- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Ayyyy canlarımmmmmm sizi
Maseallah senin enes de benim enesle bir gidiyo. Benimki 3,640 dogdu suan yedi kusur boyu 50 cm dogdu 66 cm suan:) aynilar maseallah. Yalniz seninki beyaz galiba benimki kara oğlanAyy canlar valla ozlemısımm yaaa oysakı hamıleyken cıkmıyodum burdan gecelere kadar :)))
Bizim cevremizde oturanlarin cogu ev hanimi oldugu dogum yapanların da aldigini bildiğim icin öyle biliyordum ama konu beni aştı öyle oldugunu bilmiyordum
Teşekkür ederim kafa karıştıran bi durumdu açukçası
Haha masallah canım :)) beyaz gbı benmkı degısmezseCansu
Maseallah senin enes de benim enesle bir gidiyo. Benimki 3,640 dogdu suan yedi kusur boyu 50 cm dogdu 66 cm suan:) aynilar maseallah. Yalniz seninki beyaz galiba benimki kara oğlan
Hahah ben onu düşünüyorum direk
Ayy ben hiç düşünmüyorum şimdi acaba ilkinde duşundum de unuttum mu:))))Evet muhtemelen hep bebek kalacaklar gözümüzde
Oyy valla çok güzel olur o güzel ağızdan anneciiim şafını duymak:)
Ben merak ediyorum nasıl bir kişilik olacak acaba kızım.
Öyle düşünme canım senin de vardır bir bildigin ondan kabul edememişsindir
Ben almadım galiba ya bi ptt den almıştımYok abla calisan calismiyan doguran herkeesss aliyo. Ziraat bankasindan alınıyo o. Dogum parasini aldim da sut parasini alamadim ben. Tekrar basvuru yapcak esim
Bizim cevremizde oturanlarin cogu ev hanimi oldugu dogum yapanların da aldigini bildiğim icin öyle biliyordum ama konu beni aştı öyle oldugunu bilmiyordum
Ayy canlar valla ozlemısımm yaaa oysakı hamıleyken cıkmıyodum burdan gecelere kadar :)))
Teşekkür ederim kafa karıştıran bi durumdu açukçası
Hanımlar baby max nuno elektrikli beşik almayı düşünüyorum kullanan var mı yada bilginiz var mı nette pek yorum yapılmamış. Bnm kız sallanmaya alıştı ee salla salla bnm kollar kas yaptı alayım bari dedim sizce kullanışlı olur mu?
Oyy ben onun cilvesini yerimAyy ben hiç düşünmüyorum şimdi acaba ilkinde duşundum de unuttum mu:))))
Konuşması çok tatlı oluyo hele kızlar cilveli oluyorki sormayın çen çen çeneleri durmuyo wc de bile huzur yok:) anne napıyon beni goruyon mu duyuyon mu bak elim kapının altında yok açıyım mı son çare tuvaletim geldi oluyo :)))))
Ben almadım galiba ya bi ptt den almıştım
Yok abla calisan calismiyan doguran herkeesss aliyo. Ziraat bankasindan alınıyo o. Dogum parasini aldim da sut parasini alamadim ben. Tekrar basvuru yapcak esim
Süt parasını sadece sigortalılar alıyorlar dediler 4 a lılarda alabiliyor mu
Günaydın hanımlar. 2 gecedir kızım uyumuyor tabi benide uyutmuyor iyice sinirlerim gerildisalla salla kolum koptu artık kendimden geçtim sarhoş gibiyim. Ne güzel düzene girmişti uykusu derken hiç kalmadığımız kadar uykusuz kalıyoruz akşam 11 de yatıp sabah 11 de kalkmayı öyle özledim kiii galiba o günler çok uzak artık bize
Benımkıde valla plan program yapamıyorumAynen günü geçtim dakikası dakikasına uymuyor.
Ben sadece doğum parası PTT ye yatan bide aile yardımı aldım süt parası kadrolulara yok denildiAlabiliyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?