Canım ne kadarlık senin bebiş, büyük sanırm benimki anca bakıo ayağna doknmyo bile, 128 gnlükHanımlar sizin bebişlerde ayağını ağzına götürmeye başladı mı? Bizimki baya çabalar oldu. Ek gıdaya başla dedi doktor ama biizm sıpa almıyor malesef şimdiden zorlayacak bizi belli
Canım ne kadarlık senin bebiş, büyük sanırm benimki anca bakıo ayağna doknmyo bile, 128 gnlük
Benim oğlanın da bacaklar hep yukarda kafaya kadar getiriyor tuttugu zaman.Eli tam yetismiyor :)Hanımlar sizin bebişlerde ayağını ağzına götürmeye başladı mı? Bizimki baya çabalar oldu. Ek gıdaya başla dedi doktor ama biizm sıpa almıyor malesef şimdiden zorlayacak bizi belli
İyi akşamlar anneler
Bende anne adayıyım bebeğimin kalp atışlarını gördüm bugün
Yalnız diş problemimden dolayı 2 gün önce kanal tedavsi yapıldı hatta bir dişime daha yapılacak
Ateş kırgınlık halsizlik
Doktorum antibiyotik kullanabilirsin dedi
Agumentin kullanan var mı acaba hamileliğin ilk aylarında ??
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha demin bezini açtım ayak parmağını kendi çabasıyla ağzına aldı sonunda çokta hoşuna gitti cop cop emdi :) benm kız 1 aralıkta doğdu. Büyüdüklerini görmek heyecan verici birşey :) her gün bugün yeni ne yapacak diye beklemek çok güzel :)
Yerim ben onu yaaa maşallaahhh canım biz de 26 aralık doğmluyuz, ayne ayaklar sırtüstyken hep havada ama öle tutamıyor, sağa sola dönüyor ama 180°değil bazen yan döndğünde yüzünü yere gömüyoHemen hemen ayniyiz. 21 aralikta dogdu oglum. Benimki ayaklari doksan derece kaldiriyor. Ama tutmaya yeltenmedi. Sanirim tutmayacak. Saga sola tam dönüyor. Sirt ustu veya yuz ustu donmuyor. Yatak odasinda bıraktığım zaman yerinde bulamiyorum. Ayak ucuna dogru gidiyor. Isi gucu ayaga kalkmaya calismak. Hep kucak istiyor. Eline minnacik birsey alsa asilip kalkmaya ugrasiyor :)
Öncelikle gwçmiş olsn canm. Hamileyken 2 kez ateşli grip geçirdim ateşim 1 kez 39 oldu kaç kere acile gittim 3 4 dr gezdm ama hiçbiri parol dışında ilaç vermedi.İyi akşamlar anneler
Bende anne adayıyım bebeğimin kalp atışlarını gördüm bugün
Yalnız diş problemimden dolayı 2 gün önce kanal tedavsi yapıldı hatta bir dişime daha yapılacak
Ateş kırgınlık halsizlik
Doktorum antibiyotik kullanabilirsin dedi
Agumentin kullanan var mı acaba hamileliğin ilk aylarında ??
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Oh ne güzel uyuyun dinlenin ana oğulEvet canım çok iyi geldi de çok yorulmuşuz. Geldiğimden beri uyku modundayımoğluş uyuyor ben de uyuyorum :)
Bence de öyle canım yoksa neden ağlasınlar ki. Ağlamaya başka sebep YOk. Hoş bu kez kalabalığa alışmış onun için de ağladı
Oyy kıyamam ya ilgi istiyorlar minikler
Hehee oyun oynarken ben de yapıyorum canım kikir kikir gülüyor
Cnm konuşsamsa daha aklı yetmiyo ablayı. Diye belden tutup kaldırmaya çalışıyor arada seviyor arada sıkıştırıyorCanım anlattın mı kardeşinin zarar görebileceğini, onu koruması gerektiğini vs. Bence anlar ve yapmaz sen de biraz gözlemle bakalım kardeşiyle başbaşa kalınca napıyor büyük kuzucukyoksa gerçekten işin çok zor.
Silikon görmüştüm canım o j alıcamcanım içine meyve konan emziklerden silikon olanını mı alıcaksın yoksa fileli mi düşünüyosun ben karar veremedim bazıları silikon olanı övmüş bazıları fileliyi
Hepsi ayrı bir güzel ayrı bir tatlı. Bebek diyip geçmemek lazım birbirlerine hiç benzemiyorlar aslında. Hepsinin rengi, kokusu, keyfi farklı.Heyecanlı heyecanlı sallıyorlar ya çok tatlılar allahım esirgesin hepsini
Ben de kararsızım şu an erken zaten. 7. 8. Ay alsak da zaten artık yürüme çabaları başlar gerek YOk sanırım. İlk araba ben de düşünüyorum canım onlar çok iyi oluyor. Bayağı oynuyorlar. Hem yürümesine yardımcı oluyor.
Gören aç koyuyoruz sanar canım
Korkma canım hiç. Biraz üşütünce de kaka yeşil oluyor. Bizim bir aydır düzeldi kakamız. Bundan önce hep yeşildi. Doktora sordum korkma rahatsız değilse dedi. Zaten sürekli gülücük saçan bir bebekti. Ya sindirimle alakalı oluyor ya da üşütüyorlar. Eğer ciddi bir sorun olsa zaten durmaz bebiş.
Bana da elma etkiledi gibi geliyor çünkü katıydı kızımın kakası. Evet püre yüzünden dün turuncu yaptı bir ara. Benim de sebzeleri çatalla ezilmiş halinde vermeye başlamam lazım artık. Hazır olduğunu düşünüyorum. Bu arada 6.ay başlanacak olan kahvaltıyı kızıma bulamaç halinde değil de tek tek bizim yaptığımız gibi vermek istiyorum. İnşallah yer kelebeğimBayağı hazırlarmış canımartık blenderdan çekmiyorum çatalla eziyorum haşlama türlerini bir güzel yiyor ki
Bişi olmaz canım bebeklerin sindirim sistemi tam gelişmediği için genelde yediklerini aynı şekilde çıkarıyorlar. Havuç verdiğimde turuncu kaka yapmıştı oğluş ve bildiğin yedirdiğim şekilde çıkarmıştı. Şimdi de elmayı biraz katı veriyorum katı yapıyor kakayı canım. Bu arada elmanın rengi nasıl canım o da etkilemiş olabilir kakasını.
Haklısın canım o denli benimsenemez eşinin ailesi muhtemelen. Eşim çok sever bizimkileri hatta bazen kendisini benim ailemden görür beni çekiştirir abimeO zaman bayağı götürür onlar sizi canım
İsterse çok çok iyi birisi olsun canım. Kimse kimsenin annesini babasını kendi anne babası gibi sevemez. Kimse de gelinini damadını öz oğlu gibi sevemez. Benim kaynanam çok iyi kayınbabam da öyle gözümün içine bakarlar. Ama kendi annem babam gibi olamıyorlar. Ben kendi babamla arkadaş gibiyim. Koluna girer gezerim. Ama kayınbabama yapamıyorum. Kaynanam da çok iyi ama kendi annem gibi davranmıyor bana. Annem her gün arar sorar. O bir hafta aramaz. O da kendi kızını her gün arar. Kan bağı var sonuçta anne babamızla. Biz omlardan olduk. Bu gerçek sayesinde aramızda koparılamayacak bir bağ var.
Haklıyı haksızı ayırt edip bunu kabullenince bütün meseleler kolay çözülüyor canım.
Aynen canım eşime çok düşkünüm bir de. Ben her gün ağlardım sütüm de kesilirdi kesin.
İnşallah canım.. az önce de göğsüme yapıştırdım odanın içinde sallana sallana uyuttum. Uyutmak da zorlaştı iyice huy da değiştirdi. Mahvetti benim güzel kelebeğimi bu dişler yeter çıksın artıkSon demlerini yaşıyor o zaman canım. Genelde son günlerde bu şekilde oluyormuş. Geceleri kalkıp ağlıyorlarmış. Çok acırmış zatenkıyamam miniğe. İnşallah daha fazla çekmez kuzucuk. Bir an önce patlatır.
Haftasonu Marmaristeydim orada denize giren çoktu. Büyük ihtimalle ısınmıştır canımSağol canım bayağı iyi geldi bu bizebabamla da daha çok yakınlaştık :) oğluşu sevdi bol bol
Amin canım inşallah bakalım nasıl geçecek oğluşla ilk tatilDeniz ısınmıştır umarım iyice.
Hususi açıcam telefonun kayıt kısmınıAhahaaa çooook mantıklı bu şekilde yalan da söyleyemezkanıtlarsın yalan söylediğini canım dene bence eşine karşı yap
Ben de sürekli yüzüstünden sırt üstü çeviriyorum hatta yavaş yavaş yuvarlıyorum. Ben yapınca çok eğleniyor hoşuna gidiyor ama kendisi yapmıyor, çaba da göstermiyor. Vakti var herhalde biraz daha.Canım yüzüstü yatırınca biz de fazla durmuyoruz ağlıyoruz. Muhtemelen yoruluyorlar. Sürekli başlarını dik tutmaya çalışıyorlar çabalıyorlar ya. Ben de ağlayınca geri çeviriyorum hemen. Eşim sürekli sırtüstü yüzüstü çeviriyor oyun yapıyor o zaman çok mutlu oluyor.
Canım birkaç gündür kızımın ayağı ağzında bez değiştiriyoruzHanımlar sizin bebişlerde ayağını ağzına götürmeye başladı mı? Bizimki baya çabalar oldu. Ek gıdaya başla dedi doktor ama biizm sıpa almıyor malesef şimdiden zorlayacak bizi belli
Sevme kısmının nasıl olması gerektiğini göster canımCnm konuşsamsa daha aklı yetmiyo ablayı. Diye belden tutup kaldırmaya çalışıyor arada seviyor arada sıkıştırıyor
Silikon görmüştüm canım o j alıcam