2016 Aralık Anneleri

Kızlar 6 aydn önce gluten riskinden dolyı ekmek, tahıllar ve gevrekler kesinlikle önerilmio bilginze

Biz bugn ilk dönüşümüzü başaryıla tamamladık 131 günlüğüz,
Bi de kızlar mersinliler bilir gecn gün batırık içtim 1 saat sonra süt fışkırttım resmen ki sütü az olan biriyim. Dünde kalndn ayırp içtm tavsiye edrm. İçinde bol susam yer fıstğı Ve kavrulmş tahin vardı

Günaydın hanımlar ne sessiz bir topik olmuşuz biz böyle ya

Günaydınnnn biraz geç oldu :)
Narcoleptic insomniac Canım senin kelebek mama sandalyesine oturuyordu galiba.Rahat oturabiliyor mu ekstra destekliyor musun. Benim oğlanın kafa biraz büyük de masanin tepsisine dusuverir diye korkuyorum

Muhtemelen alıştı canım sürekli uyanıyor ağlıyor bir de bana bakıp. bugün şükür daha iyi uyudu aynen birlikte uyumak çok güzel ama ben de korkuyorum alışır diye sadece oynamak için alıyorum yanıma
Evet canım bence de anne olunca farkediliyor bazen komşular bu gürültü ben diyordur diyorum ama bana sanki en güzel şarkı
Ben başına gidince uyanıyor bizimki ben sen telefonda fotoğraflarını seviyorum ))

Kesinlikle canım 1 yıl çok uzun bir süre ve bu 1 yılda çok zor günler geçirdiler. Sarılmak o kadar iyi geldi ki...
çok fena trip atacaklar gibi şimdiden belli ediyorlar huylarını maşallah canım :)
Ay maşallah kelebeğe canım Allah esirgesin onu her gün yeni bir şeyle karşılıyorlar bizi.
Benim prensibim canım huzurlu mutluysa bir sorun yok denektir diyorum. Ablamdan öğrendim bunu da

Bir ara kaşıkla da verdim etki etmedi canım. Katı ya normal sanırım böyle olması. Yine 3 gündür kaka yapmadı bekliyorum dört gözle
Evet canım çok dikkat etmek lazım. Ben de verirken az az veriyorum bir şey olmasın diye. Korkuyorum kaşığı doldurmaya.
Sen un bul tamam canım bizim köy unu var makine YOk bizim de fiyatlara baktım bayağı da pahalı

Aynı ben. Kendi kendimi yerim sürekli. Gerçi sevdiğim bir insana haksızlık yapılırsa kaplan kesilirim
Aynen canım ben de sevdiklerime haksızlık yapılmasına hiç gelemem.
Annelikten hep bunlar canım aynen ben bazen öyle davranıyorum her istediğini yapmıyorum

Ay aman sizin yanınızda ne işi var. Gençsiniz takılırsınız karı koca. Az düşünceli olacak insan. Zaten eşin sürekli işte bir haftasonu var rahatça gezmek eğlenmek için. Yalnız kalsınlar demesi lazım. Arada bir olabilir gelebilir ama sürekli hoş olmaz. Tabi huzursuz eden hiç gelmesin. İnşallah bir işi çıkar da kv, aramaz sizi hiç canım

Geçen bir programda gördüm canım kaşığın engeli vardı bebek ağzına götüremiyor o engel sayesinde. Nerden buluruz bilmiyorum tabi. O kaşıktan olsa çok iyi olur zaptetmek çok zor bebişleri. Ağzına kaşık el yemek hep birlikte giriyor
Ona göre de özgürlük seninle demek annesi

Aynen canım ağzımıza çatalı götürürken elimiz titriyor öyle bir bakıyor ki.. artık arkamızı dönüyoruz oğluşa yemek yerken
Hahaa ver ekmeği zaten yiyemez canım emer sadece

İşte bu yüzden canım kendi unumuz var bizim. ekmeği evde yapmayı düşünüyorum. Markete gidip unların içine bakın hepsinde katkı maddesi var. Geçen yıl hamilelikte farkettim. Ondan sonra memleketten kendi buğdayımızın unundan getirmeye başladım. Bu şekilde ekmek güzel ve sağlıklı oluyor. Hem her şeyin azı karar çoğu zarar. Abartı olmadan ekmek yenmesine karşı değilim ben kendim de ekmek yemiyorum fazla. Sadece kahvaltıda tüketirim ekmeği. Canan teyzeyi de pek sevmiyorum her şeye zararlı diyor aç kalırız onu dinlersek sadece ot yiyerek insan yaşayamaz ki her şeyden az az yemeli.

Bu çok normal canım korkma. Vücut ısımız bizim de her zaman aynı değildir. 37 olmadıkça rahat ol. Mesela yemek yiyince vücut ısımız artıyor açken üşüyoruz ısımız düşüyor. Küçük oynamalardan bişi olmaz

Maşallah canım Gözünüzaydın çok heyecanlı bir süreç biz de 1 ay 1 gün önce dönmeyi başarmıştık hala dönüyoruz çok şükür. ama biz 2 aralık doğumluyuz büyüğüz sizden. Hemen hemen aynı zamanda dönmüş bebişler
Batırık bilirim ama hiç sevmem canım :) tahinli kek yaptım ben de o da işe yaradı ama göbeğim çıkıyor git gide

Aynen canım her anı mükemmel, önce gülüşü sonra konuşması tutması dönmesi şimdi 4 gözle emeklemesini bekliyoruz evet canım siz 24 gün büyüksnz ben bugn de batırık içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…