- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Oyle ablam haklisin cook ama biraz sıkıntı bende cunku bilinc altim kotu kendi ailem olsun esiminki olsun cok korkuyorum bir gun aldatilmaktan baska kadına bakmasindan gonul kaydirmasindan. Rabbim gonlunu gozunu muhurlesin bu konudan. ..işte bu yüzden sahipleniyorum. Kavga yapiyosak cogu zaman bunlar dan cikiyo. Bi sefer nisanliyken psikiyatri ye gittim ama ne yazikki pek faydali olmdi. ..Valla canım hatası varsa onu göstereceksin. Alttan almayacaksın. Büyük bir hatası olduğunda da yanında kalmayacağını söyleyeceksin. Ben hep diyorum bir hatan olur affedemeyeceğim bir hata olur, affedemeyeceklerimi de söylüyorum tabi, yanında ne beni ne çocuklarımı bulabilirsin valizimi toplar çeker giderim diyorum. Yapacağımı da biliyor zaten. Seni çok seviyorum naparsan kabul ayakları yapma kocana. Sevgi bir yere kadar yetiyor.
Regl sancısı hafifler belki canım ilerleyen zamanda. Üşütmemeye dikkat etmek lazımSüt hormonu engellermiş ya canım ben de adet oluyorum ama miktarı çok az. Normal şekilde değil yani. Adet sancısı çok zor canım ya çekenler biliyor valla ben de öyle çok acile gittim sancıdan. En son sıcak su torbasıyla rahatlamaya alıştım sancım oldu mu sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyar yatardım ilaç gibi etki ederdi o da. Doğumdan sonra geçer derler ama hala aynı düzen benimki sancım oluyor her ay.
En iyisi canım yatağında rahat uyur hem minik
İlk yazları olacak bebişlerin :)
3 saat Sonra kussa da bişi olmazmış canım sindirilmiş oluyor ya midedekiler :)
Evet canım ben de düşünüyorum da bu ayı da atlatalım dedim aynı senin gibi
Bizimki de diş çıkaracak sanırım bugün hep ağladı seviyorum sevdiği şeyleri yapıyorum yine ağlıyor hafif ateşi de var. Üşütmedim de hava soğuk diye hiç dışarı çıkarmadım canım. Ellerimi yıkadım damaklarına dokundum hem ağladı hem parmağımı sert bir şekilde ısırdı. En son emzirdim uyuya kaldı.
Evet canım ben hazırlıyordum her şeyi. Bir çöp için poşet, fitil, ıslak mendil :) yatakta koyup kalkmadan işimi halledip uyuyordum 4 saat falan uyusan yeter sanırım canım. Derin uykuya dalınca yapmak lazımAy
Nen canım en iisi yatakta yapıp uyumakama yok benimki tamamen uyusun ben de uyuck zamn yapcm kqrar verdim inş aynsı olmaz
İnşallah hafifler canım dikkat edemiyoruz ki kendimize artık öncelik bebeklerimizinRegl sancısı hafifler belki canım ilerleyen zamanda. Üşütmemeye dikkat etmek lazım
Evet kuzucuklarımızın ilk yazı olacak bizim de onlarla ilk yazımız olacak :) iyice hareketlenmiş olurlar. Hareketli dönemin yaza gelmesi iyi aslında emeklerlerse de üşütmezler.
Ah kıyamam minik beyefendiye. Bugün doktorumuz baktı kızımın diş etine küçük bir kabartı var dedi jel yazdı. Senin dediğin gibi canım; havuç pırasa soğan verebilirsin eline dedi. Emerken sıkıştırıyor bazen benim kelebek muhtemelen senin kuzucuk da başlamıştır memeyi sıkıştırmaya. Rahatlıyorlar sanırım o şekilde. İnşallah rahatlıkla çıkarırlar dişlerini de acı çekmez küçüklerimiz
Allah öyle bir olayla karşılaştırmasın inşallah. Ama bir erkeğin gözü dışarıdaysa naparsan yap engel olamazsın. Öyle bir erkekle de Allah yaşamak zorunda bırakmasın. Bence o kadar üzerine gitmen de yıpratır ilişkinizi. Güven kocana biraz. Güvenmiyorsan da bir açığı var ki güvenmiyorsun. Ya da etrafında gördüklerin etkilemiş olabilir seni.Oyle ablam haklisin cook ama biraz sıkıntı bende cunku bilinc altim kotu kendi ailem olsun esiminki olsun cok korkuyorum bir gun aldatilmaktan baska kadına bakmasindan gonul kaydirmasindan. Rabbim gonlunu gozunu muhurlesin bu konudan. ..işte bu yüzden sahipleniyorum. Kavga yapiyosak cogu zaman bunlar dan cikiyo. Bi sefer nisanliyken psikiyatri ye gittim ama ne yazikki pek faydali olmdi. ..
Benim kelebek de son anda huysuzlandı. Uyumadı bir türlü sohbet istiyor, ben de babasına bırakıp duşa girdim. Duştan bir çıktım ki inletiyor ortalığı yazık eşim de napacağını şaşırmış. Meme verdim inatla almadı en son sakinleştirdim biraz öyle verdim emdi ama dalamadı bir türlü yavrum. Az önce tişörtümün üstüne yatırdım uyanmadı şimdilik:) eşim diyor ki sen çok yoruluyorsun kızımız seni çok yoruyor. Ben hiç farkında değilim yorulduğumun bir gülüşü yeter yorgunluğumu, ağrımı, uykumu unutmaya:)İnşallah hafifler canım dikkat edemiyoruz ki kendimize artık öncelik bebeklerimizin
Daha memeyi sıkıştırmadı canım ama parmağımı çok sert ısırıyor yeter ki yakalasın. Biraz ateşlendi de acaba enfeksiyon mı kaptı dedim. Bakalım takip edeceğim geçmezse doktora götüreceğim canım tahlil veririz.
Maşallah miniğe :))) ısırmaları bile güzeldir şimdi onuninşallah canımm çok yıpranmadan atlatırız inşallah bu dönemi de :)
Aynen öyle yaptm canm ama bu saat oldu uyuyamadm mahvediyo beni yaaa inletyor.Evet canım ben hazırlıyordum her şeyi. Bir çöp için poşet, fitil, ıslak mendil :) yatakta koyup kalkmadan işimi halledip uyuyordum 4 saat falan uyusan yeter sanırım canım. Derin uykuya dalınca yapmak lazım
Bebeğin kaç aylık canım? Bizim de böyleydi ilk zamanlar. Yen'i düzene girdi 3. Ay bitti bizim artık 2 3 saate bir emiyor ve emme süresi daha uzun oluyor canım.
Amin ablam amin. Guvende sıkıntı yok cok sukur başı onunde efendi birisidir sessiz sakin kendi basinadir. Ilki benim cok sukur ama dedigim gibi benim bilinc altim temiz degil. Sağolasın ablam yinede kendime engel olmaya calisicam. Konu yeterince sapti. Teşekkür ederim yorumlarin icinAllah öyle bir olayla karşılaştırmasın inşallah. Ama bir erkeğin gözü dışarıdaysa naparsan yap engel olamazsın. Öyle bir erkekle de Allah yaşamak zorunda bırakmasın. Bence o kadar üzerine gitmen de yıpratır ilişkinizi. Güven kocana biraz. Güvenmiyorsan da bir açığı var ki güvenmiyorsun. Ya da etrafında gördüklerin etkilemiş olabilir seni.
Aşı uyku ve huzursuzluk yaptığı için emmiyor olabilir. Benim minik de ilk gün gündüz vakti hep uyumuştu pek emmedi. 3 haftaya rahatlarsın canım 3.ay çok keskin bir geçiş dönemi oluyor bir anda düzene giriyor bebişlerMerhaba kızlar nasılsınız
Annelik güzel ama zormuş hiçbirşeye yetemiyor diye düşünüyorum hem ev hem bebekle sizler nasıl başa çıkıyorsunuz
Kızım 2 ay 10 günlük oldu gecen çarsamba aşıları yapıldı ama 2 gündür pek emmiyor beni başına böyle bişi gelen var mı
Merhaba kızlar nasılsınız
Annelik güzel ama zormuş hiçbirşeye yetemiyor diye düşünüyorum hem ev hem bebekle sizler nasıl başa çıkıyorsunuz
Kızım 2 ay 10 günlük oldu gecen çarsamba aşıları yapıldı ama 2 gündür pek emmiyor beni başına böyle bişi gelen var mı
Ay hadi inşallah su anda bi yandan yazıyorum bı ysbdan beşiğini sallıyorum deli gibi katıldı aglamaktan karnı tok altı burnu temiz gaz yok uyamıcam diye direniyor hergun aksam böyle artık saat 7 oldu mu beni bi stres basıyor yine huzursuz bi aksam beni bekliyor diyeAşı uyku ve huzursuzluk yaptığı için emmiyor olabilir. Benim minik de ilk gün gündüz vakti hep uyumuştu pek emmedi. 3 haftaya rahatlarsın canım 3.ay çok keskin bir geçiş dönemi oluyor bir anda düzene giriyor bebişler
Ben akşam eşim gelince evle ilgileniyorum sabah uyumadığı vakitler sürekli kızımla ilgileniyorum. Dört dörtlük olmasa da olduğu kadar yeterli bence. Şuan miniklerimizin bize ihtiyacı var canım bırak bir köşeye ev işlerini
Erken dogum yapmıştı ya abla o gunden bu yana merak ediyorum. Bebegin saglik durumu nasil diye.
Uyudugu zaman da mi almiyo uykulu uykulu pekiCanım tam da 2.ay aşısından sonra emmek istemedi son 8 gündür de tamamen memeyi reddetti2 ay 18 günlük kızım...sağıp biberonla veriyorum doktora gittik emzirme danışmanına gittik benden ayrılma kaygısı yaşıyormuş çok misafir ağırladı kucaktan kucağa gezdi ağlayarak ne yazık ki anlayışsız insanlar tutmaya devam ettiler kucaklarında...aç bırakacaksın dedi danışman 10 saat aç kaldı o ağladı ben ağladım yine almadı memeyi çok üzülüyorum 8 gündür yemediğim içmediğim şey kalmadı süt olsun diye...normalde meme reddi 4.ayda olurmuş biz erken yaşıyoruz...umarım seninki de tamamen bırakmaz...
Ay canım inşallah olmaz seninki de biran önde gelir geri memeye çok istiyırum en azından 6 ay emsin benimkide biberon alıyor göğsüde alıyor ama çok durmuyor artık memede bi itiş kakış bi dellenmeler memede bi görsen gecen gun esıme dedım meme reddı olabiliyormuş diye ya babaannem o kadar çocuk büyütmüş doğurmuş onun zamanında yokmuymuş eksantrık seyler çıkarma dedı yarın bi Dr U arsyım barı bende mevlit ysptım ardından hasta oldu sonra aşı hersey üst uste geldi bende senin gibi neler yiyoru m su anda belkı sütüm az ondan emmiyor dıyeCanım tam da 2.ay aşısından sonra emmek istemedi son 8 gündür de tamamen memeyi reddetti2 ay 18 günlük kızım...sağıp biberonla veriyorum doktora gittik emzirme danışmanına gittik benden ayrılma kaygısı yaşıyormuş çok misafir ağırladı kucaktan kucağa gezdi ağlayarak ne yazık ki anlayışsız insanlar tutmaya devam ettiler kucaklarında...aç bırakacaksın dedi danışman 10 saat aç kaldı o ağladı ben ağladım yine almadı memeyi çok üzülüyorum 8 gündür yemediğim içmediğim şey kalmadı süt olsun diye...normalde meme reddi 4.ayda olurmuş biz erken yaşıyoruz...umarım seninki de tamamen bırakmaz...
Öyle insanları varyaa.. bilmiyorum ya anlayamıyorum bu insanlar neden böyle yapiyo. O an sadece sana ihtiyaci var. Guzel bi cıngar cikartican olan o olcak.Canım tam da 2.ay aşısından sonra emmek istemedi son 8 gündür de tamamen memeyi reddetti2 ay 18 günlük kızım...sağıp biberonla veriyorum doktora gittik emzirme danışmanına gittik benden ayrılma kaygısı yaşıyormuş çok misafir ağırladı kucaktan kucağa gezdi ağlayarak ne yazık ki anlayışsız insanlar tutmaya devam ettiler kucaklarında...aç bırakacaksın dedi danışman 10 saat aç kaldı o ağladı ben ağladım yine almadı memeyi çok üzülüyorum 8 gündür yemediğim içmediğim şey kalmadı süt olsun diye...normalde meme reddi 4.ayda olurmuş biz erken yaşıyoruz...umarım seninki de tamamen bırakmaz...
Öyle insanları varyaa.. bilmiyorum ya anlayamıyorum bu insanlar neden böyle yapiyo. O an sadece sana ihtiyaci var. Guzel bi cıngar cikartican olan o olcak.
Ay canım inşallah olmaz seninki de biran önde gelir geri memeye çok istiyırum en azından 6 ay emsin benimkide biberon alıyor göğsüde alıyor ama çok durmuyor artık memede bi itiş kakış bi dellenmeler memede bi görsen gecen gun esıme dedım meme reddı olabiliyormuş diye ya babaannem o kadar çocuk büyütmüş doğurmuş onun zamanında yokmuymuş eksantrık seyler çıkarma dedı yarın bi Dr U arsyım barı bende mevlit ysptım ardından hasta oldu sonra aşı hersey üst uste geldi bende senin gibi neler yiyoru m su anda belkı sütüm az ondan emmiyor dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?