2016 Aralık Anneleri

Kızlar bebişlerin verem aşısı ne durumda. Bizim kabuk bağlamıştı. Bugün banyo yaparken düşmüş. Çok korktum. Yarın sağlık ocağına gideyim bir diyorum :KK43:

Kabuklanmasi normal canim. Tuttuguna işaret. Bizimki de ilk ay birsey yoktu. Bu ay kabuklandi. Tutmayacak diye korktum :)

Kızlar çoğunluk bı ağlama furyasından bahsetmiş dün akşam benim kız tam 45 dk aralıksız ağladı 2 sefer katıldı annemi aradım yetiş çoçuk fena diye bi gelişleri var nedenini çözemedim altını açtım tek zıbın kaldı bezde yok öyle bşrax sakinleşti

Bu aglama meselesi bizde de bugun vardi. Cok huzursuzdu. Ilk defa boyle icli icli agladigini gordum. Gorunurde hersey normal gibi ama acaba agrisi mi var bilemedim :KK43: Cok zor uyuttum ama uyurken de pek rahat degil. Insallah iyidir yavrucuklar.

Canım bana saglik ocaginda asiyi yaparken hemsire zamanla kizaracak sivilce gibi olcak kabuk baglayacak dusecek ve bizdeki gibi iz olacak bu surec yaklasik 6 aylikken tamamlanacak demisti.
Daha tam kabuklaşmadan düşmüş canım su yumuşattı muhtemelen. Kurulurken de düştü. Çok korktum ama sabaha bakayım yine kabuk bağlar kesin. Bağlamışsa gitmem canım. Böyle oyuk gibi görünce çok korktum :KK43:

Kızlar çoğunluk bı ağlama furyasından bahsetmiş dün akşam benim kız tam 45 dk aralıksız ağladı 2 sefer katıldı annemi aradım yetiş çoçuk fena diye bi gelişleri var nedenini çözemedim altını açtım tek zıbın kaldı bezde yok öyle bşrax sakinleşti
Acaba sorunları ne canım? Ben de korkuyorum bir yerine bişi mi oldu acaba diye. Ya da eşimle bir yerini mi incittik diyoruz. Çözemedik gitti.

Kabuklanmasi normal canim. Tuttuguna işaret. Bizimki de ilk ay birsey yoktu. Bu ay kabuklandi. Tutmayacak diye korktum :)
Bayağıdır kabuktu bizimki de düşünce yeri boşluk kaldı canım ondan çok korktum. Kendimde olsa Güler geçerim böyle şeylere. Söz konusu evlat olunca elim ayağım titredi :KK66: çok sağolun sizlerle konuşunca içim rahatladı valla şimdi daha sakinim :)

Bugün biz de çok ağladık sebebi kucak mıydı yoksa başka sebebi var mıydı anlamadım. Kucağımdan indirince ağladı. Şimdi banyo yaptırdık yatıyor sessizce bakalım.
Artık büyüdüler ve her şeyi anlıyorlar ya canım kucağı da biliyorlar ondan herhalde kucak merakları :) ben yine de yattığı yerde oyalamaya çalışıyorum yoruldum iyiceeee bit kucak bir yatak :)
Benim kelebeğim de aynı illa inmeyecek kucaktan ve o kucak annesinin kucağı olacak. Yarın yola çıkıcaz ben valiz hazırlamayı geçtim kişisel bakımımı bile yapamadım. Diş sıkıntısından mı acaba diyorum çünkü her geçen gün salya kaşınTı ve huysuzluğumuz artıyor:KK64:

M şeklinde dururmuş kanguruda canım sağlıklı olan şekil oymuş. tabi boyu kaç kelebeğin bilmiyorum. Biz 60 cm olduğundan beri kullanıyoruz. şu an 65 cmiz.
Ne oluyor bu kuzucuklaraaa bugün biz de aynıydık ağlaya ağlaya bir hal oldu ben yemek yaparken. Gözlerden nasıl süzülüyor :) evet canım bir de kilo alıyorlar kol yetmiyor ki taşımaya az kucaklıyorum sonra dayanamıyorum yatırıyorum.
İlk takışta bacakları çıkmıyor sonra biri çıkıyor biri içeride kalıyor böyle bir değişik oluyor anlayamadım nasıl yerleştirmem gerektiğini:KK34: benim minik de 66 cm, ben beceremiyorum sanırım. Eşimin Arabasında kalmıştı kanguru eve çıkartayım da deneme yapayım hafta içinde:KK66:
Zor uyuttum kelebeğimi. babasında 3 dkdan fazla durmuyor basıyor çığlığı ben alıyorum gülüyor haaam yapıyor bana. Bizim miniklerin ya dişleri sıkıntı veriyor ya da kendileri atak geçiriyor sanırım.

Evet canım hepimiz farklı farklıyız = ) oğluş değişmez artık canım doğduğundan beri bembeyaz :KK66: şapka takınca kız sanıyorlar :KK70:
Aaa çok iyi canım çok sevindim senin adına:) vay be evlat için peynir bile yapıyoruz :KK70:
Benim kuzucuğa pembe dışında bir renk giydirirsem erkek sanıyorlar :KK70:maşallah oğluşa yakışıklı bir delikanlı olacak:)
Ben kendimi aştım o konuda geçen gün annem geldi diyorki senden bu performansı beklemezdim. Ben de dedim her şey kızım için:KK66:

Çok küçükler daha canımm çorbayı da bol sulu yapabilirsin hem su ihtiyacını da karşılamış olursun canım. Katı gıda için çok erken zaten. Aynen canım yavaş yavaş büyütmek lazım yediklerinin boyutunu :) normalde senin dediğin gibi yapılmalıymış katı gıdaya geçiş canım :KK66:
Yadırgamaz inşallah annesi sen olacaksın yanında yeter o kelebeğe. :KK66:
Bakalım nasıl olacak canım ne tepki verecek suya girince :)
Dediğin gibi bol sulu oluyor zaten canım bir kısmını süzgeçten geçiriyorum kaşıkla zaten düşen parçalar da çok küçük oluyor:KK66: hazırlıyorux bakalım miniklerimizi inşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemiz. katı gıda bağırsaklarımızı zorlamaya başladı umarım yakın zamanda alışır kelebeğimin vücudu.
Havuzdaki maddeler yüzünden 2 yaşın altına tavsiye edilmiyormuş canım bugün araştırdım biraz. Mantar ve göz enfeksiyonu riski oluyormuş o yüzden havuza sokmamayı düşünüyorum ama hava güzel olursa denize ayaklarını sokarım artık:

Uykuya geçmeden önce de açken de çok huysuz ve ağlıyor benim kelebeğim. Acaba öyle bir şey miydi?

Uykuya geçmeden önce de açken de çok huysuz ve ağlıyor benim kelebeğim. Acaba öyle bir şey miydi?
Aynen uykuya direnme uyudu var esniyor göZler kırmızı yok uyumıcam diyor dün bı arkadasa anlattım bu aylarda arada böyle yapması çok normal iç organlar gelişiyor büyüyor bi ıkı ay böyle dedi ne kadar doğru biliyorum düşün ağlamalardan 2 defa nefessız kaldı sakineşmedi

Dediğin gibi bol sulu oluyor zaten canım bir kısmını süzgeçten geçiriyorum kaşıkla zaten düşen parçalar da çok küçük oluyor:KK66: hazırlıyorux bakalım miniklerimizi inşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemiz. katı gıda bağırsaklarımızı zorlamaya başladı umarım yakın zamanda alışır kelebeğimin vücudu.
Havuzdaki maddeler yüzünden 2 yaşın altına tavsiye edilmiyormuş canım bugün araştırdım biraz. Mantar ve göz enfeksiyonu riski oluyormuş o yüzden havuza sokmamayı düşünüyorum ama hava güzel olursa denize ayaklarını sokarım artık:
Canım fenız suyunu kafasına sür Konak varsa geçiriri yoksa olmasını engeller

Aynen uykuya direnme uyudu var esniyor göZler kırmızı yok uyumıcam diyor dün bı arkadasa anlattım bu aylarda arada böyle yapması çok normal iç organlar gelişiyor büyüyor bi ıkı ay böyle dedi ne kadar doğru biliyorum düşün ağlamalardan 2 defa nefessız kaldı sakineşmedi
Nedenini ben de bilmiyorum ama ben de geçen hafta birkaç gün aynı krizi yaşadım. Sakinleşmedi ben de zıplayarak emzirdim zorla tuttu memeyi ve uyudu. Bu hafta da kucak çılgınlığı var hiç inmek istemiyor kucaktan. Kollar ve bel kalmadı çareyi slingde buldum.

Canım fenız suyunu kafasına sür Konak varsa geçiriri yoksa olmasını engeller
Canım kızımda hiç konak olmadı zaten saçları döküldü iyice bir de şampuanımız baya iyi o konuda:KK66: sağol canım tavsiye için

Ayy sabah sabah nasıl farklı anlamışım da yorum yapmışım :KK70:
Sağol canım Sürerim canım deniz suyu kızımın kel kafasında hemen etki eder :KK66:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Benim kız sol memeyi almuyordu çok zor Yada uykusunda bende günde 1 kez sağıyordum daha faxla sapmaya vaktım yoktu 2 gün önce sol göğüs ucumda bu beyaz nokta farkettım biraz oynadım bişi çıkmadı bu sabah parmağımı dokunmamla peynir gibi katılaşmış bişiler çıktı acaba o iltihapmıdır kız o yüzden mi orayı emmıyordu bilgisi Olan fikir verecek Okan car mı

X