2016 Aralık Anneleri

Çünkü epidurdldrn dolayı idrarımı yapamıyorum hala canım.
Spinal oldum ben sanırım tek fark katedral takılıyor ordan anestezi veriliyor
Benim sonda ameliyattan 6 saat sonra çıktı zaten kendisi iğrenç bişey takmayın diye yalvardım benimde idrar yollarımı tıkadı zaten dolduramadım bile ben onu geldiler saat başı çekelediler en sonunda çıkarttılar sırf o sonda yüzünden idrar sıkıntım oldu idrar yolunu tariş etti

Gözünaydıncnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

suada 84 cnm sende doğum yapmışsın
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gözünaydın hayırlı evlat olsun

Günaydın kızlar
Uykusuz bir gecenin sabahı daha oldu
Bugün 15 günlüğüz biz
Gece gündüz kavramı halen yok
Minnoşum da
Ne zaman düzen tutacaklar acaba? Biz de 10 günlüğüz bir gün düzen yakaladık diyorum ertesi gün hiç uyutmuyor. Sarılık da olunca endişe düzeyim tavan yapıyor bu aralar.

Günaydın kızlar

Bugün doğuracak olanlara Allah yardım etsin inşallah bakalım bugün kimler doğuracak? Kimler yarın hala hamile olarak devam edecek

ekonomistgonul canım gece rüyamda senin Doğum yaptığını gördüm, çok da güzel, rahat ve kısa süren bir Doğumun olmuş öyle anlatıyorsun, darısı başımıza diyorum bende. Allah hayırlara çıkarsın

Ediz Enesin Annesi 38+3deim bnmdr rshim de yumusama dışında + uok hyrlisi
Anladim cnm bndede acilmayla arasi cok uzamayan sancilar var iste. Nst dede cikmis ha bide yerlesme var
Canim baya belirtin var. Bence haftasonunu bulmaz gibime geliyor
Insalllahh agzinizdan bal damliyo .. :)
Sıra sende canim. Guzel haberlerini bekliyoruz artik. Her sabah bakiyorum senden haber vardir diye ama :) Bu hafta umutluyum insallah hayirli haberlerini alicaz senden de...
Saol cnmmm valla bnde bu hafta umutluyum nedense :)) dr haftayi cikarmaz dedi ama ne anlamda soledi bilmiorum 1 haftayi mi cikarmaz obur haftayi mi bulmaz blmiorm :)
Ben aldım D&R dan. "Bebek Albümü" diye geçiyor. Çok zevkli doldurması

Ediz Enesin Annesi bence de sen haftaya pazartesiye kadar anne olmuş olacaksın hayırlısıyla :)
Sabah sabah yuzumu guldurdunuz valla :)

O cumleye bende sinir oluyorum canim. Ins doguncada sinir olmaya devam edio olurum :))) allah yardimcin olsun. Ins ikinizde bi an once duzeninize kavusursunuz.

Benim bebegim de 4 kg civarı doğacakmis doktor dedi. 56 cm lik kıyafetler olur mu ki acaba ?? Bez konusunda da endiseliyim 2 numara mi alsam hep 1 numara 50 tane var suan?? Tecrübeli annişler please ??!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…