2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Benim kız sol memeyi almuyordu çok zor Yada uykusunda bende günde 1 kez sağıyordum daha faxla sapmaya vaktım yoktu 2 gün önce sol göğüs ucumda bu beyaz nokta farkettım biraz oynadım bişi çıkmadı bu sabah parmağımı dokunmamla peynir gibi katılaşmış bişiler çıktı acaba o iltihapmıdır kız o yüzden mi orayı emmıyordu bilgisi Olan fikir verecek Okan car mı
Duyduğum kadarıyla sıcağa çok maruz kalan memedeki süt peynirleşirmiş. İlk zamanlar duşa girerken görümcem uyarırdı çok sıcak tutma göğüslerine diye. Doğruluğu hakkında emin değilim canım.

Benim kelebeğim de aynı illa inmeyecek kucaktan ve o kucak annesinin kucağı olacak. Yarın yola çıkıcaz ben valiz hazırlamayı geçtim kişisel bakımımı bile yapamadım. Diş sıkıntısından mı acaba diyorum çünkü her geçen gün salya kaşınTı ve huysuzluğumuz artıyor:KK64:
Diş de olabilir canım dediğin gibi her geçen gün artıyor sıkıntıları. Huzursuz olunca da tek güvendikleri yeri kucaklarımızı istemeleri normal ama bizde de can var nasıl dayanacağız tek başımıza.
Dün eşim diyor çok yoruluyorsun sabah ben işe giderim sen hiç kalkma uyu diyor. Babasına kalkmasam oğluş kaldırıyor zaten mutlaka. Kıyamıyorum da oğluşa. Tek tutundukları dal biziz. Savunmasız muhtaç kuzularımız. Geçer inşallah bugünler de.
Ben yoğurt vermeyecem bugün canım o gaz yapıyor olabilirmiş. Bir de öyle deneyecem bakalım.

İlk takışta bacakları çıkmıyor sonra biri çıkıyor biri içeride kalıyor böyle bir değişik oluyor anlayamadım nasıl yerleştirmem gerektiğini:KK34: benim minik de 66 cm, ben beceremiyorum sanırım. Eşimin Arabasında kalmıştı kanguru eve çıkartayım da deneme yapayım hafta içinde:KK66:
Zor uyuttum kelebeğimi. babasında 3 dkdan fazla durmuyor basıyor çığlığı ben alıyorum gülüyor haaam yapıyor bana. Bizim miniklerin ya dişleri sıkıntı veriyor ya da kendileri atak geçiriyor sanırım.
Aaa anladım canımm o Yenidoğan aparatının içindeki minder gibi şeyi kullanıyorum ben. Oğluşun bacak arasına koyuyorum. Onunla rahat oturuyor bacakları da normal açılmış oluyor onunla. İlk denemelerimde aynı şeyler bizde de olmuştu biri içeride kalıyordu oğluş ağlıyordu. Deneye deneye oturttum. İstersen bacak arasına battaniye gibi bir şeyi katla koy canım.
Var bir şey var canım. Biz de zor uyuduk. Sütüm de az oldu. En son muhallebi yaptım yedirdim. Biraz daha oyalandı Sonra uyudu şükür.
Canım çıktı dün resmen. Akşama kadar ağlayıp durdu. Bakalım bugün nasıl geçecek.

Benim kuzucuğa pembe dışında bir renk giydirirsem erkek sanıyorlar :KK70:maşallah oğluşa yakışıklı bir delikanlı olacak:)
Ben kendimi aştım o konuda geçen gün annem geldi diyorki senden bu performansı beklemezdim. Ben de dedim her şey kızım için:KK66:
Heheee erkek de boşver annesi :KK70: oğluşa herkes öyle diyor huyu güzel olsun inşallah oğluşun :KK66:
Yaaa annelik neler yaptırıyor bizlere :) maşallah canım hadi ben biraz biliyorum bazı şeyleri. Ailede görüyorum çünkü. Ama sen belli ki çok uzak büyümüşsün bu tarz şeylere :) maşallahın var seninnn :)

Dediğin gibi bol sulu oluyor zaten canım bir kısmını süzgeçten geçiriyorum kaşıkla zaten düşen parçalar da çok küçük oluyor:KK66: hazırlıyorux bakalım miniklerimizi inşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemiz. katı gıda bağırsaklarımızı zorlamaya başladı umarım yakın zamanda alışır kelebeğimin vücudu.
Havuzdaki maddeler yüzünden 2 yaşın altına tavsiye edilmiyormuş canım bugün araştırdım biraz. Mantar ve göz enfeksiyonu riski oluyormuş o yüzden havuza sokmamayı düşünüyorum ama hava güzel olursa denize ayaklarını sokarım artık:
İnşallah canım alışır inşallah ben de bugün havuç püresi yapayım diyorum bakalım beğenecek mi oğluŞ. Bu arada püre yapıcılar var canım blender gibi. Ben de hiç bakmadım sanırım Yen'i çıktılar. Blender setinde görmüştüm ben de geçen yıl.
Anladım canım neyse artık bu kez havuza girmesin. Akdeniz'de havalar sıcakmış. Muhtemelen denizde ısınır canım biraz. Ayaklarını sokabilirsin gibi. İyi eğlenceler size anne kız :KK66:

Aynen uykuya direnme uyudu var esniyor göZler kırmızı yok uyumıcam diyor dün bı arkadasa anlattım bu aylarda arada böyle yapması çok normal iç organlar gelişiyor büyüyor bi ıkı ay böyle dedi ne kadar doğru biliyorum düşün ağlamalardan 2 defa nefessız kaldı sakineşmedi
Yaa kıyamayız biz kuzularımıza :KK43: var bir şeyler zaten normal değil hiç bu ağlayışlar. Her ay bir sorun var ne zormuş annelikkkkk..

Hanımlar sabah sağ göğsümün ağrısıyla uyandım ama öyle böyle bir ağrı değil emziriyim dedim ama olacak gibi değil nefes alamıyorum ağrıdan kolum kalkmıyor sizce nolmuş olabilir nasıl geçer başına gelen var mı?

Canım mastit olabilir misin? Ateşin var mı?
Hanımlar sabah sağ göğsümün ağrısıyla uyandım ama öyle böyle bir ağrı değil emziriyim dedim ama olacak gibi değil nefes alamıyorum ağrıdan kolum kalkmıyor sizce nolmuş olabilir nasıl geçer başına gelen var mı?

Duyduğum kadarıyla sıcağa çok maruz kalan memedeki süt peynirleşirmiş. İlk zamanlar duşa girerken görümcem uyarırdı çok sıcak tutma göğüslerine diye. Doğruluğu hakkında emin değilim canım.
Olabilir csnım gece terlemelerim hala devam ediyor bende hipotiroidi var ama doğumdan sonra hiç ilgilenemedım onla

Canim mutlaka ilgilenmelisin. Bende de hipertiroid var. Suanda hipo ya donme savasi veriyor. Takipteyip hep.
Biliyorum hep suçlulukta hissediyorum ama bebek olunca fırsat bulamadım haftaya bi fırsat yaratmaya çalışayım ben yaklaşık 10 yıldır hastayım hep ilaç kullandım gebelikte doz değişti 40.gün kontrolünde Dr ilacı bırak dedı ama bunu diyen kadın doğumcuydu benım endokrınılojı birimine gitmem laZım malesef gittiğim üns hastanesinde sadece cuma sabah sıra veriliyor öZelde falan bi yer bulucam artık
Sende dikkat et tüm metabolızma buna baglı

Biliyorum hep suçlulukta hissediyorum ama bebek olunca fırsat bulamadım haftaya bi fırsat yaratmaya çalışayım ben yaklaşık 10 yıldır hastayım hep ilaç kullandım gebelikte doz değişti 40.gün kontrolünde Dr ilacı bırak dedı ama bunu diyen kadın doğumcuydu benım endokrınılojı birimine gitmem laZım malesef gittiğim üns hastanesinde sadece cuma sabah sıra veriliyor öZelde falan bi yer bulucam artık
Sende dikkat et tüm metabolızma buna baglı

Evet canim malesef biliuorum. 2009 yilinda dogum yaptim. Ozaman ortaya cikti. 8 yildir neler cektim. Lohusadayim sandim. Psikolojim bozuldu sandim. Birsuru tetkikler yapildi. En son ufak bir klinikte buldular tiroid oldugumu. Radyoaktif iyot dediler, ameliyat dediler. Direndim. Iki yildir degerlerim normal firsat bu firsat ikinciyi yapalim dedik:halay: Simdi ultrason cektirdim minik kistik nodullerim var. Hasimoto gorunusune burunmus. Tetikteyim hep.

Evet canim malesef biliuorum. 2009 yilinda dogum yaptim. Ozaman ortaya cikti. 8 yildir neler cektim. Lohusadayim sandim. Psikolojim bozuldu sandim. Birsuru tetkikler yapildi. En son ufak bir klinikte buldular tiroid oldugumu. Radyoaktif iyot dediler, ameliyat dediler. Direndim. Iki yildir degerlerim normal firsat bu firsat ikinciyi yapalim dedik:halay: Simdi ultrason cektirdim minik kistik nodullerim var. Hasimoto gorunusune burunmus. Tetikteyim hep.

2014 yılında hem ameliyat oldum hem atom aldım...bir ben bilirim yaşadığımı bir Allah bir de ailem...asla anne olamam sandım yeniden mutlu olamam sandım şükürler olsun Rabb'ime...doktorum tiroid öldürmez süründürür demişti haklıymış...gel-git duygularla baş etmek çok zor...değerlerim normalken oldu kızım da..Allah şifamızı versin...tsh şu an 0.120 benim...yüksek doz kullanıyorum ilacımı...

X