Galiba oğlum beni emmeyi birakacakzaten gündüz emmeleri duzensizlesmisti sütüm de çok yok artmadı. İki gündür kucagima alıp emzirme pozisyonuna geçtiği anda çığlık atmaya başlıyor. Moralim çok bozuk.Her pozisyonu denedim yok.Çocuğum benden soguyacak diye korkuyorum.
Benmde sütüm az geliyor ebebekten promalt aldım işe yaradı gibi bide rezene içiyorum ama rezeneyi kendim kaynatıyorum içiyorum. Bide irmik helvasıda güzel artıyor tavsiye ederimCanım benim kızım tam 15 gün önce emmeyi bıraktı...sağarak veriyorum meğer sütüm azalmış haberim Yokşimdi bir sürü şey yiyip içiyorum sütüm artsın diye...alakası bile Yok soğumakla şakın kafana takma ben 2 ay emmişim kızkardeşim 3 ve anneme çok bağlıyız onu üzmemek incitmemek için herşeyi yaparız...bağlanma sadece emmeyle olmaz ilgiyle sevgiyle hatta bir bakışla bile olur...kendini üzme ben günlerce ağladım...sütün daha da azalmasın birkaç öğün de olsa anne sütü vermeye çalış...2 gün 10 saat aç bıraktım emzirme danışmanı öyle söyledi diye ama yok emmedi...
Bende dayanamadım işteBana da hastanede hipp in çayını vermislerdi onu aldim iciyorum fayda ediyor gibi ama çocuk memeyi tutmuyor ki çığlık çığlığa resmen..Çok üzülüyorum. Aç bırakayım dedim bugün eşim benim yanımda yapma sakın dedi gerçi ben de dayanabilir miyim bilmiyorum.,
Boza içiyorum kesinlikle tavsiye ederim bir de ısırgan otu demleyip günde 1 bardak içerim sütüm de artışı farkettim maşallah diyeyim de...Benmde sütüm az geliyor ebebekten promalt aldım işe yaradı gibi bide rezene içiyorum ama rezeneyi kendim kaynatıyorum içiyorum. Bide irmik helvasıda güzel artıyor tavsiye ederim
Dr pazar olduğu için hastanede yoktu acikdekiler onu aramış bize tahlillerde bişey yok dedi ne bakıldı nasıl çıktı bilmiyorum ben laboratuvarda çalışıyorum görsem bi yorum yaparım belkı ama sonucu göremedim benım kız 79 günlük bu ayda diş çıkarmı ki Dr oluşmaya başlamıştır dedi bide ısrarla kalabalık ortama girdi mi diye sordu Ankara'nın ayazında çıkaramıyorum ki bu çoçuk nerden işhal oldu rota aşısı Zamanı gelmedi bi yaptırsamTahlil sonucu cikti mi canim. Merak ettim.
Bondigo güzel görünüyor becnceKızlar oyun halısı alcam uygun olsn istyorum. Fisher price yağmur ormanı ve bondiga orman serüveni arasında kararsz kaldık. Fisher kaliteli ama küçük olur mu die düşnyorum . Siz ne dersiniz?
Bende dün galactago damla aldım daha pek Etkisini göremedimBende dayanamadım iştebenim eşim aç kalsın nasıl olsa emecek diye rahatlık yaptı iyice dellendirdi beni bende kan şekeri düşer diye korktum 10 saat aç kalıp emmedi çünkü...dene bakalım inşallah bırakmaz..
Boza içiyorum kesinlikle tavsiye ederim bir de ısırgan otu demleyip günde 1 bardak içerim sütüm de artışı farkettim maşallah diyeyim de...
Ya bide en az 3 çoçuk diyorlar verin 6 sylık izin ona gelince yok el kadar bebeğe kendi annesi dışında kimse bakamazKesinlikle bu konuya ben de katılıyorum. 6 ay iZin vermeliler. Hem biz daha iyi oluruz hem bebeklerimiz için de içimiz rahat olur rapor almayız. Tam toparlanıyoruz birbirimize alışıyoruz derken işa başla diyorlar. Bir de Doğum öncesi izinleri kullandıysan 2 ay iZin oluyor. 2 aylık el kadar bebeği nereye bırakacaz hangi akılla bu uygulama var acaba? Gerçi kadın olmayan ne bilsin dimi. Erkekler ne anlar Bebek bakımından Bebek ihtiyaçlarından
Bende dün galactago damla aldım daha pek Etkisini göremedim
Dün sık ve çok ysptı bezde boş yer kalmamıştı zıbını kıyafetlerine kadar taşmıştı bide fotografını hem buraya hemde bikaç kişiye gösterdim kv de de gördü bide kızın karnı çok buruyordu hep hareket halindeydiİshal olduğunu nasıl anladın canım?
Oyumu bondigo ya kullanıyorumKızlar oyun halısı alcam uygun olsn istyorum. Fisher price yağmur ormanı ve bondiga orman serüveni arasında kararsz kaldık. Fisher kaliteli ama küçük olur mu die düşnyorum . Siz ne dersiniz?
Aman inşallah aynı anda çıkmazlar. Evet kelebeğimin kaka rengi de değişti neşeliyken bir anda mızırdanıyor sonra yine normale dönüyor:) napıcağını şaşırıyor o da kıyamam..Evet canım ilk alt ön diş çıkıyor ama genelde tek tek çıkar ikisi birden çıkarsa daha zor olur heralde hayırlısı bakalım :)
Biz de kaşınıyoruz sürekli. bütün dişler çıkana kadar artık kaşınma geçmez gibi canımdiş çıkarırken kaka değişirmiş canım annem diş diş kaka yapar derdi ama o nasıl oluyor bilmiyorum işte.
Ayy çok tatlı oluruz bebişlerle takar gezeriz
Sıcağı sevmese de yapacak bişi yok memleketimiz fena yanar yazın yaylalara gidiliyor dayanılmıyor alışması lazım paşanın :) şapkayı takarken bağırıyor canım ben yürümeye başlayınca susuyorhiç bir Bebek sevmezmiş şapkayı giyinmeyi
İnşallah canımm Emin'im ki hepimiz çok güzel anneler olacağız
İnşallah bulursun canım Allah yavrularımızın yüzüne baksın. Aynen çok zor canım inşallah halledebilirim de sorun kalmaz. Müdür sürekli rahatsız etse de Rabbim yardım ediyor şükür.
Dr pazar olduğu için hastanede yoktu acikdekiler onu aramış bize tahlillerde bişey yok dedi ne bakıldı nasıl çıktı bilmiyorum ben laboratuvarda çalışıyorum görsem bi yorum yaparım belkı ama sonucu göremedim benım kız 79 günlük bu ayda diş çıkarmı ki Dr oluşmaya başlamıştır dedi bide ısrarla kalabalık ortama girdi mi diye sordu Ankara'nın ayazında çıkaramıyorum ki bu çoçuk nerden işhal oldu rota aşısı Zamanı gelmedi bi yaptırsam
Sağol canım sorduğun için
Canım benimkide kaç gündür aynıydı. Ne çektim. Ayakta dik tutup tv izleterek mi emzirdiğmi bilirim. Pekmez sür memene canım. Benimki öyle daha ii alıyor. Ben bugün aştım çok şükür düzeldi. Mutlaka bi huzursuzluğu oluyor ama bilemiyoruz işte. Pes etme canım Allahın izniyle geri döner inş besmele çek verirken. Ben çok dua ettim. Benim sütüm de eskisi gibi değil ama şükür emiyor.Galiba oğlum beni emmeyi birakacakzaten gündüz emmeleri duzensizlesmisti sütüm de çok yok artmadı. İki gündür kucagima alıp emzirme pozisyonuna geçtiği anda çığlık atmaya başlıyor. Moralim çok bozuk.Her pozisyonu denedim yok.Çocuğum benden soguyacak diye korkuyorum.
Onlara hava hoş bakıcıyla çözülebilecek sanıyor erkekler. Haklısın 2 aylık bebeği kim nereye bırakabilir kiKesinlikle bu konuya ben de katılıyorum. 6 ay iZin vermeliler. Hem biz daha iyi oluruz hem bebeklerimiz için de içimiz rahat olur rapor almayız. Tam toparlanıyoruz birbirimize alışıyoruz derken işa başla diyorlar. Bir de Doğum öncesi izinleri kullandıysan 2 ay iZin oluyor. 2 aylık el kadar bebeği nereye bırakacaz hangi akılla bu uygulama var acaba? Gerçi kadın olmayan ne bilsin dimi. Erkekler ne anlar Bebek bakımından Bebek ihtiyaçlarından
Canım ben yenidoğan aparatı almadığım için 7 kiloyu bekliyorum. 6.800 şu an kızım. Evde denedim sadece, çok hoşuma gitti. Hem sağlam hem de miniğim rahat etti içindeS SenisevmeksuyabakmakNarcoleptic insomniac Kızlar kangurularinizdan memnun musunuz aynı markayi almistiniz sanirim bi de çocuğun yüzü dışa dönük şekilde de kullanılabiliyor mu yoksa sadece tasiyana dönük mü koyabiliyoruz.
Tabiki bilgimiz varsa cevaplandırmaya çalışırız yeterki moraller yüksek sütler bol olsunKızlar merhaba. Ne kadar güzel hala devam ediyorsunuz yazismaya. Ben ayda yılda bir anca bakabiliyorum. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. Moralim çok bozuk size birşey sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?