- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Bıraktım canım hatta hazırladım biraz dışarı çıkıcaz babamızı da işyernden alıcaz gezicez biraz yoksa evde otur otur hiç yaramıyor bana.Rahat ol kuzum ya bırak dereceyi kenara yap kahveni iç kuzunla oyna bişeyi yoktur
Kızlar 6 aydn önce gluten riskinden dolyı ekmek, tahıllar ve gevrekler kesinlikle önerilmio bilginzeOlabilir canım bence de ek gıdadan oldu bu. Yoksa normalde her gün düzenli olarak yapıyordu. Ablama gittik orada değişti her şey. Orada başladım zaten her gün ek gıda vermeye. Püre yapmıyorum hiç canım. elma veriyorum kaşıkla sıyıra sıyıra çiğ olarak veriyorum bir de muhallebi yapıyorum yetiyor ona. Sabahları zeytinyağını bilerek veriyorum iki gün verdim ama etki eder mi bilmiyorum çok azdı sonuçta.
O da olur canım havuç yumuşak zaten biraz içinde iri taneler olursa denersin onları yiyorsa direk çatalla ezer verirsin :) yarasın kelebeğe
Canım biz ekmek yaparız evde ama yufka ekmek. Onu da bebişler yiyemez boğazına yapışır. Ben de kendim yapmak istiyorum bu ekmekleri vermek istemiyorum. Bebek ekmekleri var onlara da güvenmiyorum. Ekmek yapma makineleri var canım onlara bakacağım bien pratik be garanti onlar olur sanırım.
Muhtemelen alıştı canım sürekli uyanıyor ağlıyor bir de bana bakıp. bugün şükür daha iyi uyuduAlışmıştır canım seninle yatmaya. Eşim işe gidince yanıma alıyorum kızımı daha uzun süre daha huzurlu uyuyorben de bir kere birlikte yatsam ipin ucu kaçar diye düşünüyorum:)
Oyy tatlı kuzucuk yaa çığlıkları da çok güzel oluyor ya da bana öyle geliyor anne olunca gark ediliyor sanırım bunlar
Aynıyız canım uyurken bile bakıp bakıp seviyorum kelebeğimi
Kesinlikle canım 1 yıl çok uzun bir süre ve bu 1 yılda çok zor günler geçirdiler. Sarılmak o kadar iyi geldi ki...Söz konusu aileyse ve uzun zaman görülmediyse sevgi ve özlemden illaki oluyor canım. Haklısın insan özlüyor keza 1 sene çok uzun bir süre. Çok sevindim mutlu olmanıza
Zamanla görücez bakalım hanımefendinin triplerini:))
Götürür canım kızımdan hiç beklenmedik performanslar görüyorum her gün
Ayy içim rahatladı canım çok sağol takmıştım kafaya ama kendimi dizginlemeye çalışıyordum
Bir ara kaşıkla da verdim etki etmedi canım. Katı ya normal sanırım böyle olması. Yine 3 gündür kaka yapmadı bekliyorum dört gözleZamanla düzene girer canım bağırsakları yeni düzene alışmaya çalışıyorzeytinyağını bir çay kaşığı verebilirsin aslında.
Az önce ezip de verdim yedi canım ama son kaşıkta bana oyun yaparken boğazına kaçtı. Hemen müdahale ettim çok dikkat etmek lazım.
Bende var canım ekmek yapma makinası 2 yıl önce bir hevesle aldık 2 kere ekmek yaptık aksesuar gibi duruyor bir köşedekaliteli un bulmak lazım sadece sanırım.
Aynen canım ben de sevdiklerime haksızlık yapılmasına hiç gelemem.Aynı ben. Kendi kendimi yerim sürekli. Gerçi sevdiğim bir insana haksızlık yapılırsa kaplan kesilirim
Annelikten hep bunlar canımİnşallah unutur canım. Ayy evet valla onca sıkıntı yaşıyor kelebeğim. Kıyamamıyorum kiii
Yine de önüne geçmek lazım her şeyi yaptıramayacağını öğrenmesi lazım
Şıpıdık şıpıdık oynayın suyla annesi ne güzel
Amin canım ayrılık zor tabiki.
Ay aman sizin yanınızda ne işi var. Gençsiniz takılırsınız karı koca. Az düşünceli olacak insan. Zaten eşin sürekli işte bir haftasonu var rahatça gezmek eğlenmek için. Yalnız kalsınlar demesi lazım. Arada bir olabilir gelebilir ama sürekli hoş olmaz. Tabi huzursuz eden hiç gelmesin. İnşallah bir işi çıkar da kv, aramaz sizi hiç canımEvet her şeye saçma da olsa var bahanesi. Aramaz inşallah da yarın bir gün ay biz özledik torunumu diye ağız yapar gelmeye kalkışır. Havalar güzel burası da yemyeşil doğal olduğu için gezmeye bahane arar.
Eşim kızımı da götürmek ister. Ben olmadan kızımı göndermem. Tartışırız yine eşimlepfff..
Geçen bir programda gördüm canım kaşığın engeli vardı bebek ağzına götüremiyor o engel sayesinde. Nerden buluruz bilmiyorum tabi. O kaşıktan olsa çok iyi olur zaptetmek çok zor bebişleri. Ağzına kaşık el yemek hep birlikte giriyorBenim kelebek de çok sokuyor ben kısa tutturuyorum direkt ağzına götürüyorbir de kızımın kaşığı çok yumuşak o yüzden rahatım
Bıraksam bı sefer de benimle ilgilenmiyorsun diye ağlıyororta yolu bulamadık biz
Aynen canım ağzımıza çatalı götürürken elimiz titriyor öyle bir bakıyor ki.. artık arkamızı dönüyoruz oğluşa yemek yerkenOyyy kıyamam oğluşa. Eşinin tabiri çok iyiymiş canımKelebeğim de ağlıyor kucağıma alıp da yiyeyim diyorum kucağıma aldığım gibi tabağıma elini sokmaya çalışıyor elimden ekmeği almaya çalışıyor
İşte bu yüzden canım kendi unumuz var bizim. ekmeği evde yapmayı düşünüyorum. Markete gidip unların içine bakın hepsinde katkı maddesi var. Geçen yıl hamilelikte farkettim. Ondan sonra memleketten kendi buğdayımızın unundan getirmeye başladım. Bu şekilde ekmek güzel ve sağlıklı oluyor. Hem her şeyin azı karar çoğu zarar. Abartı olmadan ekmek yenmesine karşı değilim benAslında biraz Karatay teyzelik yaptım bebeğin ekmeğe ihtiyacı yok. Ekmek=karbonhidrat =şeker Karatay teyzem de şeker en tatlı zehirdir diyor. Ben yemiyorum eşimi biraz alıştırmaya çalışıyorum ama bebeğe vermeyeceğim. Buğdayın işlenip nasıl değersiz hatta zararlı hale geldiğini bi araştır istersen
Geçmiş olsun canım bizde de oldu huzursuzluk iki üç günde geçmişti. Sizin de geçmiştir sanırımIyi akşamlar kızlar
4. Ay aşısı zor oldu dereceye gelen bi ateş yok ama kafası sıcak ve hep huysuz gerıye dönük okuyamadım herkes iyidir inşallah
Bu çok normal canım korkma. Vücut ısımız bizim de her zaman aynı değildir. 37 olmadıkça rahat ol. Mesela yemek yiyince vücut ısımız artıyor açken üşüyoruz ısımız düşüyor. Küçük oynamalardan bişi olmazGünaydın hanımlar. Miniklerinizin genel olarak vücut sıcaklığı nedir? İlk zamanlar kızımın ateşini ölçtüğümde 36 olurdu hep şimdilerde 35.7-35.8 oluyor. Araştırdığımda normal vücut sıcaklığının 35.5-37.5 arası olduğu söyleniyor ama kızımın ateş durumu biraz korkutuyor beni.
Glutensiz un bulalım o zaman canım :) gerçi 6. Aya girdik biz çok şükür bir hafta olacak 6. Aya gireli.Kızlar 6 aydn önce gluten riskinden dolyı ekmek, tahıllar ve gevrekler kesinlikle önerilmio bilginze
Maşallah canım Gözünüzaydın çok heyecanlı bir süreçBiz bugn ilk dönüşümüzü başaryıla tamamladık131 günlüğüz,
Bi de kızlar mersinliler bilir gecn gün batırık içtim 1 saat sonra süt fışkırttım resmen ki sütü az olan biriyim. Dünde kalndn ayırp içtm tavsiye edrm. İçinde bol susam yer fıstğıVe kavrulmş tahin vardı
MaşallahhGlutensiz un bulalım o zaman canım :) gerçi 6. Aya girdik biz çok şükür bir hafta olacak 6. Aya gireli.
Maşallah canım Gözünüzaydın çok heyecanlı bir süreçbiz de 1 ay 1 gün önce dönmeyi başarmıştık hala dönüyoruz çok şükür. ama biz 2 aralık doğumluyuz büyüğüz sizden. Hemen hemen aynı zamanda dönmüş bebişler
Batırık bilirim ama hiç sevmem canım :) tahinli kek yaptım ben de o da işe yaradıama göbeğim çıkıyor git gide
Aynen canım her anı mükemmel, önce gülüşü sonra konuşması tutması dönmesi şimdi 4 gözle emeklemesini bekliyoruzMaşallah canım Gözünüzaydın çok heyecanlı bir süreçbiz de 1 ay 1 gün önce dönmeyi başarmıştık hala dönüyoruz çok şükür. ama biz 2 aralık doğumluyuz büyüğüz sizden. Hemen hemen aynı zamanda dönmüş bebişler
Batırık bilirim ama hiç sevmem canım :) tahinli kek yaptım ben de o da işe yaradıama göbeğim çıkıyor git gide