- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Ne kadar sevse de sevilse de en ufak bir tartışmada ipler kopar canımHaklısın canım o denli benimsenemez eşinin ailesi muhtemelen. Eşim çok sever bizimkileri hatta bazen kendisini benim ailemden görür beni çekiştirir abimeben de babamla el ele gezerdim hep.. insanın anne babası çok ayrı tabiki. Hatta annemde hala süt kokusu alırım ben
İyiki konuşmuşsunuz Sütler kesilmemiş, annesi mutlu olunca oğluş da hem tok hem mutlu
Oyy kıyamam yabancılamıştır tabi ilk kez gördüğü içinKesinlikle canım hepsi apayrı aslında. Teyzesine gittiğimizde korktu ağlıyordu ablam kucağına aldı ben sustururum diye. Korktuğunun da farkında değil. Biraz uğraştı olmadı. İlk karşılaşmaları teyzesiyle. Teyzesi hasretti oğluşa ama. O da korktu tanımadığı için. Bana ver diyorum ben kaç tane çocuk büyüttüm diyorArtık kucağıma aldım sakinleştirdim. Şimdi de alıştı ağlıyor sesini duyunca susuyor
Aynen canım binerse de kısıtlı binmesi lazımmış. Günde 15 dakika gibi.
Bizim daha ayakları ağzımıza götürme çabamız YOk ulaşamıyoruz ayaklara :) ellerini uzatıyor ayaklarına doğru. Gel gel yapıyor
Bence enfeksiyonla alakalı değildir canım. Enfeksiyon olsa farklı belirtileri olurdu. Yedikleri olabilir senin yediğin olabilir. Bir de üşütünce kaka rengi yeşil olur direk. Korkma o kadar annesi sağlıklı bebiş. Hem dişten de olabilir.
Ya kıyamamİnşallah canım.. az önce de göğsüme yapıştırdım odanın içinde sallana sallana uyuttum. Uyutmak da zorlaştı iyice huy da değiştirdi. Mahvetti benim güzel kelebeğimi bu dişler yeter çıksın artık
Bakalım canım bebişin girebileceği kadar ısınmamışsa artık biz oğluşla kıyıda otururuz yürürüzHaftasonu Marmaristeydim orada denize giren çoktu. Büyük ihtimalle ısınmıştır canımTadını çıkartın tatilin.
ne güzel oğluş aradaki buzları iyice eritecek
Aç aç canım kesinlikle yap bunu. Aynen öyle yapabilir canım görüşmek istememen çok normal bu durumda. Ayrıca kelebek yalanı da görecek onunla. Çok dikkat etmek lazım. Anne olunca her şey değişiyor. Ben artık daha çok dikkat ediyorum girip çıktığım ortamlara.Hususi açıcam telefonun kayıt kısmınıutanmıyor olması canımı sıkıyor. Yarın bir gün benim kızımı bana düşman etmeye bile çalışır bu kadın sonra ben öyle demedim der kızımı yalana da maruz bırakır. Hiç bir araya gelmemizi istemiyorum
Canım biz yardım edince çabalamıyorlar. Oğluş ilk başta daha çok sağına soluna dönüyordu. Şimdi babası oyun oynatıyor ya kendi ara sıra dönüyor bıraktı. Bizden bekliyor şimdi.Ben de sürekli yüzüstünden sırt üstü çeviriyorum hatta yavaş yavaş yuvarlıyorum. Ben yapınca çok eğleniyor hoşuna gidiyor ama kendisi yapmıyor, çaba da göstermiyor. Vakti var herhalde biraz daha.
Ek gıda kabızlık ve pişik yapabiliyor diye biliyorum ben de. Canım oğluşun püresine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsinBiz de zor yapıyoruz kakamızı canım sanırım zorlayacak ek gıda. Eskiden günde iki kez kaka yapardı oğluş şimdi 3 güne bir yapıyor. Ankara'ya gittiğimizde bir hafta yapmadı. Verdiklerimiz etkiliyor bünyelerini. Bir kaç kez küçük küçük dene canım biraz katı şekilde kabul ediyorsa başla hemen. Ben öyle keşfettim hazır olduğunu.
Ben de aynı fikirdeyim öyle bulamaç gibi vermek istemiyorum benim midem bulanır onu görüncebiz nasıl yiyorsak onlara da öyle yedirmeliyiz diye düşünüyorum canım. Küçük küçük ezdirerek versek yerler ben şimdiden denemeye başladım ekmek içini zeytinyağına banıp verdim bayıldı ama sadece üç kez verdim küçük diye.
Haklısın canım inşallah böyle sorunsuz gider ilişkileri. Huzursuzluk olunca çok üzülüyorum , aman banane diyip geçen tiplerden olsaydım keşkeNe kadar sevse de sevilse de en ufak bir tartışmada ipler kopar canımaman Allah bozmasın iyi geçinip gidelim hep inşallah.. e eski arkadaşı abin hahaha kimi kime anlatıyorsa
Anne baba çok başkaaa iyi ki varlar Allah başımızdan eksik etmesin canım onları..
aynen canımm çok şükür ki
Evet de ilk kez huy değiştirdi sanırım kelebeğim. Ya da daha önce iyi huylar ediniyorduYa kıyamambebekler her hastalıkta bir huy kaparmış canım. Onlar öyle huzursuz olunca da biz dayanamıyoruz ki mutlu olsun diye her şeyi yapıyoruz o şekilde alışıyorlar. Çıksın inşallah bir an önceee kıyamam kelebeğe
Bakalım canım bebişin girebileceği kadar ısınmamışsa artık biz oğluşla kıyıda otururuz yürürüz
İnşallah canım ya ablamın olayları da biraz etkiledi sanırım babamı. Eşim destek çıktı ablama. Babamın da bilgisi var bu konuda. Bu da etkiledi diye düşünüyorum.
Onun yüzünden kızım yalanı normal bir şey sanacak. Uyarsam da anlamayacak yine yalanlayacak o yüzden ne kadar az görüşürsek o kadar iyi olacak. Ses kaydına bile ben öyle bir şey demedim der o kadın ya da aaa demiş miyim ben demedim sandım, yaşlandım artık der sıyrılır işin içindenAç aç canım kesinlikle yap bunu. Aynen öyle yapabilir canım görüşmek istememen çok normal bu durumda. Ayrıca kelebek yalanı da görecek onunla. Çok dikkat etmek lazım. Anne olunca her şey değişiyor. Ben artık daha çok dikkat ediyorum girip çıktığım ortamlara.
Benim kız biraz özgür ruh canım. Yemek yedirirken elimden kaşığı alıyor kendisi yiyor. Biberon verdiğimde de benim elimi bıraktırıyor kendi elleriyle tutuyorCanım biz yardım edince çabalamıyorlar. Oğluş ilk başta daha çok sağına soluna dönüyordu. Şimdi babası oyun oynatıyor ya kendi ara sıra dönüyor bıraktı. Bizden bekliyor şimdi.
Benim kelebek yediğimiz her şeye özeniyor canımKızlar ekmek vermeyin derim yani en azından o özenene kadar vermeyin.
Olabilir canım iki gecedir huzursuz zaten sürekli uyanıyor. Ankaradayken birlikte uyumuştuk ona da alışmış olabilir. Bir yere gidince mutlaka düzen bozuluyor.Rüya görmüştür belki annesi ondan korkmuş olabilirkelebeğim de olur bazen öyle titreye titreye ağlar.
Evet haklısın canım ama bu aralar daha çok anladıkları için daha bir tatlılaştılar. Eminim ilerleyen zamanda daha da tatlı olacaklar
Sağol canım da dikkat etmeye zaman yokki :))
Yoğurdu kızım da pek sevmiyor. Az da olsa yesin kalsiyum sonuçta diye veriyorum ben çok da zorlamadanAy bi benim oğlum sevemedi şu ek gida isini galiba.Bi de yemeyi bilmiyo benimki resmen agzinin ta icine sokarsak zorlayip yutuyo yoksa hep tukuruyo.sadece elma dilimi emdi severek simdiye kadar o da emme oldugu icin.Pure yapsam onu da yiyemez.kabak havuc fasulye verdim ayri ayri yogurt veriyorum sade verdim pekmezle de verdim.Simdi tahilli sebze vercem patates havuc irmik ya da mercimek pirinc ama yiyeceginden supheliyim.
Aslında gülerek tepki verdi herkese canım da alıştırarak vermek lazım kucaklarına. O da böyle bir buluşmada imkansızdıOyy kıyamam yabancılamıştır tabi ilk kez gördüğü içinkelebeğim de ilk kez gördüğü insanları ilk önce inceliyor hoşuna gitmezse ağlıyor hoşuna giderse gülüyor
Oğluş Ayaklarıyla ilgilenmeye başladıysa birkaç güne ayaklar ağıza gider illaki
Haklısın canım kelebeğimin keyfi yerinde maşallah. Olmasa hemen götürürdüm zaten doktora. Evet kaka mevzusu biraz kafa karıştırıcı diş de olabilir ek gıda da üşütme deiimdilik düzeldi kontrol ediyorum sürekli
Olabilir canım bence de ek gıdadan oldu bu. Yoksa normalde her gün düzenli olarak yapıyordu. Ablama gittik orada değişti her şey. Orada başladım zaten her gün ek gıda vermeye. Püre yapmıyorum hiç canım. elma veriyorum kaşıkla sıyıra sıyıra çiğ olarak veriyorum bir de muhallebi yapıyorum yetiyor ona. Sabahları zeytinyağını bilerek veriyorum iki gün verdim ama etki eder mi bilmiyorum çok azdı sonuçta.Ek gıda kabızlık ve pişik yapabiliyor diye biliyorum ben de. Canım oğluşun püresine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsin
Deniyim canım büyük parça vermeyi. bugün yalnız havucu ezemedim sanırım yine püre yapıcam ama az tutucam rondoyu .
Maşallah oğluşa. Ekmek demişken ben kendim yapıcam muhtemelen kelebeğimin ekmeğini. Tarif bakmaya başladım şimdidensenin bildiğin tarif varsa paylaşırsan sevinirim canım :)
Keşke canımHaklısın canım inşallah böyle sorunsuz gider ilişkileri. Huzursuzluk olunca çok üzülüyorum , aman banane diyip geçen tiplerden olsaydım keşke
Kıyamam ya unutur inşallah annesi zamanlaEvet de ilk kez huy değiştirdi sanırım kelebeğim. Ya da daha önce iyi huylar ediniyorduçıksın kutlama yapıcam artık artık kullanmaya başladı beni kelebeğim istediği şey olmayınca hemen başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya. Bir şekilde aşmaya çalışıcam bu durumu.
Suyu seviyorsa ayaklarını suya sokmak bile iyi gelir oğluşa.
Bence de babanı eşinin yardımı etkilemiştirkötü bir olay iyi şeylere vesile olacak gibi desene
Anlamaz canım ona göre normal bir şey yalan söylemek.Onun yüzünden kızım yalanı normal bir şey sanacak. Uyarsam da anlamayacak yine yalanlayacak o yüzden ne kadar az görüşürsek o kadar iyi olacak. Ses kaydına bile ben öyle bir şey demedim der o kadın ya da aaa demiş miyim ben demedim sandım, yaşlandım artık der sıyrılır işin içinden
Günlerdir aramadı kafam rahat. Geçen hafta babamı görmeye gittiğimde de memlekette yoklardı çok iyi oldu ama pazartes günü rapor almak için memlekete gidicez o gün napıcam bilmiyorum