- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Herhalde bir anda kokumuza ihtiyaç duyuyor küçüklerimiz. Normalde illa kucak isteyen bir bebek de değildir miniğim ama dün yolda hiiç susmadı ağlamaktan bitkin düştü resmen. Kenara da çekemedim çok sapa biraz. Eve gelene kadar tedirgin oldum ben deÖnceki gün bizim de oldu böyle bir şey canım. Pusetle çıkarmıştık dışarı çıkmıştık akşam üzeri. Yolda ağlamaya başladı kucağıma alana kadar da susmadı. Gören bize baktı. Belki bizi özlemişlerdir belki de diş sıkıntısıdır canım
Oyy ne güzel yorulmasın minik tabi :) senin sıkıntılar yine başlıyor desene canım Allah yardımcın olsun aynen evde durmazsın kızınla gezersiniz
Azıcık da yapasım gelmiyor ki canım
Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de canım. Şimdi de biraz o üzülsün napıyım kızımla ilgileniyorumAynen canım haklısın kırılıp üzüldün o kadar sütün azaldı o bunları düşündü mü? Yıprandın ister istemez bu süreçte. Kendini affettirsin önce
Allah sevginizi muhabbetinizi artırsın canım :) sevmediğinle yaşanır mı zaten hele bir de bebiş olacak. Allah başımızdan eksik etmesin Kocacıklarımızı
Haklısın canım iş bebiş ev derken zaman hızla geçer eminim. Benim güzel arkadaşlıklarım var burada Allah bozmasın iyiyiz sağolsunlar pazar alışverişimi bile yaptırırlar benim için.Amin canım Allah razı olsun. Ben yaklaşmıyorum zaten canım bir kez dilim yandı o konuda. İş Bebek derken vakit geçer gider hemen
Aynen canım trafik kalabalık.. eskiden yine Bebek yoktu gidiyordum uzak yakın her yere. Şimdi Bebek olunca zor geliyor otobüse in bin başı döner çocuğun da.
İnşallah canım :) Akdeniz ege benim de istediğim yerlersoğuğu hiç sevmem
Aynen canım ılık ılık misler gibi ama biz bugün banyo yapcazzBugün yine çok güzel hava sabahtan güneş açtı
Aynen canım ılık ılık misler gibi ama biz bugün banyo yapcazzBugün yine çok güzel hava sabahtan güneş açtı
Yavrum ya kıyamam :)ben de canım nasıl tedirgin oldum anlatamam hemen kucakladım oğluşu. biz de aynıyız kucakçı değiliz çok şükür canımHerhalde bir anda kokumuza ihtiyaç duyuyor küçüklerimiz. Normalde illa kucak isteyen bir bebek de değildir miniğim ama dün yolda hiiç susmadı ağlamaktan bitkin düştü resmen. Kenara da çekemedim çok sapa biraz. Eve gelene kadar tedirgin oldum ben deöff hiç sorma canım yine kalacaklar illaki.. inşallah geç gelirler de eşimin işten çıkma vaktine doğru sabah da erken giderler ki pek maruz kalmam kendilerine. Ay lohusalıktan mı bilmiyorum ama negatif yaşanmışlıklar aklıma geliyor kvden nefret ediyorum resmen
Bunu bütün anneler yapıyor canım. Araştırma yapılmış ilk 2 yıl anneler asosyal oluyormuş. Eşlerini ihmal ediyormuş. Bu çok normal. Savunmasız ilgiye sevgiye bakıma muhtaç bir Bebek var bütün vaktimiz onlara ait. Sadece Onlar uyursa dinlenebiliyoruz. Doğal olarak yoruluyoruz. Dinlenmiyoruz bile ki kocaya vakit ayırabilelim.Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de canım. Şimdi de biraz o üzülsün napıyım kızımla ilgileniyorum
Affettirmeye çok çalıştı ama insanın yüreğine işliyor resmen böyle zamanlarda yapılanlar. Unutkan bir insan olmama rağmen bu tarz şeyler Kolay kolay unutmam. İnan şu lohusalık döneminde herkesten darbe yedim hayalkırıklıklarım çooooook fazla; bu yüzden ben de artık kimseyi umursamamaya çalışıyorum. Benim dünyam kızım artık
Zamanla içim soğur da affederim inşallah
Amin canım ne güzel yeri gelir sen de onlara yaparsın :) benim de bir iki tane var İstanbul'da Canım yetiyorlar bana. Bişi istesem yaparlar da ben kendi işimi kendim göreceğim diyen biriyimHaklısın canım iş bebiş ev derken zaman hızla geçer eminim. Benim güzel arkadaşlıklarım var burada Allah bozmasın iyiyiz sağolsunlar pazar alışverişimi bile yaptırırlar benim için.
İstanbul hem korkutuyor hem başımı döndürüyor. Tabi yaşayanlar seviyor ama ben sevemedim hiç:)
Ayy egeye beklerim Özellikle kıyı kesimine
Ne güzel tesadüf :) ilerde mersinde çocuklarımızı tanıştırrız belki :)Ben de Mersinliyim
Banyodan önce gezin gelin canım :)Aynen canım ılık ılık misler gibi ama biz bugün banyo yapcazz
Ne güzel olur canımm 2016 aralık çocukları olarak :) şu an Mersin de değilim ama memleket olunca kalbim hep oradaNe güzel tesadüf :) ilerde mersinde çocuklarımızı tanıştırrız belki :)
İnşallah canım. Valla geliyorsa iş yapacak çamaşır yıkıyorum yarın ütüleri yaptırıcam ona belki gelmez hem bir dahaYavrum ya kıyamam :)ben de canım nasıl tedirgin oldum anlatamam hemen kucakladım oğluşu. biz de aynıyız kucakçı değiliz çok şükür canım
Lohısalıkta ben de çok hassastım her şey herkes itici geliyordu tek istediğim bebeğimle yalnız kalmaktı. Sanırım annelikten oluyor canım bebeğimizi koruma moduna giriyoruz ve onlara karşı söylenen yapılan en ufak şeye bile tahammül edemiyoruz. Ben kv çok iyi anlaşırdım. Anne olunca kaçacak yer aradım :) İnşallah hemencik giderler de yıpranmazsınız fazla.
Yapmazlar cnm yapmazlarrrrr...İnşallah canım. Valla geliyorsa iş yapacak çamaşır yıkıyorum yarın ütüleri yaptırıcam ona belki gelmez hem bir daha
Haklısın canım bebeklerimizi korumak adına her şeyi yapabilme kapasitesindeyiz ve tahammülümüz yok.
Evet aslında bebeğimizin daha çok ihtiyacı var bize normal olarak biz de onlarla ilgileniyoruz ki yalnız hissetmesinler kendilerini. Aynı sen gibiyim canım ben de kötülüğü unuturum, kinci değilimdir asla ama kimi şeyler unutulmuyor.Bunu bütün anneler yapıyor canım. Araştırma yapılmış ilk 2 yıl anneler asosyal oluyormuş. Eşlerini ihmal ediyormuş. Bu çok normal. Savunmasız ilgiye sevgiye bakıma muhtaç bir Bebek var bütün vaktimiz onlara ait. Sadece Onlar uyursa dinlenebiliyoruz. Doğal olarak yoruluyoruz. Dinlenmiyoruz bile ki kocaya vakit ayırabilelim.
Ben de unutkanım canım kötülüğü de unuturum ama çok üzüldüğüm bir konuysa asla unutmam onu. Lohusalık hassas bir dönem zaten. O dönemde insan daha çok inciniyor. Unutmaman normal bence. Zamanla geçer belki canım zaman ilaç oluyor ya :) bebişlerimiz iyi ki var onlara sarılıyoruz hep
Bende orda değilim malesef ama insan özlüyorNe güzel olur canımm 2016 aralık çocukları olarak :) şu an Mersin de değilim ama memleket olunca kalbim hep orada
Evet canım karşılıklı tabiki sevgimiz saygımızAmin canım ne güzel yeri gelir sen de onlara yaparsın :) benim de bir iki tane var İstanbul'da Canım yetiyorlar bana. Bişi istesem yaparlar da ben kendi işimi kendim göreceğim diyen biriyim
Neresini seviyorlar şu İstanbul'un hiç anlamıyorum gezmek için güzel ama yaşamak için değil.
Ay keşke canım belki ileride birgün nasip olur Ege'de yaşamak
Valla direkt koyucam önüne ütüyü. Bir bahane bulur iki bahane bulur üçüncüde yapar artık ya da kızımı alır odama çekilirim göstermem yüzünü:))Yapmazlar cnm yapmazlarrrrr...
Ben de istanbuldan gitmek istemiyorum eşim zorla götürüyorAmin canım ne güzel yeri gelir sen de onlara yaparsın :) benim de bir iki tane var İstanbul'da Canım yetiyorlar bana. Bişi istesem yaparlar da ben kendi işimi kendim göreceğim diyen biriyim
Neresini seviyorlar şu İstanbul'un hiç anlamıyorum gezmek için güzel ama yaşamak için değil.
Ay keşke canım belki ileride birgün nasip olur Ege'de yaşamak
İnsanlıktan nasibini almamış demekki boşver canım sıkma canını. Benim müdürüm bilakis heyet raporu olmayan tek iş günü bırakma görevlendirmeyle gelen öğretmeni iptal etmek zorunda kalırım dedi. O yüzden da rapor bitmeden yenisini aldım.Doğum izni biten arkadaşlar siz göreve başlama yapıp öyle mi rapor aldınız? Bana sube müdürü yarın gel başlama yap ondan sonra napıyosan yap dediçok kibarlar sağolsunlar!!! Sinir oluyorum ya ücretsiz izin al diyo sen demesen bilmicem sanki ev kredisi ödemesem zaten kimsenin ağız kokusunu çekmem. Yarın çocukla gidicem meb e görsünler halimi zaten bırakacak kimse de yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?