2016 Aralık Anneleri

Yok ben biraz ayakta kalsam ya da fazla otursam hemen baski oluyor alt tarafa dogru. Bugunde k.validem geldi esimle dip kose silip supurduler. Ben kadin aldiktan sonra hic supurememistimm

Sizde benim gibi temizligi takinti yaptinizmi.
15 gunde bi ablamiz geliyo
Genel temizlige
Ben bu cocukta fena temizlige taktim
Dolap icleri duzgun olsun utuyu hemen yapim.
Kirli sepetinde elbise birakmiyorum.
Heran acil sezeryana girerimde evim daginik olmasin diye aklimi temizlikle bozdum.
Kizim 10 da yatiyo aksamlari.
Kalkip o saatte evi toparliyorum.
Halbuki hamileligime kadar
Sadece temizlikci ablayi beklerdim 15 gun elimi biseye surmezdim.
Esim bu cocuk seni duzene soktun 2 cocukla tam anne olcaksin diyo
Ama bu temizlik olayi kalici olursa fena

Canım aynı durumdayım her gün lavabolar banyo tuvalet cifleniyor her an Doğuma gidebilirim diye sürekli çamaşır yıkıyorum...sonra ütü bırakmamaya çalışıyorum toz alıyorum 2 güne 1 bizim de abla gelene kadar yemek yapıyorum dolapta dursun kimse aç kalmasın diye...umarım kalıcı değildir bence de...yoksa hiçbir şeye odaklanamam kayınvalidemi kınamıştım temizlik hastası diye

Maşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdi

Dün belirti yok yok dedim bugğn sabahtan beri ağrısız kasılmalarım var, içim rahat etmedi gidip nst çektirdim sancı çıkmadı zaten nst deyken hiç kasılma olmadı. Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yok dediler. Çok şükür bi sıkıntı yok. Kızım sözümü dinleyip gelecek galiba yakında

Ediz Enesin Annesi canım bugün hiç sesin soluğun çıkmıyor ne yaptın doğurdun mu yoksa?

Yok cnm sancilarm bel agrim devam edio. Baski var asagiya baya sanki gaz varmis gbi oluyo ama bse yok. Annem burdaya biraz disari ciktik geldik karnimizi doyurduk sonra uykumuz geldi yattk braz :) herkes dort gozler dogurmami beklio:)

Maşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdi

Aynen bende bir çöpü kaldırmak bile istemiyor canım
KIZLAR BEN DE ÖYLEYİM SADECE OTURUP OTURUP EV BU HALDEYKEN YA DOGURURSAM TASASI VAR SOĞUK BİDE EVİM SOBALI OLUNCA ODADAN CIKASIM GELMIYO

Canım bence anormal olan bizimki :) kimse bizden iş falan beklemiyor ama...akşam konuşacak kadar bile halim kalmıyor ama sonra ağlıyorum sırtım belim ağrıyor diye...

Biri gelsin şu kızın ütülerini yapsın ya hiç enerjim yok mala bağladım resmen
Ayy benim utulerim birikti nasıl yapıcam bilmiyorum(((

Kız benim evde öyle yerimden kalkasım yok hdle kızımın oyıncakları yerden almak işkenceydi Allah razı olsun bugün annemle ablam geldi de ev temizlendi salı da doğum inşallah....hala da kalan işler var ama yapamam galiba

Canım bence anormal olan bizimki :) kimse bizden iş falan beklemiyor ama...akşam konuşacak kadar bile halim kalmıyor ama sonra ağlıyorum sırtım belim ağrıyor diye...
Al bende de o kadar hiç bişey umrumda degil artık dogsun da gerisi ne olursa olsun hemen gelen de olmaz kv gelecek oda umrumda degil
Sancılar geçsin hafifleyim istiyorun

Cnm en son 9.25 diosun ole olmaz vakit tutma. Yarim saatte bir falan oluyosa onlari kaydt yoksa 9.25 de gelen artik epey gride kaldi. :)

Insallah kalici degildir.
Gercekten takinti hali basladi.
Devamli elbise katlama.
Mutfak ve banyolarin temizligi kafamda.
Bide kayinvalidem ilkkez bende kalcak
1 hafta kadar.
Oda takinti oldu bende kendisi pek sever dolap karistirmayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…