- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Canım dün kucağımda yatırırken kendini zorlayarak ve benden güç alarak dik oturdu ama tabi desteksiz duramıyor hala. Ben kısıtlamıyorum kelebeğimi. Yemek yedirirken bile kaşığı eline veriyorum. Gözü burnu saçları da yiyor hatta oyuncakları da nasibini alıyor baya çok tatlı oluyorBizimki de yan dönerken başını kaldırıyor kalkmaya çalışıyor ama korkuyorum oturtmaya canım :)
Sağol canım ek gıdaya gecelim denicem mutlakaBir çay bardağı suyla bir tatlı kaşığı buğday nişastasını karıştırıp ocağa koydum canım. Karıştırarak pişirmen gerekiyor. Karıştırırken kaynıyor kaynadıktan Sonra bir iki dakika daha karıştırarak pişirmeye devam ediyorum. Dibi çok çabuk tutan bir tarif canım. Ocak'tan alıp bir tatlı kaşığı kadar üzüm pekmezi döküyorum. Biraz soğuyunca ılık ılık veriyorum. Bunu kendin de yapıp yiyebilirsin canım. Kalınca dönüyor kalıp kalıp çıkıyor :) oğlumda da Herhangi bir sorun olmadı dün vermiştim gayet keyifliyiz canım. Üzüm pekmezi çok faydalı zaten. Bir de pekmez ev yapımı doğal pekmez.
Bide 23 nisan dimi tarihler uçup giymiş bendeTüm bebeklerimizin ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. İnşallah daha çok bayramlar görürüz bebeklerimizle
Allah çocuklarımızın yüzüne gülsün onlara hayırlı yazılar yazsın ben kendimden geçeli çok oldu canım..Bide 23 nisan dimi tarihler uçup giymiş bende
Biz iyi kötü yetiştik güzel bi eğitim altuk inşallah evlatlarımız da kaliteli eğitim ve yaşantıları olur hiç sanmıyorum ana
Amin canım. İnşallah mutludur mutlulardır. Ne güzel demiş anneannen. Hepimiz öyle olacağızz...Amin canım çok sağol. O garip huzur anneannemi toprağa verdikten sonra bürümüştü beni de. Allah kabul etsin dualarını canım. Anneannem derdi bir varmış bir yokmuş olacağız diye oldu da..
Mutlu demekki sana mutlu görünüyor
Aynen aynen kabul etmeeeBahanesi canım o da. Hava kararana kadar oturuyorlar. Ay aman zor kabul ederim artık onları
Hahaah süpersin çok tatlı yaaa
İnşallah canım inşallahGeçecek canım bugünler de hep birlikte güzel zamanlarınız olacak inşallah
Geçen gün bir arkadaşla konuşuyordum ilk kızı 4 aylıkken çıkarmış dişini ikincisi 15 aylıkken çıkarmış :)) çok belli olmuyor herhalde bu diş işleri :)
Çok haklısın canım insan kendini geliştirmeli evde tv başında oturmak zaten insanı bunalıma sokar. Tvde düzgün bir şey mi var ki tvde herkesin psikolojisi bozuk herkes psikopat. Düzgün bir yayın Yok ki.Kesinlikle öyle canım cahillikten kaynaklanıyor. Benim anneannem de ilkokul terkti ama oturup konuşsan ne üniv. Mezunlarına taş çıkartırdı. İnsan kendini geliştirmeli çağa ayak uydurmalı. Dört duvar arasında tv izleyerek oturursa sonuç bu olur. Bir de kendisine sosyete der o altındaki eski pijamaylatek arkadaşları akrabaları ve komşuları. Damatları bile saygı göstermez sevmezler. İnsan bir düşünüp çeki düzen verir kendine ama bu kadın için düşünmek zor :)
Nereye kadar çekeceksin ki canım bu şekilde. Eşin görüyor mutsuz ettiğini seni. Mutsuz bir yuva istiyorsa devam etsin. Sonunda da herkes kendi yoluna dersin olur biter. Ben de tartıştım eşimle bizim de sorunumuz oyun ve oyunda kız olması. Dünden beri konuşmuyorum. Gelip bir özür dilemiyor. Kendi bilir. Yarın ya da salı günü Ankara'ya gideceğiz oğlumla. Aramayacağım fotoğraf atmayacağım. Oyunu ve arkadaşlarıyla başbaşa kalsın.Amin canım. Kesinlikle haklısın tek istediğim kurduğumuz aileyi kendi ailesinden önde tutması ama hala önceliği ana babası ablaları..ya olacak ya olacak. Yoksa ben tamam diyip susmam asla. Tek yanlışında bitiricem ben üzülmek için evlenmedim, kızımı da ikinci plana atılması için doğurmadım..
Ders olmuştur ablana canım bundan sonra çok daha sağlam atar adımlarını
Benim eşim de yemek seçer. Oğlum çekmez inşallah. Ne kadar benziyorlar birbirlerine bunlar.Ayy inşallah canım yemek seçmez babası gibi. Eşim kış sebzeleri ve kurubaklagil yemez ne yazıkki..
Ayarlı canım oturma yeri ama dike yakın oturtuyorum yoksa zaten kendini zorlaya zorlaya dikeliyor
Canım migrosta oyuncaklarda %50 ye varan indirim var salıya kadar sanırım. Çok güzel şeyler aldım. Hatta Arkadaşların bebeklerine de hediye olarak aldım
Maşallah ona ya bir ayaklansın hiç yatmayacak durmayacak kelebek canım belli ediyor şimdiden kendiniCanım dün kucağımda yatırırken kendini zorlayarak ve benden güç alarak dik oturdu ama tabi desteksiz duramıyor hala. Ben kısıtlamıyorum kelebeğimi. Yemek yedirirken bile kaşığı eline veriyorum. Gözü burnu saçları da yiyor hatta oyuncakları da nasibini alıyor baya çok tatlı oluyor
Hayırlı kandiller canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer...Hayırlı kandiller kızlar
Dün kalabalık bi grup misafir verdı öldüm yorgunluktan kuyruk sokumumum ağrısından duramıyorum şu anda
23 nisan hem bize hem bebişlere kutlu mutlu olsun ilk 23 nisanları kuzularımızınTüm bebeklerimizin ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. İnşallah daha çok bayramlar görürüz bebeklerimizle
Ben artık bakmamaya karar verdim canım çok beklediğim için çıkmıyor herhaldeAmin canım. İnşallah mutludur mutlulardır. Ne güzel demiş anneannen. Hepimiz öyle olacağızz...
Aynen aynen kabul etmeee
Darısı sana canım kısa sürdü heyacanım ama gerisi gelecek inşallah :)
İkinciler daha sosyal oluyormuş öyle diyor 2 çocuğu olan arkadaşlar. İlki ikincisinin duygusal gelişimini destekliyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama yaşayıp da görücez bakalımİnşallah canım inşallahevet farklı olabilir canım ilk bebişler hızlı ikinciler nasıl olacak bakalım
Ayy katılıyorum sana canım tv saçmasapan programlardan geçilmiyor..Çok haklısın canım insan kendini geliştirmeli evde tv başında oturmak zaten insanı bunalıma sokar. Tvde düzgün bir şey mi var ki tvde herkesin psikolojisi bozuk herkes psikopat. Düzgün bir yayın Yok ki.
Bir insan kötüyse herkese kötü canım o yüzden seveni de Yok demek ki yazık işte ne diyeceksin ki kendi yapıyor bunu.
Öyle canım da yakıştıramadı bir türlü anasına, onun gözünde kadın melek. Duygu sömürüsüyle yetiştirmiş kadın çocuklarını hala sömürüyor.. aslında eşimin arada kalmasına üzülüyorum ama kurduğu ailenin değerinin farkına varması lazım.Nereye kadar çekeceksin ki canım bu şekilde. Eşin görüyor mutsuz ettiğini seni. Mutsuz bir yuva istiyorsa devam etsin. Sonunda da herkes kendi yoluna dersin olur biter. Ben de tartıştım eşimle bizim de sorunumuz oyun ve oyunda kız olması. Dünden beri konuşmuyorum. Gelip bir özür dilemiyor. Kendi bilir. Yarın ya da salı günü Ankara'ya gideceğiz oğlumla. Aramayacağım fotoğraf atmayacağım. Oyunu ve arkadaşlarıyla başbaşa kalsın.
Ablama ağır bir ders oldu canım. Daha beterini yaşatmasın rabbim.
Ayy inşallah yerler canım her şeyiBenim eşim de yemek seçer. Oğlum çekmez inşallah. Ne kadar benziyorlar birbirlerine bunlar.
Anladım canım taşınalım da ben o zaman düşünüyorum. Hem o zamana bayağı oturur artık.
Maşallah kelebeğe ya Allah esirgesin kuzucuğu. Sevsinler onu ne tatlıdır şimdi o halleri
Hava soğuk canım evden dışarı çıkamıyoruz. Sağol bilgi verdiğin için iyi olurdu Aslında ablamın çocuklara alırdım ama resmen kış geri geldi.