- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Ben artık ağladığı anda slinge bağlıyorum. Hem çok mutlu oluyor hem de çok dalgın uyuyor. O ağlamalar hala devam ediyor canım özellikle akşamları kimseyi istemiyor İlla benim kucağımda olacak. Hatta akşam 9-9.30 gibi uyumazsa bendeyken de ağlıyor. Geçecek inşallah canım kim bilir ne sıkıntısı var kuzucukların da o kadar ağlıyorlar..Diş de olabilir canım dediğin gibi her geçen gün artıyor sıkıntıları. Huzursuz olunca da tek güvendikleri yeri kucaklarımızı istemeleri normal ama bizde de can var nasıl dayanacağız tek başımıza.
Dün eşim diyor çok yoruluyorsun sabah ben işe giderim sen hiç kalkma uyu diyor. Babasına kalkmasam oğluş kaldırıyor zaten mutlaka. Kıyamıyorum da oğluşa. Tek tutundukları dal biziz. Savunmasız muhtaç kuzularımız. Geçer inşallah bugünler de.
Ben yoğurt vermeyecem bugün canım o gaz yapıyor olabilirmiş. Bir de öyle deneyecem bakalım.
bizim gaz sıkıntımız yok oturmaya başladığından beri kendi kendine rahat gaz çıkartıp kaka yapıyor kelebeğim ben de 3 gündür veremedim yoğurt. Zaten şimdi aşinalık dönemi 6.aydan sonra tamamen geçiş yapılacak nasılsa
Ben uyanamıyorum zaten eşim de kahvaltı yapmayı sevmez direkt giyinip çıkar.