dede anne ve baba dışındakiler göremiyormuş ya daha bekliycwz anlaşılanSinavinda basarilar canim. Ablan da tehlikeyi atlatmis cok sukur. Saglicakla gelir bebesi insallah :)
Bende gitmiştim ilk hamileliğimde şimdi önğnden geçmem açıkcası baska seylerde duydum orası işe ilgili Allah yardımcıları olsun aileninŞok geçirerek okudum sonunu getirmeye cesaret edemedimkanım dondu resmen...Bende koru hastanesinde doğum yaptım ayrıca kızımı da kontrollerine doğduğu günden itibaren oraya götürüyorum...şu an o kadar allak bullak oldum ki yarın 5.ay randevumuz var İnan doktor arayışına mı girsem diye düşündüm..doğum sırasında da kontrollerim esnasında da açıkcası herhangi ters birşey yaşamamıştım...çok merak ettim doktor ismini...gerçekten skandal olmuş..
Bende istiyorum d&r da var diye duydum ama daha gidemedim bu arada İngilizce konuşanınız var mı aranızda bebekle anlarlar mıKızlar bebekler için zeka kartı alan ve kullanan var mı acaba? Almayı düşünyorum size fikir danışmak istedim.
Kolay gelsin hayatım sana 2 çoçukla zor biz birine yerdmiyoruz ablanda sağ salim alsın bebeğin inşallah senin ufdklıpa oyun arkadaşı geliyotSlm hanımlar ne güzel gezmelere gidilmiş hele tatil ahh ahhh okuyunca kendimi orda hayal ettim süper olurdu ama bebenle gene de cesaret edemezsin galiba
Kızlar cumartesi sınavım vr ve ben çalışamıyorum kaç gündür annemlere gidiyorum ama ufaklık rahat vermiyo 1000 syf 150 anca bakmışımdır
Bu arada ablamın bebek gene dayanamadı 34 de alınacaktım akşam ani kararla 32 de alınacakmış sabah bebegimiz geliyor ama benim gitmem sorun kızlar var birini babarneye sevk edicem baksın artık küçük te annemde duracak ama nasıl bakacak bilmiyorum bugun ben yokken çıldırmış annem almış getirdi yanıma dışarı çıkınca sakinlemiş...ablamızda yatmadan su diye tutturdu diyorum kızım içme yatarken yok anam yok gene çiş yapmışız üst baş gitmiş bizden böyle işte
Çok begendım bu yazıyıDemir Eksikliği Kaynaklı Anemi Riski Taşıyan Bebekler:
Eğer bebeğiniz bu gruplardan birine girmiyorsa demir eksikliği için endişe etmeniz için bir neden yok. Yine de ediyorsanız mutlaka test yaptırmanızı demir takviyesinine test sonucuna göre başlamanızı tavsiye ediyorum.
- Prematüre bebekler
- Düşük kiloda dünyaya gelen bebekler
- Kontrol altına alınmamış şeker hastalığı olan anneden dünyaya gelen bebekler
- Gebeliğinde sağlıklı beslenmeyen anneden dünyaya gelen bebekler
- Demir eksikliği kaynaklı anemisi olan anneden dünyaya gelen bebekler
- Anne sütü ya da formül mama dışında sütlerle beslenen bebekler
Sağlıklı doğması önemli canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişleSağol cnm tşk ederim sınav ne olur bilmiyorum çalışamıyorum danhayırlısı artık ablamda odaya geldi şükür ama bebişi kuveze koydular daha kimse görmedi merak ediyoruz fakulte dede anne ve baba dışındakiler göremiyormuş ya daha bekliycwz anlaşılan
Ben mama da veriyorum kızıma ve mamanın içinde demir de d vitamini de olduğu için takviyeleri kestimNe yalan soylim demir ilacini haftada iki kez anca veriyorumAnnem bize demir ilaci mi vermis ki. Pekmez veriyorum onun yerine. Demiri verdikten sonra 2 gun boyunca siyah yapiyor kakayi. Uc gunde bir ideal demekki.
Ben arada konuşuyorum bazen de İngilizce şarkılar dinletiyorum canım. Farklı bir dil olduğunu anlıyor mu bilmiyorum ama duyunca daha farklı tepkiler veriyor kelebeğim:)Bende istiyorum d&r da var diye duydum ama daha gidemedim bu arada İngilizce konuşanınız var mı aranızda bebekle anlarlar mı
Çok begendım bu yazıyı
Ben arada konuşuyorum bazen de İngilizce şarkılar dinletiyorum canım. Farklı bir dil olduğunu anlıyor mu bilmiyorum ama duyunca daha farklı tepkiler veriyor kelebeğim:)
Sağol cnm tşk ederim sınav ne olur bilmiyorum çalışamıyorum danhayırlısı artık ablamda odaya geldi şükür ama bebişi kuveze koydular daha kimse görmedi merak ediyoruz fakulte dede anne ve baba dışındakiler göremiyormuş ya daha bekliycwz anlaşılan
Bende konuşayım o zaman ben bazen Youtube dan sesli dua açıyorum nazar değmesin diye o bile etkili olabilirBen arada konuşuyorum bazen de İngilizce şarkılar dinletiyorum canım. Farklı bir dil olduğunu anlıyor mu bilmiyorum ama duyunca daha farklı tepkiler veriyor kelebeğim:)
Ebru öyle bende vetmıyorum kabız olup fitil kullanacağıma benim anlamadığım sağlık bakanlığı ücretsiz veriyor kimse şikayet etmiyor mu bunlarıYazi cok uzun aslinda. En ince ayrintisina kadar yazmış. Bosuna verilen demir desteginin faydadan cok zararindan bahsedilmis. Arada veriyorum demistim ya, yaziyi okuduktan sonra hic vermemeye karar verdim.
Canım evet nette gördüm dr da varmş ama mağzaya gitmedm henüz. Ama alcam bakalım ne zamn gidersek...Bende istiyorum d&r da var diye duydum ama daha gidemedim bu arada İngilizce konuşanınız var mı aranızda bebekle anlarlar mı