Bendede hic bir belirti yokMasallah hala cok rahat hareket ediyorum.. anlamiyorumki mesela bugun esim evde tum gun gezmeyi dusunuyoruz, dunde tum gun temizlik yaptim ... belki bebis gelmek ister diye hareket kisitlamamm yok ama yooook gelmiyor inatci kizim
Sizde benim gibi temizligi takinti yaptinizmi.
15 gunde bi ablamiz geliyo
Genel temizlige
Ben bu cocukta fena temizlige taktim
Dolap icleri duzgun olsun utuyu hemen yapim.
Kirli sepetinde elbise birakmiyorum.
Heran acil sezeryana girerimde evim daginik olmasin diye aklimi temizlikle bozdum.
Kizim 10 da yatiyo aksamlari.
Kalkip o saatte evi toparliyorum.
Halbuki hamileligime kadar
Sadece temizlikci ablayi beklerdim 15 gun elimi biseye surmezdim.
Esim bu cocuk seni duzene soktun 2 cocukla tam anne olcaksin diyo
Ama bu temizlik olayi kalici olursa fena
Kesinlikle kızlar phılıps avent göğüs kalkanı alınCanım Senin göğüs ucu ne alemde geçti mi yaran?
Maşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdiCanım aynı durumdayım her gün lavabolar banyo tuvalet cifleniyor her an Doğuma gidebilirim diyesürekli çamaşır yıkıyorum...sonra ütü bırakmamaya çalışıyorum toz alıyorum 2 güne 1 bizim de abla gelene kadar yemek yapıyorum dolapta dursun kimse aç kalmasın diye...umarım kalıcı değildir bence de...yoksa hiçbir şeye odaklanamam kayınvalidemi kınamıştım temizlik hastası diye
Aynen bende bir çöpü kaldırmak bile istemiyor canımMaşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdi
Yok cnm sancilarm bel agrim devam edio. Baski var asagiya baya sanki gaz varmis gbi oluyo ama bse yok. Annem burdaya biraz disari ciktik geldik karnimizi doyurduk sonra uykumuz geldi yattk braz :) herkes dort gozler dogurmami beklio:)Dün belirti yok yok dedim bugğn sabahtan beri ağrısız kasılmalarım var, içim rahat etmedi gidip nst çektirdim sancı çıkmadı zaten nst deyken hiç kasılma olmadı. Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yok dediler. Çok şükür bi sıkıntı yok. Kızım sözümü dinleyip gelecek galiba yakında
Ediz Enesin Annesi canım bugün hiç sesin soluğun çıkmıyor ne yaptın doğurdun mu yoksa?
ALlah sağlıkla kavuştursun...Ben gidiyorum kızlar dua edin çok tedirginim.İnşallah çıkınca size güzel haberler veririm.
Kesinlikle kızlar phılıps avent göğüs kalkanı alın
Durum oluşmadan
Çok faydasını gördüm
Yara olduğu halde
Maşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdi
KIZLAR BEN DE ÖYLEYİM SADECE OTURUP OTURUP EV BU HALDEYKEN YA DOGURURSAM TASASI VAR SOĞUK BİDE EVİM SOBALI OLUNCA ODADAN CIKASIM GELMIYOAynen bende bir çöpü kaldırmak bile istemiyor canım
Ben yara olmadan kullanıyodum lansinohla. iki gündür yanlış mı veriyorum memeyi bilmiyorum çok kötü oldu ucu kalkan malkan işe yaramıyo şu an.Kesinlikle kızlar phılıps avent göğüs kalkanı alın
Durum oluşmadan
Çok faydasını gördüm
Yara olduğu halde
Gününden bi gün önce geldi senin de daha vaktin var gibi. Tadını çıkar tekmelerini çok özledim. o zaman sadece benimdi şimdi anane babanne dede baba hepsi bi şeyler söylüyo. :)Hadi yaaa insallah benimde gelir bir an once saglikla :) valla gercekten hic bi belirti yok simdilik cnm
Maşallah yaa nasıl yapıyorsunuz bende de aksi durum oldu hiç bişey yapmak istemiyorum evimi görseniz kınar siniz, utandım şimdi
Ayy benim utulerim birikti nasıl yapıcam bilmiyorumBiri gelsin şu kızın ütülerini yapsın ya hiç enerjim yok mala bağladım resmen
Sizde benim gibi temizligi takinti yaptinizmi.
15 gunde bi ablamiz geliyo
Genel temizlige
Ben bu cocukta fena temizlige taktim
Dolap icleri duzgun olsun utuyu hemen yapim.
Kirli sepetinde elbise birakmiyorum.
Heran acil sezeryana girerimde evim daginik olmasin diye aklimi temizlikle bozdum.
Kizim 10 da yatiyo aksamlari.
Kalkip o saatte evi toparliyorum.
Halbuki hamileligime kadar
Sadece temizlikci ablayi beklerdim 15 gun elimi biseye surmezdim.
Esim bu cocuk seni duzene soktun 2 cocukla tam anne olcaksin diyo
Ama bu temizlik olayi kalici olursa fena
Al bende de o kadar hiç bişey umrumda degil artık dogsun da gerisi ne olursa olsun hemen gelen de olmaz kv gelecek oda umrumda degilCanım bence anormal olan bizimki :) kimse bizden iş falan beklemiyor ama...akşam konuşacak kadar bile halim kalmıyor ama sonra ağlıyorum sırtım belim ağrıyor diye...
Cnm en son 9.25 diosun ole olmaz vakit tutma. Yarim saatte bir falan oluyosa onlari kaydt yoksa 9.25 de gelen artik epey gride kaldi. :)Benimde dunku muayeneden sonra az bir kanamam oldu. Bugun durmus kan. Gece kasiklarimda agrilar oldu, adet sancisi gibi. Az once tekrar oldu. Dogum sancisi olabilir mi ki? En son 9:25'te oldu, zaman tutmaya calisicam. Herseyi doguma yoruyorum bu ara :)
Canım aynı durumdayım her gün lavabolar banyo tuvalet cifleniyor her an Doğuma gidebilirim diyesürekli çamaşır yıkıyorum...sonra ütü bırakmamaya çalışıyorum toz alıyorum 2 güne 1 bizim de abla gelene kadar yemek yapıyorum dolapta dursun kimse aç kalmasın diye...umarım kalıcı değildir bence de...yoksa hiçbir şeye odaklanamam kayınvalidemi kınamıştım temizlik hastası diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?