2016 Aralık Anneleri

Sıçrama bizde de çok oluyordu canım dünyaya alışırken normalmiş sıçramaları. 4. Ayda kaybolurmuş. Şu an bizim Yok denecek kadar az çok şükür.

Nohut yapar mı bilmiyorum canım ama portakal yapıyor diye biliyorum yediysen yapmış olabilir ya da biraz sıcak olunca ev yine pişebilir. Allah Allah niye huysuz acaba. Mutlaka bir sıkıntısı vardır canım gaz olabilir nohut yemişsin ya canım fena gaz yapar. Biz de gazlıyken çok sorun yaşadık emme konusunda. Hala gaz varsa memeyi bırakıp ağlıyoruz.

Belki hava almak iyi gelir canım. Dışarıda durmazsa geri eve dönersiniz. Hava almak lazım ara ara. Düzeni dışında bişi yapınca bebekler hemen ona alışıyor ve istiyorlar canım. Yatırdığın yerden emzir sen uzan üzerine yatırıp emzir canım. Belki emzirmişsindir bizim gazımız varken üzerime yatırıp çok emzirdim ben.

Evet canım ilk alt ön diş çıkıyor ama genelde tek tek çıkar ikisi birden çıkarsa daha zor olur heralde hayırlısı bakalım :)
Biz de kaşınıyoruz sürekli. bütün dişler çıkana kadar artık kaşınma geçmez gibi canım diş çıkarırken kaka değişirmiş canım annem diş diş kaka yapar derdi ama o nasıl oluyor bilmiyorum işte.
Ayy çok tatlı oluruz bebişlerle takar gezeriz
Sıcağı sevmese de yapacak bişi yok memleketimiz fena yanar yazın yaylalara gidiliyor dayanılmıyor alışması lazım paşanın :) şapkayı takarken bağırıyor canım ben yürümeye başlayınca susuyor hiç bir Bebek sevmezmiş şapkayı giyinmeyi
İnşallah canımm Emin'im ki hepimiz çok güzel anneler olacağız
İnşallah bulursun canım Allah yavrularımızın yüzüne baksın. Aynen çok zor canım inşallah halledebilirim de sorun kalmaz. Müdür sürekli rahatsız etse de Rabbim yardım ediyor şükür.

Canım süt iznimi kullanmak istiyorum deyince ona göre ders programını ayarlıyorlar. Mesela sabah ders koymayabilir. Ya da ders arasına boşluk koyar gider bebişi emzirirsin. Bu şekilde oluyor canım. Yine çalışıyorsun yani sadece programın sana göre ayarlanıyor. O da yine müdürün insafına bağlı uygulamayan çok duydum.

İsteseler seni çok güzel idare ederler canım işte mahkemede dayın olacak sinir oluyorum şu ayrım yapanlara

Haklısın valla canım hatta doğum izni arttırılmalı bence madem 6 ay anne sütünün çok önemi var doğum izni de 6 ay olmalı.
Kesinlikle bu konuya ben de katılıyorum. 6 ay iZin vermeliler. Hem biz daha iyi oluruz hem bebeklerimiz için de içimiz rahat olur rapor almayız. Tam toparlanıyoruz birbirimize alışıyoruz derken işa başla diyorlar. Bir de Doğum öncesi izinleri kullandıysan 2 ay iZin oluyor. 2 aylık el kadar bebeği nereye bırakacaz hangi akılla bu uygulama var acaba? Gerçi kadın olmayan ne bilsin dimi. Erkekler ne anlar Bebek bakımından Bebek ihtiyaçlarından

Tahlil sonucu cikti mi canim. Merak ettim.

Benim çocukta bir ayarsızlık var bugün şeytan kulağna kurşun uyuyo emiyo Allahıma bin şükür ohh bee dedim valla heralde bi skıntsı vardı ama neydi bilmiyorum bol kimyon atıp içmiştim ama gaz mı bilmiyorum

Uzanıp yqnıma koluma yatryordum sabah o şekilde bile emmedi. Ama çok şükür bugün iyi. Dışarı bugn de çıkamadık

Kızlar oyun halısı alcam uygun olsn istyorum. Fisher price yağmur ormanı ve bondiga orman serüveni arasında kararsz kaldık. Fisher kaliteli ama küçük olur mu die düşnyorum . Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20170319-172607.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20170319-172553.png
    172,7 KB · Görüntüleme: 23
Evet canım bu aras
Ne güzel 27 yas ve iki guzel evlat. Genc anne olmak en iyisi benim dusuncem o en azından. Rabbim hayirli evlat etsin yeter ki hayirli olsun bi tane olsun. O konu ayri ama cok cocugu severim ben. Sezaryen olduguma aglamistim cunku cok çocuk seviyorum ben

Kızlar oyun halısı alcam uygun olsn istyorum. Fisher price yağmur ormanı ve bondiga orman serüveni arasında kararsz kaldık. Fisher kaliteli ama küçük olur mu die düşnyorum . Siz ne dersiniz?
Bongido daha güzel bence daha kullanışlı gibi geliyo ama kullananlar daha iyi bilir

Galiba oğlum beni emmeyi birakacak zaten gündüz emmeleri duzensizlesmisti sütüm de çok yok artmadı. İki gündür kucagima alıp emzirme pozisyonuna geçtiği anda çığlık atmaya başlıyor. Moralim çok bozuk.Her pozisyonu denedim yok.Çocuğum benden soguyacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…