2016 Aralık Anneleri

Canım benim kızım tam 15 gün önce emmeyi bıraktı...sağarak veriyorum meğer sütüm azalmış haberim Yok şimdi bir sürü şey yiyip içiyorum sütüm artsın diye...alakası bile Yok soğumakla şakın kafana takma ben 2 ay emmişim kızkardeşim 3 ve anneme çok bağlıyız onu üzmemek incitmemek için herşeyi yaparız...bağlanma sadece emmeyle olmaz ilgiyle sevgiyle hatta bir bakışla bile olur...kendini üzme ben günlerce ağladım...sütün daha da azalmasın birkaç öğün de olsa anne sütü vermeye çalış...2 gün 10 saat aç bıraktım emzirme danışmanı öyle söyledi diye ama yok emmedi...

Benmde sütüm az geliyor ebebekten promalt aldım işe yaradı gibi bide rezene içiyorum ama rezeneyi kendim kaynatıyorum içiyorum. Bide irmik helvasıda güzel artıyor tavsiye ederim

Bana da hastanede hipp in çayını vermislerdi onu aldim iciyorum fayda ediyor gibi ama çocuk memeyi tutmuyor ki çığlık çığlığa resmen..Çok üzülüyorum. Aç bırakayım dedim bugün eşim benim yanımda yapma sakın dedi gerçi ben de dayanabilir miyim bilmiyorum.,

Bende dayanamadım işte benim eşim aç kalsın nasıl olsa emecek diye rahatlık yaptı iyice dellendirdi beni bende kan şekeri düşer diye korktum 10 saat aç kalıp emmedi çünkü...dene bakalım inşallah bırakmaz..
Benmde sütüm az geliyor ebebekten promalt aldım işe yaradı gibi bide rezene içiyorum ama rezeneyi kendim kaynatıyorum içiyorum. Bide irmik helvasıda güzel artıyor tavsiye ederim
Boza içiyorum kesinlikle tavsiye ederim bir de ısırgan otu demleyip günde 1 bardak içerim sütüm de artışı farkettim maşallah diyeyim de...

Tahlil sonucu cikti mi canim. Merak ettim.
Dr pazar olduğu için hastanede yoktu acikdekiler onu aramış bize tahlillerde bişey yok dedi ne bakıldı nasıl çıktı bilmiyorum ben laboratuvarda çalışıyorum görsem bi yorum yaparım belkı ama sonucu göremedim benım kız 79 günlük bu ayda diş çıkarmı ki Dr oluşmaya başlamıştır dedi bide ısrarla kalabalık ortama girdi mi diye sordu Ankara'nın ayazında çıkaramıyorum ki bu çoçuk nerden işhal oldu rota aşısı Zamanı gelmedi bi yaptırsam
Sağol canım sorduğun için

Kızlar oyun halısı alcam uygun olsn istyorum. Fisher price yağmur ormanı ve bondiga orman serüveni arasında kararsz kaldık. Fisher kaliteli ama küçük olur mu die düşnyorum . Siz ne dersiniz?
Bondigo güzel görünüyor becnce

Bende dün galactago damla aldım daha pek Etkisini göremedim

Ya bide en az 3 çoçuk diyorlar verin 6 sylık izin ona gelince yok el kadar bebeğe kendi annesi dışında kimse bakamaz

Bende dün galactago damla aldım daha pek Etkisini göremedim

Galactago yu duydum ama denemedim...inşallah artar ama tek düşmanı stres Benim de rapor işi sıkıntı gibi duruyor stres yapmayacağım desem de işe başlama konusu açılınca oturup ağlıyorum...kızımdan ayrı 1 an bile geçirmek istemiyorum..o şekilde çalışmanın ne kamuya yararı var ne de bize...kesinlikle Doğum izinleri yeniden düzenlenmeli...

İshal olduğunu nasıl anladın canım?
Dün sık ve çok ysptı bezde boş yer kalmamıştı zıbını kıyafetlerine kadar taşmıştı bide fotografını hem buraya hemde bikaç kişiye gösterdim kv de de gördü bide kızın karnı çok buruyordu hep hareket halindeydi

Aman inşallah aynı anda çıkmazlar. Evet kelebeğimin kaka rengi de değişti neşeliyken bir anda mızırdanıyor sonra yine normale dönüyor:) napıcağını şaşırıyor o da kıyamam..
Benim cadı şapkayı çıkarana kadar ağlıyor duyan eti kıstı sanar o denli çığlık basıyor:) bizim buralar da çok sıcak oluyor bakalın miniklerimizle ilk yazımız nasıl geçicek
İnşallah canım hepimiz hallederiz rapor izin vs işini de ayrı kalmayız kuzucuklarımızdan. müdür pek insanlık bilmiyor sanırım. Sabırla cevap ver canım ki uğraşmasın seninle.

Birsey cikmadigina sevindim canim. Biz de 89 gunluk olduk. Damaklari kasiniyor. Dr dis cikarma belirtileri dedi. Arada biz de ishal gibi sivi kaka yapiyoruz cnm. Ama benim yediklerimden diye dusundum hep. Asil sebebini bilmiyorum. Cok cok gecmis olsun.

Canım benimkide kaç gündür aynıydı. Ne çektim. Ayakta dik tutup tv izleterek mi emzirdiğmi bilirim. Pekmez sür memene canım. Benimki öyle daha ii alıyor. Ben bugün aştım çok şükür düzeldi. Mutlaka bi huzursuzluğu oluyor ama bilemiyoruz işte. Pes etme canım Allahın izniyle geri döner inş besmele çek verirken. Ben çok dua ettim. Benim sütüm de eskisi gibi değil ama şükür emiyor.

Onlara hava hoş bakıcıyla çözülebilecek sanıyor erkekler. Haklısın 2 aylık bebeği kim nereye bırakabilir ki gerçi bizim okuldaki eskiler diyor 45 günlük olunca başlardık biz çalışmaya siz şanslısınız diye. O zamanlar daha bir sıkıntılıymış yazık valla.

Canım ben yenidoğan aparatı almadığım için 7 kiloyu bekliyorum. 6.800 şu an kızım. Evde denedim sadece, çok hoşuma gitti. Hem sağlam hem de miniğim rahat etti içinde henüz keşfedemedim ama sanırım dışa dönük taşıma olanağı yok.

Kızlar merhaba. Ne kadar güzel hala devam ediyorsunuz yazismaya. Ben ayda yılda bir anca bakabiliyorum. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. Moralim çok bozuk size birşey sormak istiyorum

Kızlar merhaba. Ne kadar güzel hala devam ediyorsunuz yazismaya. Ben ayda yılda bir anca bakabiliyorum. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. Moralim çok bozuk size birşey sormak istiyorum
Tabiki bilgimiz varsa cevaplandırmaya çalışırız yeterki moraller yüksek sütler bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…