Ben yaptım darısı sana:)))))Çünkü epidurdldrn dolayı idrarımı yapamıyorum hala canım.
Çünkü epidurdldrn dolayı idrarımı yapamıyorum hala canım.
Ameliyattan sonraki gün çıkarmışlardı benimkini seninki neden uzun durdu canım?Çünkü epidurdldrn dolayı idrarımı yapamıyorum hala canım.
Spinal oldum ben sanırım tek fark katedral takılıyor ordan anestezi veriliyorÇünkü epidurdldrn dolayı idrarımı yapamıyorum hala canım.
Gözünaydıncnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunKizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
Psikolojik olabilir mi ki?Benngene kaşındım ya inşallah geçicidir(((
Ne zaman düzen tutacaklar acaba? Biz de 10 günlüğüz bir gün düzen yakaladık diyorum ertesi gün hiç uyutmuyor. Sarılık da olunca endişe düzeyim tavan yapıyor bu aralar.Günaydın kızlar
Uykusuz bir gecenin sabahı daha oldu
Bugün 15 günlüğüz biz
Gece gündüz kavramı halen yok
Minnoşum da
Emzigi peki? ?Bnmde avent cam biberondu kaynattm steril olmasi icin bir sey olmadi kaynatabilirsiniz bnce
Anladim cnm bndede acilmayla arasi cok uzamayan sancilar var iste. Nst dede cikmis ha bide yerlesme varEdiz Enesin Annesi 38+3deim bnmdr rshim de yumusama dışında + uok hyrlisi
Insalllahh agzinizdan bal damliyo .. :)Canim baya belirtin var. Bence haftasonunu bulmaz gibime geliyor
Saol cnmmm valla bnde bu hafta umutluyum nedense :)) dr haftayi cikarmaz dedi ama ne anlamda soledi bilmiorum 1 haftayi mi cikarmaz obur haftayi mi bulmaz blmiorm :)Sıra sende canim. Guzel haberlerini bekliyoruz artik. Her sabah bakiyorum senden haber vardir diye ama :) Bu hafta umutluyum insallah hayirli haberlerini alicaz senden de...
Sabah sabah yuzumu guldurdunuz valla :)Ben aldım D&R dan. "Bebek Albümü" diye geçiyor. Çok zevkli doldurması
Ediz Enesin Annesi bence de sen haftaya pazartesiye kadar anne olmuş olacaksın hayırlısıyla :)
Hep derler ya hamileyken bunlar iyi günlerin. Doğurunca bugünlerini arayacaksın diye. Ben bu lafa sinir olurdum ama gerçekten öyletmiş kızlar. Bebek bakmak çok zormuş. Ama dünyanın en güZel şeyi. Biz hala birbirinize alışmaya çalışırken birde sarılıkla uğraşıyoruZ. Cumartesi günü fototerapiye girdi. Bugün yüne yükselmiş yine hastanede bıraktık geldikonun haricinde benim idrar sorunum hala devam ediyo sonda takılı bi vaziyetteyim dikişlerim her geçen gün iyileşiyo epizyotomi keainlikle korkulacak bişey değilmiş. normal doğurdum diye sevinirken hala hiçbişey anlayamadım annelikten. Nolur dua edin bi an önce halledelim sorunlarımızı.
Allah tüm hamilelerin ve lohısaların yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?