2016 Aralık Anneleri

Hanımlar baby max nuno elektrikli beşik almayı düşünüyorum kullanan var mı yada bilginiz var mı nette pek yorum yapılmamış. Bnm kız sallanmaya alıştı ee salla salla bnm kollar kas yaptı alayım bari dedim sizce kullanışlı olur mu?

Hahah ben onu düşünüyorum direk

Ayy ben hiç düşünmüyorum şimdi acaba ilkinde duşundum de unuttum mu:))))
Konuşması çok tatlı oluyo hele kızlar cilveli oluyorki sormayın çen çen çeneleri durmuyo wc de bile huzur yok:) anne napıyon beni goruyon mu duyuyon mu bak elim kapının altında yok açıyım mı son çare tuvaletim geldi oluyo :)))))

Yok abla calisan calismiyan doguran herkeesss aliyo. Ziraat bankasindan alınıyo o. Dogum parasini aldim da sut parasini alamadim ben. Tekrar basvuru yapcak esim
Ben almadım galiba ya bi ptt den almıştım

Ayy canlar valla ozlemısımm yaaa oysakı hamıleyken cıkmıyodum burdan gecelere kadar :)))

Aynen dedigin gibiydin canim. Geliyordum gidiyordum sen catir catir yaziyordun. Dogumdan sonra koptun gittin :) Bit ara merak ettim etiketleyecektim seni ama dedim simdi coluk cocuga karisti vakti yoktur :) Artik boslamazsin bizi

Arkadasim kullanmisti canim ama pek memnun degildi. Tasarimi ile ilgili biraz sikintili. Bebek saga sola gittikce besik o tarafa dogru yamuluyordu. Bizimkiler de buyudu, artik iyice hareketlenecekler. Yine de iyice arastir derim.

Oyy ben onun cilvesini yerim benim yüzümden bebeğim sevgi pıtırcığı olacak. Hani birkaç yıl önce maret reklamına çıkan güzel bir kız çocuğu vardı da büyüklerini çocuk gibi severdi, aynı onun gibi olacak sanırım.
Muhtemelen düşünmüşsündür de hatırlamıyorsundur canım çünkü ilk bebek heyecanı bilinmezlikler yüzünden daha bir farklı oluyordur sanırım. 2.cide daha tecrübeli olunca ne zaman ne olacağını yaklaşık olarak biliyorsundur diye tahmin ediyorum

Memurlarda çocuk yardım parası var zaten diye biliyorum ben. Hatta ilk evlendiğimizr eşim daha yeni askerden çıktığı için çalışmıyordu ve okula bildirdim eş yardımı almıştım.

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan

Günaydın hanımlar. 2 gecedir kızım uyumuyor tabi benide uyutmuyor iyice sinirlerim gerildi salla salla kolum koptu artık kendimden geçtim sarhoş gibiyim. Ne güzel düzene girmişti uykusu derken hiç kalmadığımız kadar uykusuz kalıyoruz akşam 11 de yatıp sabah 11 de kalkmayı öyle özledim kiii galiba o günler çok uzak artık bize

Gunaydin. Bu ara bizde de ayni problem var canim. Ne gece ne de gündüz dogru duzgun uyumuyor. Yari uyanik bir uyku. Suanda kucadimda emerken uyudu. Yatagina koymaya korkuyorum. Uykusuzluk bana koymuyor da, oglum mizmiz oluyor ona uzuluyorum

Kızlar bebeklerınıze banyo yaptırdığınız günler dışarı çıkarıyor musunuz aksam banyo yaptırıcam öğleden sonra sağlık Ocağı'na gitsem ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…