- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
Öyle dedi doktor hatta demir çubuk veriliyormuş ailelere bu tedavi için. Yapabilen anne varsa helal olsun valla ben fitil bile koyamıyorum dahaÇok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle mi tedavi olacakmış
Az kaldı annesi o kadar tatlı oluyorlar ki. Benim kuzucuk da bol çene olacak sanırım Az önce misafirimiz vardı biz sohbet ediyoruz benim kelebeğim de araya girdi ıııı ayyy aaaa yapa yapa muhabbete dahil olduoyun halısı şartmış gerçekten de canım
Aynen öyle canım. Alcam biran önce bende. Binada klimayla ısınıyoruz o yüzden yerde üşür die havaların da ısınmasını bekliyorum.Evet gerçekten anbean büyüyüşüne şahit olmak paha biçilemez bir şey. Bir de bir şeyleri yapabildiğini görmek harika:)
Oyun halısını kızım 2.5 aylıkken almıştım.
Maşallah canım adını ne koydunuzCok istiyordum kiz olsun ama rabbim oglan nasip etti onun yeri bambaşkaymis. Daha dogrusu evlat sevgisi bambaskaymis. 91 gundur benimle bebisim. Sende kısıtlı giriyon abla iki cadi izin vermiyo mu
Babannesi bakıyor cnmBebegin peki abla
Evet görüşüyoruz facede gruptan o da büyütüyor biliyorsundur belki prematüre oldu 30 haftalık çok şükür bir sıkıntısı yokFace takip ediyosan. Efsane hayat vardi onun durumundan haberin varmi hep merak ettim onu
Yerim ben onu yaaa kuzum benimOyun halısı süper bişi canım onun sayesinde rahat kahvaltı yapmaya yemek yemeye çay içmeye başladım :) hem bebeğimin gelişimi için de önemli. Dokunuyor vuruyor oyuncaklara elleriyle tutuyor sallıyor ağzına götürmek için çekiyorher anı çok güzel
Canım ben de yere koymuyorum kızımı, salondaki üçlü koltuğum açılıyor kanepe gibi onu açıyorum üstüne koyuyorum halıyı orada oynuyor kendi kendinemaşallah annesiii, dünyalar senin oluyo di mi sen kaç aylıkken aldn oyun halısnı c
Aynen öyle canım. Alcam biran önce bende. Binada klimayla ısınıyoruz o yüzden yerde üşür die havaların da ısınmasını bekliyorum.
Teşekkürler :) benim de bir üzüntü yaşadıktan Sonra oldu bu durum. Bu çay iyi geldi şükür içtiğim suyun haddi hesabı Yok Yine de azaldı. Moral çok etkiliyor sütü. Benim bebeğim de mama kabul etmiyor aç kaldı yine içmedi mamayı. İyi ki de böyle diyorumBenim abim baharat fabrikasında calisiyodu ilk zamanlar da göğsümden cok cektim süt yemi diye bi cay getirdi Uşagim fazla cekemiyodu bide o cayi icince oyle bi sistiki agrisindan duramadim. Hepiz yanimda olaydiz vererdim. Benim oğlan mama yemiyo oldugu gibi kusuyo Ogün midesi bozuk oluyo bende sütü yetirmeye çalışıyorum. Heleki o gun misafirim oluyosa yandim.sukur gelisimi guzel. Rabbim hepinizin sütünü cogaltsin guzel guzel emisin yavrularinizla.
Valla ben de öyle diyorum canım anneyiz hatta gururla taşıyorum o izleriAy aman napalım boşver anneyiz biz zamanı gelince kilo da veririz çatlakları da tedavi ettiririz
İyi fikirmiş canım naylonlu çarşaf değerlendireyim ben de. Balkon için küçük havuz alıcam kızım yazın bunaldı mı atarım içine :))
Evet hızlı ve pratik olmamız lazım artık bezlerken
Bu sabah kızımı yüzüstü yatırdım uyuyordu wcye gittim. Uyanmış kendini ittire ittire koltuğun ucuna gelmiş tam zamanında gelmişim yoksa atacakmış kendisini çok korktumbu kuzucuklar hiç yalnız bırakılmaya gelmiyor
İlk deneme çok şükür iyi geçmiş canım. İçine sinmiyorsa bir doktorla daha görüş için rahatlar hiç yoktan.Bende diyorumki sürekli böyle muayene edersek bu sefer kakasını tutamaz hale gelirse oda aklıma takıldı 21 gün yapmak gerekiyormuş ama yapamam ben. Keşke başka çares olsa keşkeeee
Ama benim oğluş 98 günlük :) büyüsün yapacak annesi merak etme sen istesen de o durmaz zatenYerim ben onu yaaa kuzum benimbenimkide yapsın artık
Ankarada da götürcem bakalım. Fitil verdik ağrı kesici çok ağladı kuzum tansiyonum düştü valla. Bingölün köyünde çalışırken bi kadın her sene doğuruyordu istinasız şimdi diyorum helal olsun ben 1 taneyle hastanelik olcam o 8 çocuğa bakıyordu ayrıca karnında da vardıİlk deneme çok şükür iyi geçmiş canım. İçine sinmiyorsa bir doktorla daha görüş için rahatlar hiç yoktan.
Yavrum ya kıyamam inşallah hemencecik geçer bu sıkıntısı. Kocaman insanlarız biz dayanamıyoruz öyle ağrılara, o minicik bedeniyle nasıl dayansın.Ankarada da götürcem bakalım. Fitil verdik ağrı kesici çok ağladı kuzum tansiyonum düştü valla. Bingölün köyünde çalışırken bi kadın her sene doğuruyordu istinasız şimdi diyorum helal olsun ben 1 taneyle hastanelik olcam o 8 çocuğa bakıyordu ayrıca karnında da vardı
Çok mantıklııCanım ben de yere koymuyorum kızımı, salondaki üçlü koltuğum açılıyor kanepe gibi onu açıyorum üstüne koyuyorum halıyı orada oynuyor kendi kendinetüm oyuncakları minderleri o koltuğun üstünde hatta misafir geldiğinde bile toplamıyorum o koltuk kızımın başka yere otursun gelen
Benim cadı uyumak bilmiyo huy değiştik ya gece ediyoruz uyumuyo sabah da 7 de kalkyo gündz kendi 3 4 saat uyyo ben uyuyamıyorm offAma benim oğluş 98 günlük :) büyüsün yapacak annesi merak etme sen istesen de o durmaz zaten
Canım az önce koydum fitili ya yanar gibi gıdıklanır gibi kaşınıyo içi uyuz oldm çok rahatsz etti yaaOlsa doktorlar vermez bence canım ben de kullandım bitti arkasına adet oldum
Evet kuzucukların bir gülüşüyle bile dünyayı yakacak seviyeye geliyoruz resmen. Annelik çok güçlü harika bir duyguValla ben de öyle diyorum canım anneyiz hatta gururla taşıyorum o izlerioğlumdan bana hatıra onlar. Öncesinde bunalıma girmiştim ben çatladım diye canım oğluşu kucakladım hepsi geçti evet canım valla biz direk leğene atarız büyük geniş bir leğen yazın şart yazık miniklere
Aaa Allah korusun canım. Benim de var öyle bir hikayem. 3 aylıkken kendimi sallaya sallaya koktuktan düşürecekmişim son anda yetişmişler. O yüzden ben hep önüne sandalye koyuyorum korkumdan. koltuktayken mutlaka bişiler koy önüne düşmesini engellemek için. Ya da direk yere battaniye at üzerine yatır canım. Gerçi şimdi yer biraz soğuk.
Evet hatırlıyorum abla tamda o yüzden sordum. Bi sıkıntı varmi diye buralari unuttu hic yazmiyo o zamandan sonraMaşallah canım adını ne koydunuz
Babannesi bakıyor cnm
Evet görüşüyoruz facede gruptan o da büyütüyor biliyorsundur belki prematüre oldu 30 haftalık çok şükür bir sıkıntısı yok
Maşallah canım adını ne koydunuz
Enes koyduk ablam. Peygamber Efendimiz zamanında yasanan bi olaydan etkilendik o yuzden enes oldu. Yoksa adimdanda anlaşılcagi gibi usame ve muhammed cok istiyordum
Babannesi bakıyor cnm
Iyi o zaman ablam hemen hemen emin ellerde
Evet görüşüyoruz facede gruptan o da büyütüyor biliyorsundur belki prematüre oldu 30 haftalık çok şükür bir sıkıntısı yok
Aynen bi yandan cok iyi bu yanlariTeşekkürler :) benim de bir üzüntü yaşadıktan Sonra oldu bu durum. Bu çay iyi geldi şükür içtiğim suyun haddi hesabı Yok Yine de azaldı. Moral çok etkiliyor sütü. Benim bebeğim de mama kabul etmiyor aç kaldı yine içmedi mamayı. İyi ki de böyle diyorum
Ben de soylemeyi düşünüyordum ama cekindim abla en azından bir doktorun daha gormesinde fayda varAnkarada da götürcem bakalım. Fitil verdik ağrı kesici çok ağladı kuzum tansiyonum düştü valla. Bingölün köyünde çalışırken bi kadın her sene doğuruyordu istinasız şimdi diyorum helal olsun ben 1 taneyle hastanelik olcam o 8 çocuğa bakıyordu ayrıca karnında da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?