2016 Aralık Anneleri

Gece gece uykum kaçtı ablamı prof a götürdük adam çıkacakken para işini dedi 3500 verin ben ilgilenicem dedi şimdi fakultede asistanları bakıyo zaten bu da knt edecekmiş ordan arada gittikçe gene muayene parası alacak bide cuma gunki tahlile bağladı herşeyi o gün konuşuruz dedi şimdi niye konışmadıysak diyorum acaba hepsini versek mi yoksayarım yarım mı versek dogumdan once diye daha doğum belirsiz iki ay sonra da olabilir parayı aldım diye az mı ilgilenir acaba az mı yada tam tersi parayı alır fazla mı ilgilenir zaten aynı yerde doğum olacak kendisi yapmaz mı falan deli sorular hem bişi değişmezdi diyorum hemde kendimi direk fiyatı kabul edince enayi gibi hissediyorum başkaları indirim yaptıracaktı diye ben kayseri değilim galiba ya genim bozuk:))))

Kusura bakmayın ya uykum kaçtı başınızı ağrıttım

canım ben de hamileyken hep filelileri farketmiştim bunlardan alırım diye özenirdim ama araştırınca silikon daha yakın geldi bana da

selam kızlar bebeğimde süt ve süt ürünlerine alerji çıktı bir aydır hiç kilo almamıştı hatta 100 gr zayıflamıştı bile ve yüzünde de kırmızı döküntüler vardı kollarına da sarmıştı. doktoru süt içme dedi ama laktozsuz süt içebilir miyim acaba

Bizde de aynı sıkıntı var laktozsuz süt fln da içilmiyor malesef. Ben aldığım herşeyin içeriğğne bakıyorum sütle ilgili herhangi birşey var mı diye. Süt tozu peyniraltı suyu fln olanları bile yemiyorum. Ayrıca kızıma doktor relactaz damla verdi onla rahatlıyoruz şükür. Sen kalsiyum alacaksın suda eriyen tabletlerden.

Geçmiş oldun csnım hiçbirsey sütlü giyemiyorsun diye biliyorum bi arkadaşımda da vardı Dr çok dikkat et asla süt ürünleri tüketme kurallara uyarsan 1 yaşında alerjı ortadan kalkıyor eger dikkat etmezsen ömür boyu kalırmış bebekte aZcık sık dişini

Kızlar yoğurt,çorba,püre vs daha kolay yedirmek için biberon kaşık kullanıyorum tavsiye ederim. Yaptıktan sonra hazneye koyuyorum sıkıp sıkıp yediriyorum. Tabaktan almaya çalışmadan-o arada elime koluma vurmadan-dökmeden yedirmenin yolunu buldum.

Eklentiler

• 6AAAFD34-208E-4E09-9033-97235B526685-3133-000004ACFB38A7BB.jpeg
    8,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 973BCB1A-B557-4EAA-A311-6ED76291B0EC-3133-000004AD086472BB.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
Canım nereden aldın bunu kullanışlı biseye benziyor

Kızlar gece bebişinzn altnı değişiyo musnz? Ben değişmiyorm uyanmasn die. Ama çok uzun kalıo bazen değişiyorm şşıyorum değişmeli miyim değişmemeli miyim? Mesela 20.00 de değiştim uyuttum sabaha kadar çok diil mi? Kaka yapmıo ama zaten

Ben degismiyorum canım bezinden memnunum çok şükür kizariklik pisik olmadi hic.aksam 9 gibi degisiyorum 12 saat degismedigim oluyo

Çok güzelmiş cnm nerden kaça aldın

Ben degişmiyorum cnm

Ben de değiştirmiyorum sızma vs hiç olmadı. Prima aktif bebek benim kullandığım üzerinde 12 saat kuruluk garantisi yazıyor doğru demekki

Biraz huzursuz oğluş da canım anlayamadım sıkıntısını. Acaba kalabalığı mı arıyor yoksa diş mi bilemedim. Sabah birden bağırarak uyandı kucağıma aldım. Karnı da aç değildi. Sakinleşince yatırdım uyudu.
Çok tatlılar her halleri öyle güzel ki :) bizimki de kendi kendine çığlık atıyor sevinince heyecanlanınca bebişler doğduğundan beri hiç ayrılmadık hep birlikteyiz canım onlar da o yüzden bize sarılıyor baldan tatlı bebişlerimiz anne olmanın ayrıcalığı sanırım
Amaaan dikkat et canım kendine geçmiş olsun.

Benimki 10 gibi uyuyor. Ozaman degistiriyorum. Sabah 7 gibi uyaniyor. Gece ellemiyorum hic. Uyanirsa uyumuyor bir daha: )

Kesinlikle canım hepsi apayrı aslında. Teyzesine gittiğimizde korktu ağlıyordu ablam kucağına aldı ben sustururum diye. Korktuğunun da farkında değil. Biraz uğraştı olmadı. İlk karşılaşmaları teyzesiyle. Teyzesi hasretti oğluşa ama. O da korktu tanımadığı için. Bana ver diyorum ben kaç tane çocuk büyüttüm diyor Artık kucağıma aldım sakinleştirdim. Şimdi de alıştı ağlıyor sesini duyunca susuyor
Aynen canım binerse de kısıtlı binmesi lazımmış. Günde 15 dakika gibi.
Bizim daha ayakları ağzımıza götürme çabamız YOk ulaşamıyoruz ayaklara :) ellerini uzatıyor ayaklarına doğru. Gel gel yapıyor
Bence enfeksiyonla alakalı değildir canım. Enfeksiyon olsa farklı belirtileri olurdu. Yedikleri olabilir senin yediğin olabilir. Bir de üşütünce kaka rengi yeşil olur direk. Korkma o kadar annesi sağlıklı bebiş. Hem dişten de olabilir.

Rüya görmüştür belki annesi ondan korkmuş olabilir kelebeğim de olur bazen öyle titreye titreye ağlar.
Evet haklısın canım ama bu aralar daha çok anladıkları için daha bir tatlılaştılar. Eminim ilerleyen zamanda daha da tatlı olacaklar
Sağol canım da dikkat etmeye zaman yokki :))

Biz de zor yapıyoruz kakamızı canım sanırım zorlayacak ek gıda. Eskiden günde iki kez kaka yapardı oğluş şimdi 3 güne bir yapıyor. Ankara'ya gittiğimizde bir hafta yapmadı. Verdiklerimiz etkiliyor bünyelerini. Bir kaç kez küçük küçük dene canım biraz katı şekilde kabul ediyorsa başla hemen. Ben öyle keşfettim hazır olduğunu.
Ben de aynı fikirdeyim öyle bulamaç gibi vermek istemiyorum benim midem bulanır onu görünce biz nasıl yiyorsak onlara da öyle yedirmeliyiz diye düşünüyorum canım. Küçük küçük ezdirerek versek yerler ben şimdiden denemeye başladım ekmek içini zeytinyağına banıp verdim bayıldı ama sadece üç kez verdim küçük diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…