2016 Aralık Anneleri

Bzmkılerde ole dıyoda canm bse ıstemedıkı ters emzırme cozummus onu ypıorm olmazsa ant

Evet canım ilk örnek benim görümcem. Çocukları çocuk değil yıkım ekibi resmen 8 yaşında çocuk hala annesinin kucağında dolaşıyor.
Kelebeğimin agresifliği direkt bana çekmiş sesimi çıkartmıyorum henüz
Anladım canım ne kadar şanslısın senin için tüm düzenini bırakıp yanına gelecek kadar özverili bir ailen var

Aynen canım çok ağırdım ama erkeklerde öyle olmuyormuş. Geçen sene bir arkadaşımın oğlu oldu, hamileliğinde kocaman göbeğe rağmen pire gibiydi. Tüm bulantıları kötü günleri unuttum canım ben kızımı gördüğüm ilk dakika
Eşimin atletlerini giyiyordum ben de göbeğim açılmasın diye:))
Alırsın canım dışarı çıktığınızda
biz de haftasonu deniz kenarına gittik biraz üşütmüş kelebeğim. Öksürük ve burun akıntısı var doktorumuz çok önemli değil dedi ama bu hafta evde takılırız artık. Hemen iyileşir inşallah miniğim.

Bi kaba kaynar su koy ustune dur benim oglan dogdu dogali ucuncu benimde bi ay once falan olmusumdur. Ustune dur oyle oglunada cok tuttur gogsunu ben parol içiyorum musade ediyolar o durum da uc bes gune geciyo en fazla. Veya sicak dus al

Denemedigimiz emzik kalmadi canim. Almiyor malesef

Gecmis olsun canim. Bende de oluyor. Iyi gelen tek sey lahana yapragi. Ilk soylediklerinde sacma geldi. Netten biraz arastirdim ve teyid ettim. Buzdolabinda soguttugun lahana yapraglarini goguslere koyuyorsun. Sık sık degistiriyorsun. Inanilmaz rahatlatiyor. Kac defa 39.5 atesle acillik oldum. Bunu yaptim ve cok sukur :)

O fileden almak lazım a101 e hamilelikte küvet gelmişti ondan almıştım ona uygun almak lazım üşümez dimi filede

Geçmiş olsun canımhem dışarı alışsınlar diye çıkarıyoruz hemde hasta oluyorlar böyle

Makinen ne marka ben doğumdan sonra hastanede oldumhastame tipi süt sagma makineaiyle açıldı kanallar eve geçincede aynen kiraladım sıcak su ile duş al fuşya masaj yap

dgulkts lansınoh cnm onla cekınce azcık dıbınde sut cıkıo eenes emınce dunyalar kadar süt cıkıyo .. bıraz yemek yedım zorla saat 7.30 a dgruda parol alıp yttım bı saat snra uyndım bas agrıö kırgnlık bse klmams ates dusmys bu sefer terlemeye basladım sırılsıklam terlıorm sımdıdr

Benim ki de aynı canım.parmak emmeye başladı emzikte almıyor sevmedi emzigi
Benim kide başta almmamıştı sonradan aldı canım ara ara swne istersen...
Saç dökülmesi çok fena ya benim aşırı dokuluyo kestirdim bugün biraz

Kizlar hala regl olamadim. Ilk dogumumda hemen olmustum. 4. Ayimizdayiz ama tik yok. Hamilelik oncesine gore 4 kilom kaldı ama 2 aydir gram oynamıyor. Bir baglantisi var midir bu durumun kiloyla
Ben bi ara verdikleri i bile geri aldım 5 kilo kadar(((ve hala adet te olmadım

Aynen canım ya hiç deme eskiden komşum bağırıp dururdu gene başladı derdim şimdi yerine ben geçtim:)

Ayy maşallah canım ben yıkayamıyorum alışmak ta istemiyorum etsin yardım ablamızla bile hala banyo yapmak harp şeklinde kafamı yıkama deyip başlıyo ağlamaya çıkana kadar...

Bizde diş mi acaba diyoruz ama bilmiyorum bi an önce düzelirinşallah içim gidiyo o ağlayınca. Emziklerin tüm çeşidi mevcut ama almıyor malesef
Dene canım ara ara alır inşallah

Son düzenleme:
selam tatlı anneler nasılsınız bende bugün temzilik rüzgarları esiyo perdeleri çıkarttırdım makineye atıyorum tek tek daha kanepe örtüleri beşiğimizin uyku setleri var hepsini yıkıcam

siz beşikteki uyku setini ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz bide beyazlar için kullandığım arielle yıkasam çok kimyasal koku yayar mı sizce bebeğime

Kolay gelsin canim :) Bebegin nevresimini haftada bir yikiyorum canim. Bebegim ile ilgili hicbir tekstil urununu normal deterjan ile yikamiyorum. Uni baby sivi deterjan kullaniyorum. Makinanin bebek programinda yikiyorum :)

Normal elektrikli pompa yeterli gelmiyorsa o zaman hastane tipi kirala canım inşallah geçer öyle

merhaba anneler ben ocak annesiyim. bebegim 2,5 aylık ve doğdu doğalı geç kaka yapma sorunumuz var 1 haftaı buldu artık 3-4 güne bir fitil veriyorum kusmamızda cabası . bu sorunları yaşayıp çözen annelerin desteklerini bekliyorum.

Anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal diyolar. Bence fitile alıştırmayın bana doktor 8 9 gün kaka yapmazsa ver yoksa önermiyorum demişti ben hiç kullanmadım. Kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp poposunu dürtüyordum bide doktor zeytinyağı içir demişti onu yapıyorum ama fitil kullanmadım.sizde çay kaşığına zeytinyağı dökün birazda sütünüzden koyun içine ki tiksinmesin içirin onu. Kusma bir süre sonra geçiyor fazlasını çıkarıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…