- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Aynı şey bizde de var canım oğluş da yapışıyor kaşığa ama kaşığı ağzına çok sokuyor korkuyorum vermiyorumBenim kız biraz özgür ruh canım. Yemek yedirirken elimden kaşığı alıyor kendisi yiyor. Biberon verdiğimde de benim elimi bıraktırıyor kendi elleriyle tutuyortam tersi; yardımcı oluyorum diye sinir olup ondan dönmüyordur belki
Canım normal ekmek vermek istemiyorum aslında. Bebek ekmeklerine de güvenmiyorum. ekmek yapma makinesi araştıracağım bakalım. Oğluş kaç ay oldu biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor canı istiyordu hep. Çok az veriyorum ama içim rahat etmiyor.Kızlar ekmek vermeyin derim yani en azından o özenene kadar vermeyin.
Hahaaa eşim de kendimi Erol taş gibi hissediyorum yemek yerken diyorBenim kelebek yediğimiz her şeye özeniyor canımboğazımızda kalacak artık o denli bakıyor
Püreyi de bir dene canım belki o şekild sever. katı gıdaya hazır değildir belki henüz. Blenderdan çekip dene istersen. Yoğurdu biz de zorla yiyoruz iki hafta ara vermiştim. Bugün tekrar denedim. İlk başta tiksinir gibi yaptı. Ben de az az bir damla bir damla verdim. Sonra alıştı sanırım. 3 4 çay kaşığıydı yedi hepsini çok şükür.Ay bi benim oğlum sevemedi şu ek gida isini galiba.Bi de yemeyi bilmiyo benimki resmen agzinin ta icine sokarsak zorlayip yutuyo yoksa hep tukuruyo.sadece elma dilimi emdi severek simdiye kadar o da emme oldugu icin.Pure yapsam onu da yiyemez.kabak havuc fasulye verdim ayri ayri yogurt veriyorum sade verdim pekmezle de verdim.Simdi tahilli sebze vercem patates havuc irmik ya da mercimek pirinc ama yiyeceginden supheliyim.
Alışmıştır canım seninle yatmaya. Eşim işe gidince yanıma alıyorum kızımı daha uzun süre daha huzurlu uyuyorOlabilir canım iki gecedir huzursuz zaten sürekli uyanıyor. Ankaradayken birlikte uyumuştuk ona da alışmış olabilir. Bir yere gidince mutlaka düzen bozuluyor.
Evet canım artık daha bilinçli hareket ediyorlar oğluş artık beni görünce çığlık atıyor eskiden sadece gülerdialıp içime katasın geliyor sevgisinden kafayı yiyecek gibi oluyorum babaannesi de diyor bazen seviyorum kendi kendime diyor sonra tövbe tövbe bu nasıl bir sevgi diyorum diyor
Sen de haklısın canım anne olunca kendimizi ikinci plana attık çoktan
Söz konusu aileyse ve uzun zaman görülmediyse sevgi ve özlemden illaki oluyor canım. Haklısın insan özlüyor keza 1 sene çok uzun bir süre. Çok sevindim mutlu olmanızaAslında gülerek tepki verdi herkese canım da alıştırarak vermek lazım kucaklarına. O da böyle bir buluşmada imkansızdıben de oğluşu bırakıp yeğenlerime koştum sarıldım bir yıldır görmüyordum nasıl özlemişim. Sarılıp ağladım
Kelebek çok akıllı olacak annesi :) maşallah ona şimdiden ayırt ediyor
Götürebilecek gibi görmüyorum hiç canım sanki o kadar elastik değil gibi
Keyfi yerindeyse hiç korkma annesiii biz sürekli yeşil kaka yaptık. Huzursuz olmayınca hiç doktora götürmedim. Şimdi de bazen günde bir kez oluyor. O da üşütünce oluyor sadece.
Kelebek mutluysa sorun yok demekrahatsız olsa bas bas bağırır
Zamanla düzene girer canım bağırsakları yeni düzene alışmaya çalışıyorOlabilir canım bence de ek gıdadan oldu bu. Yoksa normalde her gün düzenli olarak yapıyordu. Ablama gittik orada değişti her şey. Orada başladım zaten her gün ek gıda vermeye. Püre yapmıyorum hiç canım. elma veriyorum kaşıkla sıyıra sıyıra çiğ olarak veriyorum bir de muhallebi yapıyorum yetiyor ona. Sabahları zeytinyağını bilerek veriyorum iki gün verdim ama etki eder mi bilmiyorum çok azdı sonuçta.
O da olur canım havuç yumuşak zaten biraz içinde iri taneler olursa denersin onları yiyorsa direk çatalla ezer verirsin :) yarasın kelebeğe
Canım biz ekmek yaparız evde ama yufka ekmek. Onu da bebişler yiyemez boğazına yapışır. Ben de kendim yapmak istiyorum bu ekmekleri vermek istemiyorum. Bebek ekmekleri var onlara da güvenmiyorum. Ekmek yapma makineleri var canım onlara bakacağım bien pratik be garanti onlar olur sanırım.
Aynı ben. Kendi kendimi yerim sürekli. Gerçi sevdiğim bir insana haksızlık yapılırsa kaplan kesilirimKeşke canımcidden her şeyi takan biri olmak çok zor. Ben de hemen üzülürüm bir şey olduğunda ve içime atarım dışa da vuramam.
İnşallah unutur canım. Ayy evet valla onca sıkıntı yaşıyor kelebeğim. Kıyamamıyorum kiiiKıyamam ya unutur inşallah annesi zamanlahak etti kutlamayı canım ne çekti kelebek biraz eğlensin
Artık daha bilinçliler canım davranışlarını da bilinçli olarak yapıyorlar. Bizi kullanmaları da normal biliyorlar kıyamadığımızı
Suyu çok seviyor canım artık oynarız oğluşla :) yer annesi onu
İnşallah canım inşallahinsanın tek tutunacak dalı ailesi. Rabbim bu dünyada yaşarken ayrılık yaşatmasın hiç kimseye.
Evet her şeye saçma da olsa var bahanesi. Aramaz inşallah da yarın bir gün ay biz özledik torunumu diye ağız yapar gelmeye kalkışır. Havalar güzel burası da yemyeşil doğal olduğu için gezmeye bahane arar.Anlamaz canım ona göre normal bir şey yalan söylemek.
Heheee her şeye bir bahanesi var yani kadının. İşin içinden sıyrılmayı çok iyi biliyor ama herkese işlemez bunlar.
Aman aramasın inşallah hiçççççç...
Dışarıda takıl canım gitme olmaz mı?
Benim kelebek de çok sokuyor ben kısa tutturuyorum direkt ağzına götürüyorAynı şey bizde de var canım oğluş da yapışıyor kaşığa ama kaşığı ağzına çok sokuyor korkuyorum vermiyorum
Olabilir annesi rahat bırak kızı bakarsa yapsın
Oyyy kıyamam oğluşa. Eşinin tabiri çok iyiymiş canımHahaaa eşim de kendimi Erol taş gibi hissediyorum yemek yerken diyoröyle iştahla bakıyor yavrum. Yeni de değil 2 ay olmuştur ilk başta canı istemiyordur diyordum da baktım ağzını şapırdatıyor çocukcağız
Afiyet olsun canım eline sağlıkTahinli çörek varmış Ankara'da. Ankarada olanlar biliyordur. Süt yapma özelliği varmış bu çöreğin. Ben geçen gittiğimde yedim her gün direk etki etti. Paylaşmak istedim sizlerle anneler. Bugün de evimde tahinli kek yapmaya karar verdim. Aynı işi görür diye düşünüyorum. Keki yaptım soğuyor :) isterseniz deneyin bir
Aslında biraz Karatay teyzelik yaptım bebeğin ekmeğe ihtiyacı yok. Ekmek=karbonhidrat =şeker Karatay teyzem de şeker en tatlı zehirdir diyor. Ben yemiyorum eşimi biraz alıştırmaya çalışıyorum ama bebeğe vermeyeceğim. Buğdayın işlenip nasıl değersiz hatta zararlı hale geldiğini bi araştır istersenCanım normal ekmek vermek istemiyorum aslında. Bebek ekmeklerine de güvenmiyorum. ekmek yapma makinesi araştıracağım bakalım. Oğluş kaç ay oldu biz yemek yerken ağzını şapırdatıyor canı istiyordu hep. Çok az veriyorum ama içim rahat etmiyor.
Keyfinin yernde olması rahatlatıyor canım ama yine de takıldım . Az önce tekrar ölçtüm bu sefer 36.2 çıktı. Ayy psikopat gibiyim yaa elimde dereceyle dolaşıyorum. Kızıyorum kendime bu kadar endişeli olma diyeGünaydın cnm ben hiç.ölçmedim daha kızımın ateşini:)))) rahat ol ben ablamızıda hastaysa yada alnı sıcak gelince ölçerdim
Rahat ol kuzum ya bırak dereceyi kenara yap kahveni iç kuzunla oyna bişeyi yokturKeyfinin yernde olması rahatlatıyor canım ama yine de takıldım . Az önce tekrar ölçtüm bu sefer 36.2 çıktı. Ayy psikopat gibiyim yaa elimde dereceyle dolaşıyorum. Kızıyorum kendime bu kadar endişeli olma diye