2016 Aralık Anneleri

Tabiki bilgimiz varsa cevaplandırmaya çalışırız yeterki moraller yüksek sütler bol olsun
Sorunum bebisim ile ilgili değil aslında eşimle ilgili malesef siz eşinizin face den eski kız arkadaşının profiline baktığını öğrenseniz napardiniz? Şu an nasıl davranacağımı şaşırdım resmen aklım tutuldu. Hiçç beklemezdim ; (

Neden agladın kı.4 hakkın var zaten. Yoksa daha fazla mı ısterdın?devir kotu ya ne olacağımız bellı degıl. Insanlık eskısı gıbı degıl.2 tane olsun güç olmasın

Face sürekli kenardan o şunu yaptı bu bunu yaptı diye birşeyler gösteriyor. Üzülmüş kızmış olabilirsin belki anlık biseydir o an görmüş ve bakmıştır.Sizin ilişkinizi bilmiyoruz biz.Ben olsam hemen eşime sorardım mesela.

Çok büyük bı sorun değil ya :)cok mu kıskancız ne:)benm esim hergun perıscope dan cıplak kız seyrediyor hmde benm yanmda bana da gosteriyo salak. İşsiz bu ara can sıkıntısı ıste. Sende soyle de nıye baktın sana acıklama yapsın

Seni en iyi ben anlarım kaç kezkavga etmeme rağmen baktı hep hemde düğğnümden 1 hafta önce bile. Sorunca meraktan diyor bişey hissettiğinden değilmiş güyaaaa diyorumki merak ediyosan bana de ben bakar söylerim sana. ben Allaha havale ettim ya artık karıştırmıyorum nede olsa karşıma çıkıyor oda biliyor bunu. Bigün kafam atar soluğu mahkemede alırım oh olur

Eşime soruyorum önce başka cevap verdi ben inanmayınca başka birine baktığını söyledi hala tam gerçeği söylemedi bana. Kizacagimi bildiği için cesareti yok söylemeye ona yakın birşeyler uyduruyor kendince.. listesinde ekli değil ayrıca ismine girip bakmış. :/
Ben şok. .. evet ben kıskancım kabul ederim zaten. Ama sizin dediğiniz gibi birşey olsa herhalde kalp krizi geçiririm

Daha gecen hafta bu konu yüzümdem kavga ettik ama adam aynı. Ben yapsam boşar beni ama onada diyorum gurursuzum ben hazmediyorum diye. Aman takma sende varsa niyeti gitsin baksın karsına çıkar zaten zamanı gelince gerekeni yaparsın. Haklısın böyle demek kolay ama yaşadım biliyorum iki dil döküp kandırıyorlar yada biz inanmak zorunda kalıyıruz

Fazlasıyla kıskanç bir insan olarak eşimin başının etini yerdim günlerce trip atardım hele şu anki psikolojimle yüzüne bakmazdım ama bunlar doğru davranışlar değil
Dinle sadece, bir yanlışını daha yakalarsan hoş karşılamayacağını dile getirebilirsin.

M minnakim45 benmkıde oyle ıste.. tvde bakıyo yabancılara defılelere güzel vctlu kızlara.sapık da degıl Yani ayıtr soylemesi seks düşkünü bı adam degıl benide sevdıgıne eminim.2 cocuk vermışim varsın fzıgım bozuk olsun.umursamıyorum hiç.bnden başkasyla asla yapamaz.baksın baksın dursun

Ben zamanında tepkimide sert koydum. Eşim ölmüş babasının üstüne yemin etti bidaha yapmıcam diye ama düğğne bi hafta kala görümcem kendi facesinden bişey gösterirken bi baktımki ben ordan bulamam diye görümcemden bakmış. Görümceme söyledim bu durumu tabi onlarda beni haklı buluyorlar ama adam aynı. Düğüne 1 hafta kala sanane eskilerden... bide hepsine bakıyor bnmki tek tek. Bir kişiye bakmıyırum bişey hissetsem birine bakarım sadecr diyor pişkin herif

Merak kediyi öldürür der bir atasözü

Her kavgada illa açarım bu konuları çünkü içime işlemiş artık hazmedene kadar çekecek çenemi. Bıktırıyosun hep aynı konu yeter artık bezdim diyor. Beter ol diyorum bende. Sosyal medya bence evliler için tehlike ya kadınlar akıllı uslu duruyo da erkekler şeytana uyuyor

benim esim oyle baksa hemde yanimda,, naparim bilemedim

Kızlar 4 sene önce eşimle flöretten 1 hafta sonra ikimiz de kapattık face leri. İkimz de acayip kıskancız ve şu an bile whatsapp dışanda hiçbir sosyal medya aracını kullanmıypruz. Çok tavsiye ederim. Eşim bazen face açiim yok fake açim bilmem ne dio bende aramız bozulsun huzursuz olalım istiyorsan aç dedim. Ben boşanma sebebi olarak görüyorum gerek yok biz böle iyiyiz.

İnsan bazen öylesine de bakıyo kendşmden biliyorum
Ayy maşallah ne kadar iyi rahatsın ben aşırı kıskancımm hastalık gibi iki günde bir nerdeyse telini incelirim napıyo ne konuşmuş nette nereye girmiş garibimin bişi yaptıgıda yok bi ara o kadar abarttıyordum ki eve gelince namaz kılmasını incelerdim namaz kılarsa goya bi halt yememiştir oysa eşimin hiç öyle işlerle alakadsıda yok hatta ben daha beterim hastalık gibi oldu telefon bende bişey karıştırdıgımdada yok telefonda geçmişi falan silerim burayı görmesin diye bi kv muhabbeti oluyo bazen diye ama wc ye banyoya hep telefonla giriyorum gece bile yastıgımın altında ya şarja bile takamıyorum gece uzakta olmasın diye bundan kurtulmam lazım bağımlı oldum elim bu kadar saklasa adamı bogardım sen ne halt karıştırıyorsun diye

Oylesinedir canm insan bazen merak ediyo saçma ama sıkıntıdan falan hadi şuna bakıyım sonra diğerine oluyo
Nişanlıyken kapattım bende elim hiç sevmiyo diye kaldı arada arkadaşımdan şifre alıp bakarım şifreyi bile kaydetmiyorum ki çok sık gitmeyim diye bağımlılık oluyo sonra

Son düzenleme:
Valla yazmamızın bi yardımı olsaydı yazarım bende bide biZde yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumumuz var öyle bi hak vermişler ama rektörlük kabul etmıyor

Valla yazmamızın bi yardımı olsaydı yazarım bende bide biZde yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumumuz var öyle bi hak vermişler ama rektörlük kabul etmıyor

Kafasını da size sürtüyor mu ateş ishal huzursuzluk belirtileriymiş ben rota virüsden korktum açıkcası dün huysuzdu uyumaya çalışırken ben serçe parmağımı ağzına soktum hemen kafasını saga sola çevirmeye başladı kullanılan d vit kerden mi acaba çabuk çıkacak sanki diş
Hiç sıkıntı bitmiyor gaz sorunu biter gibi oldu bu başladı Rabbim daha büyük sıkıntılar vermedin bunlar gecer gider ama anne olmak gercekten çok zormuş
Aklında bulunsun Dr bana 6 saatde bir çalpol verebilirsin dedi diş çıkarma döneminde çok huzursuzsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…