2016 Aralık Anneleri

Selam anneler.. Hamilelik zormuş ama bir o kadar da zor olan bence göğüs ucu yarasıymış. avent kalkan belki lazım olmaz diye almadım ama doğumdan hemen sonra koşa koşa almaya gittim. Göğüs pedi koyduğum Zaman ucu kabuklaşıyor ve her emzirmede işkence gibi oluyordu. Ancak bu kalkanlar sayesinde çok şükür biraz daha rahat. Göğüs uçlarıma ne sürdüysem fayda etmedi. Lansinoh, ayva çekirdeğinden jel, garmestan, bepantene .. Hala maalesef yara ama miniğim için ağlayarak emZiriyorum. Bir de mememde ağrılı kitleler oluştu sol göğsümü daha az emdiği için. Sözün özü kızlar göğüs ucu yarasından çektiğimi ne hamilelikte ne de doğumda çekmedim

Acaba 2. Bebeklerde durum ne oluyo.
Kizim da kan akiyodu parca parca kopmustu gogus uclarim.
Simdi sen anlattin aklima geldi ozamanlar.
Allah yardimcin olsun.
Oan aci dusunemiyosunki.
Yastiklari sika sika emziriyodum kizimi.
Sen devamli sagli sollu ver gogusunu illaki tutacaktir.
Acaba 2. Cocukda aikinti oluyomu

bence oluyordur, sonuçta uzun zaman oldu emzirmeyeli, hassasiyet illaki olur
ben de çok çekmiştim ama o zaman göğüs kalkanını hiç bilmiyordum
bu kez alıyım en iyisi ama onu emzirirken mi kullanıyorsunuz yoksa meme boştayken mi

AzRASILAM smile25

Benmde sol göğsümde sertlikler oldu onu hiç emziremedim daha diğerini zorlada olsa bazen tutuyo galiba emmediği için süt birikiyo onlard

Canım ya seninde mı salı kısmetse dogum benimde bugun belli oldu salı olacak Allah nasip ederse .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ne guzel ananeleriniz gelip yapıyor benımkı Kafana göre yap sen diyor mevbur kadın tutucam

Kızlar size bi sorum olacak kaç gündür içim içimi yiyor benım bu haftalık kontrolümde 33+4 de 2680 gr dedi Dr sen neyle besliyorsun bunu diye sordu hatta kafama takılan bu kılo kafa çapına göre belirleniyor ikili üçlü normaldi benim Allah korusun bi sıkıntı mı var acaba bebekte diye düşünüyorum o anda üstünde çok duramadım o gün yatırdı zaten içim içimi yiyor

Sağol cnm aynen yumruk sıka sıka veriyorum memeyi. Bilemiyorum 2. Bebek'te Nasıl oluyor ama sonuçta yine yara olur diye düşünüyorum. Allah Hepimizin yardımcısı olsun

Meme boştayken cnm. Göğsün çamaşıra değmiyor ve kabuk bağlamıyor. Bir nebze acısını alıyor.

Benmde sol göğsümde sertlikler oldu onu hiç emziremedim daha diğerini zorlada olsa bazen tutuyo galiba emmediği için süt birikiyo onlard
Evet cnm emmediği İçin oluyor ama dikkat et meme ucu iltihabı diye bir şey var. Eğer sağıp boşaltmazsan çevirebilir. Ben bugün doktora gittim onun için şu an enfeksiyon yok ama her an olabilir Dedi doktor

Canım gözünaydın tebrikler :) heyecanlandım bende bizde bugün 36+0 olduk ve sancılar var gelip giden sık aralarla olmasa da...
Arkadaşlar dün acil sezeryanla alındı bebişim. 36+0 da 2650 gr olarak oğluşuma kavuştum. Darısı kavuşmayı bekleyenlere. Suyumuz bitmiş maalesef

Kilosunu kafa çapına göre değil karın çevresi çağına göre belirliyorlar. İçin rahat olsun. Gebelik şekerin olmadığı sürece kilolu olmasından çok tedirgin olma, son haftalarda biraz yavaşlıyor zaten kilo alımı. Allah' on izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Arkadaşlar dün acil sezeryanla alındı bebişim. 36+0 da 2650 gr olarak oğluşuma kavuştum. Darısı kavuşmayı bekleyenlere. Suyumuz bitmiş maalesef
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim :) güle güle, sağlıkla büyüsün inşallah bebecik

Kızlar göbek deliği çevresindeki sancı dan anlam cikarmalimiyim yoksa adet sancısı mi gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…