Aglicam artik gercekten aglicam. Yatiyorum kalkiyorum yiyorum yemiyorm bulanio. Gece boyu uyumadim bugun. 2 saattir uyuyodum yeni uyandim bende normal olmak istiorum bnde cay corba icmek istiorumBenim TSH 6 çıktı sonuçları 16 mayısta kontrol o zaman gostericem bulantilar mi benimde öyle ölücem sanki bulantidan
Bende kızımda böyleydim 5. Haftada başladı doğurana kadar istifra bulantı devam etti sonra sonra bulantılar biraz daha katlanılır hale geliyo az sabırAglicam artik gercekten aglicam. Yatiyorum kalkiyorum yiyorum yemiyorm bulanio. Gece boyu uyumadim bugun. 2 saattir uyuyodum yeni uyandim bende normal olmak istiorum bnde cay corba icmek istiorumhamileden cok hasta hissediyorum
Aglicam artik gercekten aglicam. Yatiyorum kalkiyorum yiyorum yemiyorm bulanio. Gece boyu uyumadim bugun. 2 saattir uyuyodum yeni uyandim bende normal olmak istiorum bnde cay corba icmek istiorumhamileden cok hasta hissediyorum
hayırlı olsun canım ya bende bugun yeni gördüm kese kac mm di?Slm bende gittim bugun ..
Gorduk keseyi cok sukur...
2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye cagirdi...
Bnm doktor cok rahat hic acelesi yok :)
6 haftaligim keseyi yeni gorduk ..
8 haftalikken de kalp atisini duyariz hayirlisiyla...
Su icmek mumkun olmuo malesef ictikce daha cok kusma oluyo. Badem findiga gelince gecen gun okudum yiyim dedim mahvetti beniHamileliğinizin özellikle ilk 3 ayında mide bulantıları yaşayabilir, hatta kilo verebilirsiniz. Bulantıların sorumlusu olarak genellikle HCG hormonu gösterilir. Bu dönemle aşırı yağlı ve yoğun kokulu yiyeceklerden uzak durun, badem-fındık gibi kuruyemişler tüketin, su içmeyi ihmal etmeyin.
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahHoşbuldum 11 Mart 2016 son adet tarihim yani spiral kaydı çıkardı o tarihte hemen aşırı kanamam oldu o güne denk geliyordu beklenen doğum tarihi 16 Aralık 2016 yaş 27 2.gebelik Istanbul
Bn korkumdan tartılmıyorumkilo alan benden başka birileri var mı acaba merak ettim.göbüşümüz bile çıktı 2. gebelikte erken beliriyor diyorlar ondan mı acaba yoksa aldığım kilolardanmı 56 dan 59 a yukseldim.
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahKızlar ben de çanakkalede yasiyorum 29 yasindayim sat 25 mart beklenen tarih 30 aralik inşallah 2. Bebis olucak beni de listeye eklerseniz sevinirim
Ben zaten 100 kiloyum, Allah sonumu hayretsin!ben şimdi yedim arkasına sanki hiç bişey yememiş gibi oldumşimdilik daha kilo almadım bakalım 9. aya kadar nolucak
Dört buçuk mu dedi yoksa dört -beş haftalık mı?Slm kizlar dun dra gittim kese sata gore 6+6 gorunuyor dedi ama jalp atuslarini giremedi ultrason cihaz görünmüyor olabilir dedi radyolojiye yönlendirdi radyolojudeji ultrasonda kalp atışını hem gördük hem duyduk bir sıkıntı olmuş ama en fazla 4. 5 haftaliltir dedi. Bir sonraki gidişim mayis 20 olacak var mi boyle birsey yasayan
Canım benimde 5 haftalikken 6687 çıktı b hcg degerim. Persembe ye randevu alabildim.öncesinde doluydu. Bende ikiz mi acaba diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama aklıma nasıl bakarım yetebilir miyim soruları geliyor korkuyorum.5 yaşında 1 kızım var.3 çocuklu hayat korkutuyor beni.Merhaba 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg cıktı sonucum keseyi gördük yarında 6. Haftalık oluyoruz tekrar kontrole çağırdı doktor inşallah 2 numaramı görürüz ayrıca bu kadar yüksek Beta Değeri olan arkadaşlar var mı doktor tek kese var fakat ikiz de olabilir ilerleyen zamanlarda anlarız dedi
Canım şimdi gördüm çok sevindim.Slm bende gittim bugun ..
Gorduk keseyi cok sukur...
2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye cagirdi...
Bnm doktor cok rahat hic acelesi yok :)
6 haftaligim keseyi yeni gorduk ..
8 haftalikken de kalp atisini duyariz hayirlisiyla...
merhabaa benim beta hcg 2 gün arayla 2 kat degıl hergun 2 kat artıyordu bugun tek kese gördü doktorum ama belli olmaz hayırlısı olsunCanım benimde 5 haftalikken 6687 çıktı b hcg degerim. Persembe ye randevu alabildim.öncesinde doluydu. Bende ikiz mi acaba diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama aklıma nasıl bakarım yetebilir miyim soruları geliyor korkuyorum.5 yaşında 1 kızım var.3 çocuklu hayat korkutuyor beni.
birde 5 haftanın hangi gününde 6600 cıktı? keseyi gördnzmü? günlük artısınız nasıldı?merhabaa benim beta hcg 2 gün arayla 2 kat degıl hergun 2 kat artıyordu bugun tek kese gördü doktorum ama belli olmaz hayırlısı olsun
kesenın fotosu var mı acabaKızlar benim kese için pelvik us bakıldı ve ''10x9 mm boyutlarında olduğu, ancak fetus veya eklerine ait görünümün net olarak ayırd edilemediği '' yazıyor. sat 9 mart ve b-hcg 30248. dr boş gebelik olabilir 10 gün sonra gel hala bişey göremezsek kürtaj yapıcaz diyerek sinirlerimi bozdu, sizde keseye bakarken böyle bir şey oldu mu içinde bişey göründü mü?
1 kere yaptırdım kan tahlilini 4+6 da. Onu da zorla yaptırmıştim saglık ocağında tekrarlayalim demedi doktor artık tekrar istemeye utandım. Hayirlisi olsun bakalım perşembe günü belli olacak hersey.tekrar ne zaman gideceksin doktoramerhabaa benim beta hcg 2 gün arayla 2 kat degıl hergun 2 kat artıyordu bugun tek kese gördü doktorum ama belli olmaz hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?