canım ben de hamileyken hep filelileri farketmiştim bunlardan alırım diye özenirdim ama araştırınca silikon daha yakın geldi bana daBen silikon olandan aldım bu daha iyi hem dişlerini kaşıyor hem temizlemesi kolay. Diğer file olan kirli duruyor meyve sebzenin rengi geçiyor temizliği zor, ısırdıklarında fileyi delme ihtimali de büyük bu yüzden ben silikon aldım.
Bizde de aynı sıkıntı var laktozsuz süt fln da içilmiyor malesef. Ben aldığım herşeyin içeriğğne bakıyorum sütle ilgili herhangi birşey var mı diye. Süt tozu peyniraltı suyu fln olanları bile yemiyorum. Ayrıca kızıma doktor relactaz damla verdi onla rahatlıyoruz şükür. Sen kalsiyum alacaksın suda eriyen tabletlerden.selam kızlar bebeğimde süt ve süt ürünlerine alerji çıktı bir aydır hiç kilo almamıştı hatta 100 gr zayıflamıştı bile ve yüzünde de kırmızı döküntüler vardı kollarına da sarmıştı. doktoru süt içme dedi ama laktozsuz süt içebilir miyim acaba
Geçmiş oldun csnım hiçbirsey sütlü giyemiyorsun diye biliyorum bi arkadaşımda da vardı Dr çok dikkat et asla süt ürünleri tüketme kurallara uyarsan 1 yaşında alerjı ortadan kalkıyor eger dikkat etmezsen ömür boyu kalırmış bebekte aZcık sık dişiniselam kızlar bebeğimde süt ve süt ürünlerine alerji çıktı bir aydır hiç kilo almamıştı hatta 100 gr zayıflamıştı bile ve yüzünde de kırmızı döküntüler vardı kollarına da sarmıştı. doktoru süt içme dedi ama laktozsuz süt içebilir miyim acaba
Canım nereden aldın bunu kullanışlı biseye benziyorKızlar yoğurt,çorba,püre vs daha kolay yedirmek için biberon kaşık kullanıyorum tavsiye ederim. Yaptıktan sonra hazneye koyuyorum sıkıp sıkıp yediriyorum. Tabaktan almaya çalışmadan-o arada elime koluma vurmadan-dökmeden yedirmenin yolunu buldum.
Ben degismiyorum canım bezinden memnunum çok şükür kizariklik pisik olmadi hic.aksam 9 gibi degisiyorum 12 saat degismedigim oluyoKızlar gece bebişinzn altnı değişiyo musnz? Ben değişmiyorm uyanmasn die. Ama çok uzun kalıo bazen değişiyorm şşıyorum değişmeli miyim değişmemeli miyim? Mesela 20.00 de değiştim uyuttum sabaha kadar çok diil mi? Kaka yapmıo ama zaten
Çok güzelmiş cnm nerden kaça aldınKızlar yoğurt,çorba,püre vs daha kolay yedirmek için biberon kaşık kullanıyorum tavsiye ederim. Yaptıktan sonra hazneye koyuyorum sıkıp sıkıp yediriyorum. Tabaktan almaya çalışmadan-o arada elime koluma vurmadan-dökmeden yedirmenin yolunu buldum.
Ben degişmiyorum cnmKızlar gece bebişinzn altnı değişiyo musnz? Ben değişmiyorm uyanmasn die. Ama çok uzun kalıo bazen değişiyorm şşıyorum değişmeli miyim değişmemeli miyim? Mesela 20.00 de değiştim uyuttum sabaha kadar çok diil mi? Kaka yapmıo ama zaten
Evet ya dökmeden yediriyorum artık iyi oldu. Gittigidiyordan aldım diğer renklilerin markası boon onlar çok pahalı geldiCanım nereden aldın bunu kullanışlı biseye benziyor
Ben de değiştirmiyorum sızma vs hiç olmadı. Prima aktif bebek benim kullandığım üzerinde 12 saat kuruluk garantisi yazıyor doğru demekkiKızlar gece bebişinzn altnı değişiyo musnz? Ben değişmiyorm uyanmasn die. Ama çok uzun kalıo bazen değişiyorm şşıyorum değişmeli miyim değişmemeli miyim? Mesela 20.00 de değiştim uyuttum sabaha kadar çok diil mi? Kaka yapmıo ama zaten
Canım senin aldığının markası ne? Öyle aratayim.Evet ya dökmeden yediriyorum artık iyi oldu. Gittigidiyordan aldım diğer renklilerin markası boon onlar çok pahalı geldi@syns
Biraz huzursuz oğluş da canım anlayamadım sıkıntısını. Acaba kalabalığı mı arıyor yoksa diş mi bilemedim. Sabah birden bağırarak uyandı kucağıma aldım. Karnı da aç değildi. Sakinleşince yatırdım uyudu.Oh ne güzel uyuyun dinlenin ana oğulayy o gülüşler beni bitiriyor bir de çığlığa başladık biz heyecanlanınca çığlık atıyor miniğim.
Sürekli ve özellikle benden ilgi bekliyor kelebeğim. Başkası kesmiyor:) yalnız az önce giyinirken iki kürek kemiği arasında bir şey cız etti. Sırt da gitti sanırım amma da dayanıksızmış vücudum
Kızlar gece bebişinzn altnı değişiyo musnz? Ben değişmiyorm uyanmasn die. Ama çok uzun kalıo bazen değişiyorm şşıyorum değişmeli miyim değişmemeli miyim? Mesela 20.00 de değiştim uyuttum sabaha kadar çok diil mi? Kaka yapmıo ama zaten
Kesinlikle canım hepsi apayrı aslında. Teyzesine gittiğimizde korktu ağlıyordu ablam kucağına aldı ben sustururum diye. Korktuğunun da farkında değil. Biraz uğraştı olmadı. İlk karşılaşmaları teyzesiyle. Teyzesi hasretti oğluşa ama. O da korktu tanımadığı için. Bana ver diyorum ben kaç tane çocuk büyüttüm diyorHepsi ayrı bir güzel ayrı bir tatlı. Bebek diyip geçmemek lazım birbirlerine hiç benzemiyorlar aslında. Hepsinin rengi, kokusu, keyfi farklı.
Örümcek erkek bebeklere özellikle tavsiye edilmiyor canım. ilk arabam tarzı oyuncaklar daha sağlıklı.
Bu aralar ayaklarını ağzına götürmeye bayılıyor. Eller ayaklar birlikte tıkıştırırsa ağzına hiç şaşırmam
Evet canım da arkadaşımın doktoru kaynatsan da illaki mama kalıntısı oluyor biberonlarda o yüzden makinada yıka demiş. Bunca zamandır mama yiyor kaynamış suyla dezenfekte edilmiş biberonlarda hiç yeşil kaka olmamıştı , hatırladığım kadarıyla. Ben de makinaya attım deterjan yene bitkisel emzik biberon temizleyici koydum parlatıcı yerine de sirke. Zaten makinada biberon programı da varmış sonradan keşfettimmakinada yıkandıktan sonra da yine bir 15 dk kaynattım tencerede. İnşallah olmaz bir daha.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kasikli-mama-biberonu-bebek-icin-mavi-278627465Canım senin aldığının markası ne? Öyle aratayim.
Rüya görmüştür belki annesi ondan korkmuş olabilirBiraz huzursuz oğluş da canım anlayamadım sıkıntısını. Acaba kalabalığı mı arıyor yoksa diş mi bilemedim. Sabah birden bağırarak uyandı kucağıma aldım. Karnı da aç değildi. Sakinleşince yatırdım uyudu.
Çok tatlılar her halleri öyle güzel ki :) bizimki de kendi kendine çığlık atıyor sevinince heyecanlanıncabebişler doğduğundan beri hiç ayrılmadık hep birlikteyiz canım onlar da o yüzden bize sarılıyor baldan tatlı bebişlerimiz anne olmanın ayrıcalığı sanırım
Amaaan dikkat et canım kendine geçmiş olsun.
Biz de zor yapıyoruz kakamızı canım sanırım zorlayacak ek gıda. Eskiden günde iki kez kaka yapardı oğluş şimdi 3 güne bir yapıyor. Ankara'ya gittiğimizde bir hafta yapmadı. Verdiklerimiz etkiliyor bünyelerini. Bir kaç kez küçük küçük dene canım biraz katı şekilde kabul ediyorsa başla hemen. Ben öyle keşfettim hazır olduğunu.Bana da elma etkiledi gibi geliyor çünkü katıydı kızımın kakası. Evet püre yüzünden dün turuncu yaptı bir ara. Benim de sebzeleri çatalla ezilmiş halinde vermeye başlamam lazım artık. Hazır olduğunu düşünüyorum. Bu arada 6.ay başlanacak olan kahvaltıyı kızıma bulamaç halinde değil de tek tek bizim yaptığımız gibi vermek istiyorum. İnşallah yer kelebeğim