- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Abla her gun ayni saatte yatirmaya calis biraz diren ama oluyo ve olur inseallah ben her gun 22,30 da başlıyorum yatirmaya o saati geçirdi mi huysuzlasmaya basliyo artık. Bizimkide gece gunduzu cok karistirdi cok zor oldu ama bi sekilde atlattikBenim cadı uyumak bilmiyo huy değiştik ya gece ediyoruz uyumuyo sabah da 7 de kalkyo gündz kendi 3 4 saat uyyo ben uyuyamıyorm off
Bizim gecelerimiz hep rahattı ama gündüz uyumuyoruz biz de canım. gece 12 olunca odamıza götürüp emzirip yatağına yatırıyorum bizim rutinimiz bu şekilde. Uyuyor çok şükür canım ama 12 ye kadar ayaktayız. 3. Aydan Sonra biraz daha oyun meraklısı oluyorlar da allahtan oynayarak eğlenerek geçiyor vakit. Benim oğlum çok ağlayan bir bebekti canım çok çektim valla şimdi şükrediyorum halime.Benim cadı uyumak bilmiyo huy değiştik ya gece ediyoruz uyumuyo sabah da 7 de kalkyo gündz kendi 3 4 saat uyyo ben uyuyamıyorm off
Canım tam ileri ittirmek gerekiyor fitili. İttiremeyince fitil eriyip dışarı çıkıyor o zaman da yanma ve kaşıntı yapıyor. Benim tuvaletten Sonra bu şekilde rahatsızlığım oldu yanma kaşınma oldu iyice yıkadım o bölgeyi öyle rahatlattı. Şu an adetim canım bilmiyorum etki etti mi ama ben daha önce de fitil kullandım çok iyi gelmiştiCanım az önce koydum fitili ya yanar gibi gıdıklanır gibi kaşınıyo içi uyuz oldm çok rahatsz etti yaa
Sende de olmuş muydu böle? Bi de atlattınmı geçti mi tamamen
Evet tarifsiz çok güzel bir duygu canım insana güç veriyor hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum kendimi. Adet sancım var buna rağmen ona sevgimi veriyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum. Anne olmadan önce adet oldum mu 3 gün yatardım canım :)Evet kuzucukların bir gülüşüyle bile dünyayı yakacak seviyeye geliyoruz resmen. Annelik çok güçlü harika bir duygu
Allah korusun valla kaşla göz arasında tehlikeli duruma düşüyor bebişler çok çok dikkat etmek gerekiyor. Evimizde Yerden sıcak su boruları geçiyor ama balkon kapımız büyük baya ve alttan hafif de olsa serinlik geliyor o yüzden yatırmıyorum yere. Uyusa bile arabasına koyup gezdiricem artık evin içinde. Hareketlenmeye başladıkça kontrol zorlaşıyor.
Haklısın leğen de iş görür aslındaserinlesin miniklerimiz zaten burası çooook sıcak oluyor yazın
Taviz verme eşine. Herkes sever kocasını ama yeri gelince gidebileceğinin farkında olmalı erkekler. Allah bozmasın sevgi saygı evliliğin temeli bınlar korundu mu evlilik de güzel gidiyorAynen bi yandan cok iyi bu yanlaricok haklısın abla üzüntü stres sutun bi numarali dusmani. Ben de esimi deli gibi seviyorum allah im bozmasin oda kullaniyo bunu biliyorum ama yinede engel olamıyorum. Tartistimi ya aglar kendime gelirim susarim yada stresten patlarim.iste o zaman sütün dolmasi öyle gec oluyo ki. Ve yorgunluk o varya o daha beni benden aldi. Ben 19 yasindayim abla misafir olayi tanıdıklar var sagolsun rabbim onları da aratmasin ama evin temizligi uc cesit tatli uc dort cesit tuzlu yapıyorum. Sanmaki hamaratim evlendikten sonra alistim:) size gelen en azından temizlikci falan oluyo
Benim adet sancım oluyor hala regl olmadım hala. Bekliyorum o da biraz rahatlatır beni diye düşünüyorum. Ayy regl dönemi benim de fena ağrılarım olurdu canım hele bir de hafif üşüttüysem ağrı kesici iğne olmadan kendime gelemezdim.Evet tarifsiz çok güzel bir duygu canım insana güç veriyor hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum kendimi. Adet sancım var buna rağmen ona sevgimi veriyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum. Anne olmadan önce adet oldum mu 3 gün yatardım canım :)
Canım koltuğu açıp koyuyorsan etrafını yastıklarla çevir o zaman bişi olmaz.sağına soluma baş ucuna ayak ucuna hep yastık koy tekmeleyip itebilir o yüzden ayak ucuna biraz ağır bir yastık koy. Ya da yastığın arkasına sandalye gibi bişi koy ki korusun bebişi. Annelerimiz öyle büyütmüş bizi :)
Biz de ailemizin yanına gideceğz yazın canım Akdeniz bölgesi inanılmaz sıcak olur artık yaylalara kaçarız oğluşla :) biz küçükken hep leğende oynardık canım annem suyu doldururdu çok de eğlenceli oluyordu
Tatlım hergün 20.00 de uyuyan çocuğa noldu bilmiyorum, sabahtan beri uyuyor şimdiAbla her gun ayni saatte yatirmaya calis biraz diren ama oluyo ve olur inseallah ben her gun 22,30 da başlıyorum yatirmaya o saati geçirdi mi huysuzlasmaya basliyo artık. Bizimkide gece gunduzu cok karistirdi cok zor oldu ama bi sekilde atlattik
Canım ittirdm aslnda ama yatamadm bebim kız huysuzlandı kucakla bilmem ne öne doğru geldi sanrm. Bugün daha geç koyayım daha ileri iteym bakim inş aynı olmazCanım tam ileri ittirmek gerekiyor fitili. İttiremeyince fitil eriyip dışarı çıkıyor o zaman da yanma ve kaşıntı yapıyor. Benim tuvaletten Sonra bu şekilde rahatsızlığım oldu yanma kaşınma oldu iyice yıkadım o bölgeyi öyle rahatlattı. Şu an adetim canım bilmiyorum etki etti mi ama ben daha önce de fitil kullandım çok iyi gelmişti
Ahh ahTaviz verme eşine. Herkes sever kocasını ama yeri gelince gidebileceğinin farkında olmalı erkekler. Allah bozmasın sevgi saygı evliliğin temeli bınlar korundu mu evlilik de güzel gidiyor
Benim de temizlikçi Yok kendim yapıyorum ama misafir çok gelmiyor bana büyük şehirdeyiz tanıdığımız çok Yok. Komşuluk da Yok oturduğumuz yerde. Küçük bebekle çok zor oluyor. Misafir geldi mi koşturmaktan sütüm azalıyor hemen. Süt olsun diye stres olmayacaksın üzülmeyeceksin çok yorulmayacaksın :) bir sürü şartı var
Nazar degme isine dikkat edin ablam misafir cokmu.veya yaptıklarını pek anlatmayin .inseallah düzene girer en kisa zamanda. Gece uykusuzlugu cok zor cunku yasayan bilir.Tatlım hergün 20.00 de uyuyan çocuğa noldu bilmiyorum, sabahtan beri uyuyor şimdiçok düzenliydik ağrı sızısı da yok uyukluyor ama uyumuyor bakalım bu gece napcaz
Bebeğin kaç aylık canım? Bizim de böyleydi ilk zamanlar. Yen'i düzene girdi 3. Ay bitti bizim artık 2 3 saate bir emiyor ve emme süresi daha uzun oluyor canım.Bu sut olayina kafam basmiyor artik. Ilk bebegimde hic sutum yetmiyor diye bir problemim yoktu. Dusunmezdim, aklima bile gelmezdi. Bunda anlayamiyorum. Bana sorarsaniz sutum var. Bebegime bakarsaniz yavrucak doymuyor. Bazen aglamasina cok uzuluyorum. Memeden sonra mama hazirliyorum. Onu da içiyor. Aradan yarim saat geciyor yine meme icin kiyamet kopuyor. Seri uretim yapamiyorum ki. Doktora da gittim. Bir problem mi var diye. Herhangi bir sikintisi da yok cok sukur. Yeni modeller mi boyle anlamiyorumKendimi sorguluyorum artik. Yetemiyorum muyum acaba. Iyi bir anne mi degilim. Evimin isini yapamiyorum, yemek yemeyi gectim tuvalete bile gidemiyorum esim gelmeden Rabbim saglik versin evlatlarimiza.
Süt hormonu engellermiş ya canım ben de adet oluyorum ama miktarı çok az. Normal şekilde değil yani. Adet sancısı çok zor canım ya çekenler biliyor valla ben de öyle çok acile gittim sancıdan. En son sıcak su torbasıyla rahatlamaya alıştım sancım oldu mu sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyar yatardım ilaç gibi etki ederdi o da. Doğumdan sonra geçer derler ama hala aynı düzen benimki sancım oluyor her ay.Benim adet sancım oluyor hala regl olmadım hala. Bekliyorum o da biraz rahatlatır beni diye düşünüyorum. Ayy regl dönemi benim de fena ağrılarım olurdu canım hele bir de hafif üşüttüysem ağrı kesici iğne olmadan kendime gelemezdim.
Yastıklar hep aynı ama bundan sonra kızım uyurken iş yapacaksam yatağına yatırayım diyorum ki kafam rahat olsun
Evet baya sıcak olur tatlım o dönemde akdeniz ki ege bile kaynıyor yazın.
Biz rota virüsü aşısı olduk bugün kızım tadını pek sevmedi ama şükür kusmadı :)) doktorumuz bugün de söyledi 4.aya girince yoğurt, sebze çorbası, meyve püresi yavaş yavaş başlayalım mamayı azaltalım diye. Ay sonu 4 ayı tamamlıyoruz ama nisan başı başlarım diyorum.
Valla canım hatası varsa onu göstereceksin. Alttan almayacaksın. Büyük bir hatası olduğunda da yanında kalmayacağını söyleyeceksin. Ben hep diyorum bir hatan olur affedemeyeceğim bir hata olur, affedemeyeceklerimi de söylüyorum tabi, yanında ne beni ne çocuklarımı bulabilirsin valizimi toplar çeker giderim diyorum. Yapacağımı da biliyor zaten. Seni çok seviyorum naparsan kabul ayakları yapma kocana. Sevgi bir yere kadar yetiyor.Ahh ahkeske kendimi bu konuda dizginliye bilsem cok istiyorum engel olayim ama yapamıyorum. Kocalarina resti ceken onsuzda yapacaklarını o biçim anlatan hatunlara bayılıyorum ama olmuyo. Banada öğretsenize
Ayağa kalktığından olmuştur canım fitili o yüzden gece koyun diyorlar yatmak gerekiyor bayağı bir canım. Ama bebişler iZin verdiği kadar yatıyoruz biz gece de gündüz deCanım ittirdm aslnda ama yatamadm bebim kız huysuzlandı kucakla bilmem ne öne doğru geldi sanrm. Bugün daha geç koyayım daha ileri iteym bakim inş aynı olmaz
Bebekler sürekli değişiyor canım sürekli huy değiştiriyorlarTatlım hergün 20.00 de uyuyan çocuğa noldu bilmiyorum, sabahtan beri uyuyor şimdiçok düzenliydik ağrı sızısı da yok uyukluyor ama uyumuyor bakalım bu gece napcaz
Nen canım en iisi yatakta yapıp uyumakAyağa kalktığından olmuştur canım fitili o yüzden gece koyun diyorlar yatmak gerekiyor bayağı bir canım. Ama bebişler iZin verdiği kadar yatıyoruz biz gece de gündüz de
Ev curcuna benim o nazar olayı eksik olmuyor. Babane dede bizde bir süreliğine halalar da gelip gidiyo hergn nasıl değmesin. İyi dileklerin için teşekkür ederm canım inşNazar degme isine dikkat edin ablam misafir cokmu.veya yaptıklarını pek anlatmayin .inseallah düzene girer en kisa zamanda. Gece uykusuzlugu cok zor cunku yasayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?