- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canım diyelim ki tek imzalı raporda 40 günü bitirdik. Gelecek dönem Aralıktan önce rapor almamız gerekti 3 gün falan nasıl olacak? Yani ben sadece maaşta kesintiye gidiyor diye biliyorum.S SenisevmeksuyabakmakNarcoleptic insomniac . Kızlar safece bir tavsiye olatak söylüyorum. Normal 40 günlük raporunuzun hepsini harcamayın bence.Sonuçta Eylül den sonra Aralık ayına kadar da rapor ihtiyacı olabilir.
40 gün bitince heyet gerekiyor diye duydum canim ama emin degilim.Maaş kesintisi 7 günden sonra başlıyor zaten.Canım diyelim ki tek imzalı raporda 40 günü bitirdik. Gelecek dönem Aralıktan önce rapor almamız gerekti 3 gün falan nasıl olacak? Yani ben sadece maaşta kesintiye gidiyor diye biliyorum.
Araştırdım canım 40 günden sonraki raporları il sağlık kurulunun onaylaması gerekiyormuş. Ya da heyet alacaksinCanım diyelim ki tek imzalı raporda 40 günü bitirdik. Gelecek dönem Aralıktan önce rapor almamız gerekti 3 gün falan nasıl olacak? Yani ben sadece maaşta kesintiye gidiyor diye biliyorum.
Ben geçen sene bulantı ve kusma nedeniyle rapor almıştım 10 günlük ha geçti ha geçer diye. 4. Raporda müdür yardımcım bundan sonra alırsan maaşta kesintiye gidecek haberin olsun demişti. Yani ek ders değil direkt maaş ama dışında bir şey söylemedi belki hamileyim diye strese girmemi istemedi ama bilemedim zorunda kalınca da mı alamazsın diyecekler40 gün bitince heyet gerekiyor diye duydum canim ama emin degilim.Maaş kesintisi 7 günden sonra başlıyor zaten.
O da heyet gibi bir şey oluyor yaniAraştırdım canım 40 günden sonraki raporları il sağlık kurulunun onaylaması gerekiyormuş. Ya da heyet alacaksin
Mesela 40 gün bitti 3 gün rapor aldin oraya onaylatman gerekecek.Hastalığına inanıp onaylarsa sıkıntı yok.O zaman rapor geçerli olacak.O da heyet gibi bir şey oluyor yani
Anladım canım çok sağol. En mantıklısını yapmışsın ama borç olunca ne yazıkki ücretsiz izin de pek mümkün olmuyor. Napalım biz de şansımızı zorlıcaz tanıdık her doktorun kapısını çalıcazMesela 40 gün bitti 3 gün rapor aldin oraya onaylatman gerekecek.Hastalığına inanıp onaylarsa sıkıntı yok.O zaman rapor geçerli olacak.
Dediğim gibi maaş kesintisi 7 günü geçtiğin an başlıyor. Daha önce geçtiğim için biliyorum.
Ucretsiz izin hakkı beni de ikilemde bırakmıştı açıkçası. Parça parça kullabilabilir diyor ama belli hi başlama tarihi yok.Ben o yüzden izin bitince hemen almayı tercih ettim gerek olursa sonu raporla kapatmayi düşünüyorum.
Sorunum bebisim ile ilgili değil aslında eşimle ilgili malesefsiz eşinizin face den eski kız arkadaşının profiline baktığını öğrenseniz napardiniz? Şu an nasıl davranacağımı şaşırdım resmen aklım tutuldu. Hiçç beklemezdim ; (
Kafasını da size sürtüyor mu ateş ishal huzursuzluk belirtileriymiş ben rota virüsden korktum açıkcası dün huysuzdu uyumaya çalışırken ben serçe parmağımı ağzına soktum hemen kafasını saga sola çevirmeye başladı kullanılan d vit kerden mi acaba çabuk çıkacak sanki diş
Hiç sıkıntı bitmiyor gaz sorunu biter gibi oldu bu başladı Rabbim daha büyük sıkıntılar vermedin bunlar gecer gider ama anne olmak gercekten çok zormuş
Aklında bulunsun Dr bana 6 saatde bir çalpol verebilirsin dedi diş çıkarma döneminde çok huzursuzsa
Canım benimki nerdeyse 45 gundur kusar alıştım artık uşutmekten degil galiba mama da yese emsede 5 dk sonra kusuyoKizlar bir sorum var. Benimki bugune kadar hic emdigi zaman kusmadi. Son bir haftadir bu durumu cok sik yaşıyoruz. Nerdeyse her emzirmeden sonra bir tatli kasigi kadar kusuyor. Basinin altina ince bir yastik koyup oyle oynuyoruz. Buna ragmen kusuyor. Bazen sut, bazen de sut kesigi. Usuttuk mu acaba bilemedim
Canım benimki nerdeyse 45 gundur kusar alıştım artık uşutmekten degil galiba mama da yese emsede 5 dk sonra kusuyo
Birşey yoktur inşallah canım kontrol et bakalım biraz olmadı bi doktora yada ebenize sorarsınInsallah normaldir canim. 3 aylik olduk. Daha once olsa fazlasini cikariyor derdim. Yeni olunca tedirgin oldum ister istemez.
Bizim de kakamız değişti sanki canım valla inşallah çok çektirmeden güzel güzel çıkar dişleri :) bizim de öyle canımm ne ağladığı belli ne güldüğü. Ağlarken birden gülebiliyor ya da gülerken birden ağlıyor.Aman inşallah aynı anda çıkmazlar. Evet kelebeğimin kaka rengi de değişti neşeliyken bir anda mızırdanıyor sonra yine normale dönüyor:) napıcağını şaşırıyor o da kıyamam..
Benim cadı şapkayı çıkarana kadar ağlıyor duyan eti kıstı sanar o denli çığlık basıyor:) bizim buralar da çok sıcak oluyor bakalın miniklerimizle ilk yazımız nasıl geçicek
İnşallah canım hepimiz hallederiz rapor izin vs işini de ayrı kalmayız kuzucuklarımızdan. müdür pek insanlık bilmiyor sanırım. Sabırla cevap ver canım ki uğraşmasın seninle.
3 şekilde kullanımı var canım. Önde anneye dönük ve dışa dönük, bir de sırtta taşıma var. Ama sanırım 6 aylık olana kadardı sadece önde anneye dönük taşınabiliyor. Büyüdükçe diğer şekillerde kullanabiliyoruz. Ben memnunum canım sayesinde her işimi kendim halledebiliyorımS SenisevmeksuyabakmakNarcoleptic insomniac Kızlar kangurularinizdan memnun musunuz aynı markayi almistiniz sanirim bi de çocuğun yüzü dışa dönük şekilde de kullanılabiliyor mu yoksa sadece tasiyana dönük mü koyabiliyoruz.
Aynen canım öyle sanıyorlar ama bakıcıyı bulmak da bir iş ki.. tanımadığın bir yerde kime güvenip bırakacaksın. Hadi ya Ayy ne zormuşOnlara hava hoş bakıcıyla çözülebilecek sanıyor erkekler. Haklısın 2 aylık bebeği kim nereye bırakabilir kigerçi bizim okuldaki eskiler diyor 45 günlük olunca başlardık biz çalışmaya siz şanslısınız diye. O zamanlar daha bir sıkıntılıymış yazık valla.
Çok sevindim canım gözünaydın dua etmek de çok etkili oluyor. Süt yapan şeylerle arttırırsın yavaş yavaş inşallah. Tabi sinir stres üzüntü olmazsa canım. Geçen ben de müdüre sinirlendim hemen azaldı sütüm.Canım benimkide kaç gündür aynıydı. Ne çektim. Ayakta dik tutup tv izleterek mi emzirdiğmi bilirim. Pekmez sür memene canım. Benimki öyle daha ii alıyor. Ben bugün aştım çok şükür düzeldi. Mutlaka bi huzursuzluğu oluyor ama bilemiyoruz işte. Pes etme canım Allahın izniyle geri döner inş besmele çek verirken. Ben çok dua ettim. Benim sütüm de eskisi gibi değil ama şükür emiyor.
Canım daha önce nohut yedin mi :) valla ben nohut yesem benim oğlum bütün gün bağırır en basit şeylerden bile etkileniyor o yüzden sordumBenim çocukta bir ayarsızlık varbugün şeytan kulağna kurşun uyuyo emiyo Allahıma bin şükür ohh bee dedim valla heralde bi skıntsı vardı ama neydi bilmiyorum bol kimyon atıp içmiştim ama gaz mı bilmiyorum
Az kaldı havalar tam ısınmaya başladı canım o zaman daha rahat çıkarsınız :) ben kanguru olunca güneşi gördüm mü hemen çıkıyorum en basiti markete gidip geliyorumUzanıp yqnıma koluma yatryordum sabah o şekilde bile emmedi. Ama çok şükür bugün iyi. Dışarı bugn de çıkamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?